tauroaice (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - stai linistita ca nu ma convinge!
alexandra - deci???cum e????
nunta a fost faina, ne-am distrat...ce sa mai...a meritat! avem niste fini....sa ne traiasca!
pupici si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata dragelor,

asa e Gabibarta cu plozii, ai dreptate.

Lexi, go, go !!

Gaby, bine daca nu te-ai rasgandit; m-am linistit.

Ultima zi la job !!

Numai ca si internetul va fi mai subtirel de acasa..

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

ruxandra - las ca mai gasesti tu timp si spatiu...sa mai vb cu noi!sper ca n-o sa ne uiti.
pupici tuturor si asteptam vesti de la alexandra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Neata fetelor
Alexandra eu am spus 18, poate castig si eu un pariu la viata mea, cine stie?
Gaby cum se mai simte Stef? I-a trecut viroza? Te-ai pus deja pe treaba pentru bebe2? Eu n-am inca suficient curaj.
Gabibarta pe mine ai reusit sa ma convingi ca-i greu si fara sa o trimiti pe Lili. Totusi eu credeam ca fetitele sunt mai cuminti, tocmai de aceea ma gandeam la bb2, in ideea ca va fi o fetita delicata si cuminte, ca Alin al meu deja a ajuns nazdravanul grupei la gradinita.
Si eu vreau sa aflu cum se mai simte Iustina.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, si eu am crezut ca daca primul copil e cuminte, al doilea va fi la fel... Si cand am aflat ca va fi fetita, eram convinsa... Acum stiu deja ca sexul copilului nu are legatura cu comportamentul lui
Ruxandra, sper sa mai intri pe net si de acasa!!!!
Lexi, nimic????

Mergi la inceput

florina - stai linistita! daca primul e nervos...al doilea poate e cuminte.nu????
eu sunt foarte hotarata...acum ramane de vazut cand se intampla!
alexandra?????????nici o veste??????

Mergi la inceput

neatza...
alexandra????? ceva vesti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
Ieri am fost plecata toata ziua sa-mi fac credit ca ni s-a stricat masina de spalat si a durat o gramada cu toata hartogaraia de rigoare. Asa ca n-am mai apucat sa intru pe net.Iar azi dimineata la 3 fix m-am trezit de la o contractie puternica si m-am dus la baie...cand ma uit...sange pe pantalonii de pijama. Pe la 6 au inceput contractiile din 10 in 10 minute, dar dupa o ora au trecut. Acu' am contractii cam la 30 de minute, dar nu sunt regulate si nici la fel ca intensitate. Nici sange nu-mi mai curge, asa ca inca nu sunt hotarata sa merg la spital. Mai astept un pic.
Ca sa nu mai zic ca ieri m-am enervat groaznic cand la o intersectie un dobitoc de la o firma de paza s-a bagat in fata lui Cristi din scurt fara semnalizare si evident Cristi la claxonat. Nu va zic ca la urmatorul stop s-a dat nenorocitu' jos din masina si a intrat pe geam in dreptul meu (ca aveam geamul deschis) si s-a sprijinit pe mine ca sa dea in Cristi. Ca "ce ba, pun eu semnal pentru tine?" Ca sa nu mai zic ce ne-a injurat...I-am luat nr de la masina si suntem hotarati sa depunem plangere la firma dar nu stiu ce vom rezolva. Poate ar fi bine sa facem o plangere si la OPC ca la politie nu prea avem cum ca nu avem martori. Voi ce ziceti? Suntem oricum hotarati sa facem ceva pentru ca nenorocitii astia se vad ditamai matahalele si isi permit sa ia la bataie lumea nevinovata, mai ales daca nimeresc pe unul mai micut si slabut cum e Cristi al meu Mi-am facut niste nervi...Aoleu, daca aveam eu putere, cred ca-i spargeam falca lu' ala!

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

alexandra - esti pe drum...e pe vine, nu?
ce nesimtit! si eu l-as fi bagat undeva!
pupici fetelor...si sanatate multa!
alexandra - astept mesajul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Inca sunt acasa. Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca probabil am eliminat dopul. Contractii nu mai am, sange nu mai curge...Maine merg la control sa vedem cum stam iar joi cel tarziu sper sa ma internez, daca nu nasc pana atunci.

40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput