Azi am avut ceva de lipit si copilul mi-a distras atentia pentru o clipa. Ca urmare, am varsat putin din acest adeziv si rezultatul il banuiti...nu stiu cum sa indepartez produsul de pe maini si mobila. Multumim!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi
Cu rabdare . Si nu sint deloc ironica. In principiu, dupa ce se usuca, poate fi dezlipit de pe piele cu tehnica "zgindarit/cojit", cam la fel cu pielea care se cojeste de la soare. Iar de pe haine, tot dupa ce se usuca, freci intre degete portiunea intarita pina se sparge stratul de lipici si devine suficient de sfarimicios ca sa-l cureti cu o perie ceva.
Daca pe maini succesul e cit de cit asigurat, pe haine nu prea. Mai iese la spalat in timp...
Asta e experienta mea. Daca cunoaste cineva o solutie magica, sa-i dea Dumenzeu sanatate. Io am incercat cam cu toate solutiile din casa, acetona, spirt, apa, gaz, alcool. Nimic, nenica, ca d'aia ii zice super lipici .
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
In instructiuni scrie ca de pe piele se ia cu apa calda si sapun cat mai repede de la comiterea faptei... de pe mobila nu stiu...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Multumesc pentru raspunsuri, acum sunt la operatiunea...decojire!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi