La ce temperatura pastram medicamentele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Toate medicamentele si alte cosmetice pt. bebelusa le pastrez in frigider. Am intrebat medicul de fam. si a spus ca pot sa le pastrez acolo, nu le afecteaza cu nimic.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

in frigider, e cel mai racoros loc de la noi din casa..aiar in partea de jos pot fi pastrate si cele care necesita 15-25 de grade fara nici o problema...eu in baie am cuptor....29 de grade...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Aaaa, tre' sa fac o corectie. Io cind am zis baie, m-am gindit la baia mea de servici... Scuzati. Io acolo le tin, intr-un dulapior. Umezeala nu e in baia mica, pen' ca nu are cabina de dus sau altceva, e locul in care e cazata masina de spalat, iar wc-ul il folosim numa in caz de urgenta .
Oricum, mi se pare extrem de cald la voi. Pe caldurile astea, la mine nu se fac mai mult de 27, masurate! Si am soare toata ziua, n-am nici jaluzele, nici draperii groase, nici obloane.
Un dulap de haine? Muta termometrul din loc in loc si vezi cam cite grade sint prin diverse locuri prin casa. Io in frigider nu le-as baga.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nu e dulap de haine, e un dulapior mic destinat chiar medicamentelor, e pus intr-un loc racoros, inchis cu cheia dar tot e cald inauntru. Chiar o sa bag termometrul sa vad cat arata.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

apropo de medicamente-voi cat tp pastrati o cutie de la deschidere?ca pe unele scrie,de ex sa se pastreze maximum 2 luni de la deschidere,dar pe altele nu e mentionat nimic...nurofenul,sa zicem,cat tp il pastrati de la deschidere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by monalac
apropo de medicamente-voi cat tp pastrati o cutie de la deschidere?ca pe unele scrie,de ex sa se pastreze maximum 2 luni de la deschidere,dar pe altele nu e mentionat nimic...nurofenul,sa zicem,cat tp il pastrati de la deschidere?
Asa este, iata un alt lucru pe care as dori sa il aflu si eu.
fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daca era in termen, eu l-am tinut pana l-am terminat. Mi-am pus si eu problema ca erau destule luni de la deschidere....dar asa am gandit eu la momentul ala, din moment ce nu specifica pe ambalaj.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput