All about Constanta (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna seara,
Tatiana, Oana sa fiti fericite si iubite, clipe senine alaturi de cei dragi voua!
Adinutza, multa sanatate sotului tau, sa treceti cu bine peste!

Im pare rau ca n-am mai intrat pe topic, din cauza lipsei de timp, insa v-am citit destul de des!

Am si eu o rugaminte la voi, cine ma poate ajuta cu o informatie.
Am promis unei persoane mai invirsta apropiata noua, ca-i cumpar ochelari(rame si lentile) are nevoie de distanta, insa cum nu prea mai stiu magazinele de optica medicala asa de bine in Constanta, va intreb pe voi, unde pot gasi la un pret si calitate OK. Eu stiam de Catalina Optic, e OK sau mai sint si altele????
va multumesc
toate cele bune
narcisa
Eu
Patrick si Vivien tunsulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani, Oana!!!

Adinutza, multa sanatate sotului!

Eu mi-am revenit dupa seara de joi (mi-a luat ceva, Sanzi), dar cat sunt acasa nu reusesc s ama apropii d ecalculator, ziua. Sunt si in urma cu somnul, din nou, ca Stefan se trezeste de cateva ori pe noapte.

Adriana, zi cum s afacem cu premergatorul. Da-mi pm cu nr. tau si te sun cand ajung prin oras. Pe unde stai?

Crig, poate reusesc sa iau si cantarul de la tine . Nu ca mi-ar trebui acum, dar nu vreau sa te incomodeze.

Narcisa, iti scriu pm.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

ok Cornelia.Eu il mai sterg de praf din cand in cand ..hihi
Azi Mariuca s-a dat cu patinele.Mi-a spus sa le luam acasaEra atat de incantata!!
Va pup si va doresc o duminica cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cornelia, eu stau la casa de cultura.dar vin eu sa-l iau.nu e problema.nu vreau sa te pun pe drumuri.nr meu de fix e 0341411631.multumesc mult.sau da-mi tu nr ca te sun eu.cum poti.te pup.
la multi ani, oana.toate cele bune.
adinutza, sanatate multa sotului.
eu am terminat curatenia.m-a sunat ieri soramea ca au ajuns cu bine la brasov.acum ii astept la constanta spre marti.
o duminica placuta in continuare.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Oana, La multi ani, numai bine va doresc!
Sotul meu e mai bine, in sensul ca nu-l mai doare asa rau dar acum e invinetit. Speram sa-i treaca, fara sa mai aibe alte urmari...
O saptamana buna va doresc!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.sambata am facut curat ca o nebuna.straluceste casa.mi-a venit si surioara in romania.este la codlea.si cred ca maine vine in constanta.asa ca nu stiu daca o sa mai am timp sa postez dar macar sa va citesc.
si ca sa fie treaba buna mi s-a stricat masina de spalat si vreau sa-mi iau din aia cu incarcare verticala, dar nu stiu ce marca.eu am avut un siemens mai veche si am fost multumita de ea.dar din marcile astea nu stiu pe care sa o aleg.si as fi vrut si o combina frigorifica noua dar iar nu ma pricep la marca.va rog recomandati-mi si mie ca nu stiu ce sa aleg.ma gandeam la arctic ca macar la astea gasesc piese daca e ceva, dar am auzit ca la combine nu ingheata bine.help me

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Azi plecam la Bucuresti si maine zburam spre Us...
Asa ca va pupam, si va uram vacanta placuta in continuare!!!

Roxa, las ceva pt Pat la Cristina!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Va multumesc fetelor pentru urari. Sambata de ziua mea am fost in Mamaia si am vazut concertul cu Akcent si DJ Project de pe plaja Cosmote si apoi ne-am mutat la cel de folk care era putin mai incolo tot prin zona Yaki. Am vazut si patinoarul la care vreau sa merg saptamana viitoare, mai vine cineva? In rest plaja cu musafirii, care astazi vor pleca. Pana la urma am tras eu de ei sa mai stea ca am ramas chiar singura, Petre este pe mare inca vreo 2 saptamani si deci azi daca pleaca ei chiar ca voi ramane alone.
Adriana, poate Whirpool?
Sinzi, drum bun sa ajungeti cu bine in US.
Adinutza, sanatate sotzului.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
La multi ani Oana!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!
Adina cum e sotul tau???? a facut o echografie? sper ca e totul bine la voi! pupici si imi pare rau ca nu ne-am vazut!
Sanzi drum bun! sa ajungeti cu bine si fara peripetii!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, drum bun! Sa ajungeti cu bine!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput