Stie cineva cu exactitate ce inseamna semnele de pe eticheta hainelor?
am cumprat o bluzita alb cu negru si mi-e frica sa nu iese negrul in alb. e un material ca un fel de stamba (scrie ca e bumbac dar nu e ca ala de tricou) si are pe margini broderie sparta alba tot un fel de bumbac.
pe eticheta sunt tot felul de semne. e semnul ala de spalat cu 30 in mijloc si e taiat. inseamna ca nu o poti spala mi mult de 30?
Multumesc.
daca stiti un site unde sa fie toate semnele astea ar fi super...
Uite www.ginetex.org/ginetex_web/careLabelling/symbols/default.htm" target="_blank">aici gasesti explicatiile in engleza (da click pe 1, 2, 3....).
Iar aici gasesti in germana.
Poti sa spui exact ce simboluri te intereseaza si-ti traduc. Nu am gasit simbolul cu 30 si taiat. Cel mult poate fi 30 si cu o bara dedesupt.
Alina
multumesc dar in lista asta chiar nu e simbolul ala:(
o sa mai caut , dar probabil asta inseamna a nu se depasi 30.
Multumesc mult de tot
simbolul 30 taiat inseamna ca temperatura apei sa nu depaseasca 30 de grade (maxim 30 de grade)
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
quote:
Originally posted by lavinai
simbolul 30 taiat inseamna ca temperatura apei sa nu depaseasca 30 de grade (maxim 30 de grade)
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Asa ma gandeam si eu ca ar ajunge simbolul 30. de ce e si taiat?
asta m-a incurcat.
oricum multumesc de raspunsuri.
sper sa fie asta maxim 30 ca altfel va fi nasol
.
Multumesc si lavinai daca esti draguta si imi spui de unde esti asa sigura? ai haine cu aceasta eticheta si nu a iesit la apa sub 30?