Monica si Irinel COLUMBEANU
Raspunsuri - Pagina 8
lunna27 spune:
Mai fetelor,macar spuneti despre ce e vorba,ca pe multa lume ati facut curioasa...inclusiv pe mine
Dana
mama lia spune:
mai fetelor, acum citeva seri, omorind telecomanda, am nimerit la emisiunea fetei in cauza ...erau la mare, ea era "data" cu pluta....precum copiii mici, si cu ocazia asta am vazut cit de strimbe ii sunt picioarele ...doua betze in forma de x......si mi s-a parut ca e siliconata, ca prea ii stateau sinii ciudat....
ma insel sau ma lasa pe mine vederea????
lavinai spune:
quote:
Originally posted by mama lia
mai fetelor, acum citeva seri, omorind telecomanda, am nimerit la emisiunea fetei in cauza ...erau la mare, ea era "data" cu pluta....precum copiii mici, si cu ocazia asta am vazut cit de strimbe ii sunt picioarele ...doua betze in forma de x......si mi s-a parut ca e siliconata, ca prea ii stateau sinii ciudat....
ma insel sau ma lasa pe mine vederea????
mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
da da da , si eu am uitam cu sotzul si ne minunam ce "perfecta" se crede ea si cand colo e mult, mult prea departe de cuvantul asta......intr-adevar picioarele le are in X tare, silicoane are, dar cred ca nu prea reusite ca tot le are pana la burta "titile" ..... chiar si sotzului ni se pare . si cand o mai si auzi ca ea e cea mai frumoasa......
acuma intr-un episod cand era festivalul de moda, a afirmat ca daca ar arata ca si manechinele alea " s-ar sinucide" exact astea au fost cuvintele.....
Mareea iulie 2006
ligeea spune:
Monica e frumoasa -atat cat e din cauza celor 18 ani.Pe care ii arata si ii si depaseste-e cam consumata pt. o proaspata majora .Ia inchipuiti-va cum va arata pe la 28 sau 38 de ani..
Avantajul ei este tineretea care se vede in ochi si in piele . Cand stralucirea acesata ii va disparea n-o sa mai ramana nici o urma de frumusete.Mie Anna Lesko mi se pare mai rasata ca femeie si mai frumosa de cursa lunga decat Monica .Monica e ,,multa -inalta , sani mari, gura cu bot .Un fel de Anna Nicole Smith in varianta mioritica .Fereasca sfantul sa se ingrase ca n-o mai recunosti.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Monica e frumoasa -atat cat e din cauza celor 18 ani.Pe care ii arata si ii si depaseste-e cam consumata pt. o proaspata majora .Ia inchipuiti-va cum va arata pe la 28 sau 38 de ani..
Avantajul ei este tineretea care se vede in ochi si in piele . Cand stralucirea acesata ii va disparea n-o sa mai ramana nici o urma de frumusete.Mie Anna Lesko mi se pare mai rasata ca femeie si mai frumosa de cursa lunga decat Monica .Monica e ,,multa -inalta , sani mari, gura cu bot .Un fel de Anna Nicole Smith in varianta mioritica .Fereasca sfantul sa se ingrase ca n-o mai recunosti.
ligeea
cam asa e....
Mareea iulie 2006
ligeea spune:
ma uit la emisiunea ei -e a doua oara si am observat ceva ce imi scapase -fata asta are o problema cu sutienele. are niste sutiene de baba ,ii atarna sanii si din cauza asta toate hainele ,bluzele -par mai mari cu 2 numere .Ori are silicoane naspa ori sutiene proaste
Luna75 spune:
Ligeea,cred ca aveai note mari la caracterizarea personajelor.
Mare dreptate ai !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.