ceva linistitor ptr suflet
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
Nu cred ca este nici cel mai bun site despre rugaciuni, dar nici asa rua cum mi-a fost dat de inteles.L-am deschis de curiozitate, si sunt lucruri interesante
Eu cred ca ar trebui sa trecem peste etapa, ca suntem ortodoxi si pocaiti, sa nu judecam pe nimeni, si sa lasam pe fiecare sa aleaga ce vrea.
La fel cum alegeme coca-cola si unii pepsi, exact asa si aici.
Eu cred ca esty a vrut doar sa aduca ceva nou prin acest subiect, si nu a vrut sa ofenseze pe nimeni.Si eu sunt ortodoxa din nastere, botez si s.m d., dar nu cred ca a facut decat sa ne dea o idee.
Sper sa nu dea nimeni cu rosii, dar Dumnezeu ne cere tuturor acelasi lucru: rugaciune, credinta, bunatate,orice religie, secta su atei suntem.
Pupici tuturor, si sunt sigura ca nimeni nu a vrut sa supere pe nimeni.
esty spune:
asa e draga OLIM nu am vrut sa se creeze certuri pe tema aceasta si nici de judecat nu suntem noi in masura sa facem aceasta,daca putem sa facem ceva ptr semenul nostru e sa il ajutam daca putem daca nu sa nu il doboram mai tare cu vorbe rele ca la a arunca vorbe rele se pricepe oricine,sa legi o rana mai putni vor sa faca.si e un singur dumnezeu,care a dat pe fiul sau sa moara ptr toata lumea.ii iubeste pe toti la fel ,in rest depinde de fiecare in parte cum accepta dragostea si jertfa lui ISUS.doresc numai bine tuturor si multa sanatate,pace si armonie in fiecare familie
timmmy
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by yank
Wrong,ortodox inseamna .....
Ai o de la mine..... doar nu te asteptai sa-ti dau flori ......
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
olim spune:
Mie mi-a placut tare mult.
Fra sa supar pe nimeni, as vrea sa te intreb ceva esty.Esti cumva penticostala?
Sper ca nu este o intrebare sa te deranjete, mai ales ca am pus-o asa direct, dar am eu o curiozitate.
Multam
esty spune:
da OLIM sunt penticostala.si nu am de ce sa ma supar,chiar deloc.ma bucur ca ti`a placut.va doresc tuturor multa binecuvantare.
timmmy
olim spune:
Multam ca mi-ai raspuns.
Era doar o curiozitate personala.Eu am frecventat un timp biserica voastra si mi-au placut multe lucruri, dar avea cateva care nu prea intrau in principiile mele.
Ce l mai mult si mai mult imi plac felul simplu in care vedeti rugaciune, nu icoane, prosoape si alte incarcaturi cum sunt la ortodoxi, si unele cantari, gen SPERANTA, de care sunt si fan, mai ales ca sunt de la noi din Ulmeni.
O zi buna tuturor.
esty
esty spune:
PRINCIPII DE VIATA
1.Niciodata nu gandi sau vorbi negativ despre tine:te vei contrazice cu DUMNEZEU.
2.Gandeste`te la puterea ta si incurajeazate singur deoarece in majoritatea timpului nimeni nu o va face.
3.Niciodata nu te compara cu altcineva.Esti unicat,esti original,nu descuraja prin dorinta de a fi o copie.
4.Indreaptati antentia spre potentialul tau ,nu spre limitele tale,CEL maret DUMNEZEU traieste in tine.
5.Cauta sa faci ceea ce sti sa faci cel mai bine ,apoi concentreazate si fa in mod continuu.
6.Trebuie sa ai curajul sa fii diferit ,cauta sa placi lui DUMNEZEU si nu oamenilor.
7.Invata sa accepti criticile!lasale sa te dezvolte,nu sa te descurajeze.
8.Priveste`ti defectele in perspectiva;inca mai esti un santier in lucur.
9.Priveste zilnic spre singura sursa de incredere:DUMNEZEU.Construieste`ti o buna relatie cu el!Incepe sa gandesti lucruri bune despre tine ,stiind ca DUMNEZEU te iubeste in ciuda slabiciunilor tale.
timmmy
esty spune:
Fa-ti timp sa IUBESTI acesta este un privilegiu dumnezeiesc!
Fa-ti timp sa RAZI este muzica sufletului ! Fa-ti timp sa PLANGI
este emotia unei inimi mari! Fa-ti timp sa CITESTI este sursa
cunoasterii! Fa-ti timp sa ASCULTI este forta inteligentei!
Fa-ti timp sa GANDESTI este cheia reusitei! Fa-ti timp sa te JOCI
este prospetimea copilariei! Fa-ti timp sa VISEZI este rasuflarea
fericirii! Fa-ti timp sa te ROGI aceasta este cea mai mare putere
de pe pamant! Fa-ti timp sa TRAIESTI CACI TIMPUL TRECE
REPEDE SI NU MAI REVINE NICIODATA!!!
Exista un timp pentru lacrimi dar si pentru a zambi. Exista un timp pentru a merge mai departe dar si pentru a renunta. Exista un timp pentru dezamagiri dar si pentru noi inceputuri. Exista un timp pentru cer senin dar si pentru ploi. Exista un timp pentru a actiona dar si pentru a astepta. Exista un timp pentru a creste. Exista un timp pentru schimbari. Exista un timp pentru a fi jos dar si pentru a te ridica. Exista mereu timp pentru iubire. Exista mereu timp pentru iertare. Exista mereu timp pentru a alege ce este corect .
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
esty spune:
Voi numai de viața asta
Voi numai de viața asta
vă-ngrijorați și vă vedeți
cum n-ați avea decât viață
Voi oare moarte nu aveți?
Doar trupu-acest vă robește
pe el puneți întregul preț
de parcă sunteți numai trupul
Voi suflet oare nu aveți?
La clipa aceasta-i cereți totul
ei vă jertfiți, ai ei vă vreți
dar oare numai Astăzi este
Voi veșnicie nu aveți?
Urziți la fapte vinovate
nepăsători și îndrăzneți
dar oare nu este-o răsplată
Voi oare Dumnezeu n-aveți?
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos