Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana

Astept cu nerabdare ziua cand se va "raci" subiectul asta...o "iubire" gheboasa intre o gasculitza (nu tocmai) proasta si un moshulica care incearca sa mai "zvacneasca" pe ultima suta de metri...penibil...si se mai uita si o tara intreaga la ei.
Eu personal fac alergie cand behaie ( a se citi "rade") Hormonica la tv...

Schimba postul mey!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

E prea intinsa plaga sa o mai pot face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey ca nu toate posturile suedeze or da despre irinel si monica....ce naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Am antena parabolica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by alycia

Fetelor ce sa va zic..punct ochit punct lovit pentru ea, e aranjata pe viata...si poate chiar il iubeste...la cati bani i da...dupa ce moare el are timp si pentru iubirea adevarata...iar el oricum nu are nik de pierdut...are o bucatica buna langa el care i satisface toate mofturile...amandoi sunt castigati...eu asa vad problema!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Si eu!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Un articol din atac .. legat de pasiunile bahice ale micutei ..asta ca tot va spuneam eu ca eram socata de cele doua sticle de bere baute pe plaja ..
"Aflati in luna de miere, pe litoral, Monica si Irinel Columbeanu colinda cluburile de noapte din Mamaia, chiar daca sotia omului de afaceri ar avea nevoie de mai multa odihna, avand in vedere ca este insarcinata. Mai mult, fosta domnis oara Gabor nu renunta la anumite obiceiuri, atunci cand vrea sa se simta bine. Revista Soc dezvaluie ca aceasta consuma bauturi alcoolice, lucru contraindicat pentru o femeie gravida. Ea a fost surprinsa consumand cateva pahare cu licori bahice in Office, Irinel neava nd nimic de obiectat in acest sens: Ceea ce am observat insa in clubul Office din Mamaia ne-a lasat masca: ei bine, Moni consuma licori bahice, iar Irinel nu-i facea nici un repros! Surse din interior ne-au dezvaluit ca Monica a cerut de cateva ori sa i se umple paharul si a baut fara sa se jeneze nici o clipa de cei din jur, dar mai ales fata de ea insasi. Nici Irinel nu a avut o atitudine mai dura fata de tanara lui sotie, ci a tolerat toate prostiile pe care fata le facea, demonstra nd ca inca nu este pregatit sa devina tata. Altfel, se pare ca tot in acelasi club, Monica si Irinel au avut si o mica cearta in paradis, dupa ce omul de afaceri a refuzat sa-i faca poftele sotiei sale, care ceruse sa plece spre hotel mai devreme, intrucat era obosita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

nu sunt prea in tema cu viata cuplului Columbeanu dar in aceasta seara am dat peste canalul ce le difuzeaza reality show-ul tocmai cand erau in vizita la bebitza careia i-au dat bani de operatie si....nu pot sa nu remarc ca mi-au placut. Nu atat gestul lor financiar cat modul in care au vorbit, mai ales el! Din partea mea: numai bine Columbenilor-eu chiar nu-i percep ca pe un cuplu deplasat...

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Yes, Columbenii au comis-o din nou:
http://stiri.rol.ro/stiri/2006/08/i-au_daruit_30.000.000_de_lei_unui_batran_paralizat.htm
Bravo lor.

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu o compatimesc pe ea ca isi iroseste tineretea dar in alelasi timp ma bucur ca are tot ce-si poate dori un tanar. Nu vreau sa ma intelgeti gresit dar ce este de facut in tara asta???? Faci o facultate, nu ai casa, nu ai servici, nu ai bani.....cred ca a facut o alegere buna pentru ea. Cu toate ca nu o vad o relatie prea "buna" astept sa vad si consecintele. Cate din marile vedete cu bani si cu o asemenea diferenta de varsta au rezistat mai multi ani? Aproape nici un cuplu. Sa se mai prinda un pic "fetita"=doamna cum este cu tineretea, libertatea, banii su cu mosul de langa ea si atunci sa vedeti ce va fi....
Casa de piatra si multi copii sanatosi.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Oana, am citit si eu articolul si ma bucur ca au mai ajuta un om.
Felicitari si la cat mai multe ajutoare pentru cei ce au nevoie.

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mai bine tac!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput