Monica si Irinel COLUMBEANU

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

nu stiu ce a facut unul sau altul...fiecare face ce vrea cu viata lui, important in acest moment e copilul ce se va naste...importanta e familia care s-a format si nu in ultimul rand important e ca cei doi intind o mina de ajutor spre cei mai putin fericiti.
Nu vreau sa va supar,nici sa deranjez dar credeti ca e asa important ce a facut unul sau altul pana acum?...eu cred ca ceea ce vor face de-acum incolo merita atentia noastra...e usor sa dai cu pietre( nu spun ca eu nu stau la barfe...e firesc...sunt femeie...si noi iubim barfa mai mult ca oricine), dar cred ca trebuie sa existe o limita .
Ca-mi place mie sau nu de Irinel sau de Monica?...pe cine intereseaza si mai ales de ce?...
inca odata...nu vreau sa ofensez pe nimeni...iar daca am deranjat iertati-ma...

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Iar in ceea ce ii priveste pe cei doi...ar cam trebui sa le fie rusine.Mai ales lui Irinel ca are o varsta mai...matura(a se citi" mare")si ar putea sa o mai invete pe fetita aceea ce inseamna ....dar de fapt daca nu este de unde sa ceri.
Nu stiu cum a facut afaceri si avere, dar totusi am crezut ca e ceva mai matur.

PS: Ma mai pisicesc si eu, cu toate ca am dublu + inca ceva fatza de hormonica, dar nu chiar toata ziua.Mai fac si pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, ca ziceati daca a vazut Irinel filmuletzul... mi-a spus o cunostinta ca e un pervers scarbos, faceau chefuri la vila lui, udate cu alcool din belsug, si apoi sub "acoperirea" alcoolului, chefurile se trasformau in orgii sexuale... Asta stia de la o prietena de-a ei, care a lucrat la Transilvania Fashion. Asa ca nu-i plangeti de mila, ca nici el nu-i mai breaz.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pt mine e cert ca lumea lor e o alta lume cu care eu nu doresc sa am contact vreodata...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetelor, ca ziceati daca a vazut Irinel filmuletzul... mi-a spus o cunostinta ca e un pervers scarbos, faceau chefuri la vila lui, udate cu alcool din belsug, si apoi sub "acoperirea" alcoolului, chefurile se trasformau in orgii sexuale... Asta stia de la o prietena de-a ei, care a lucrat la Transilvania Fashion. Asa ca nu-i plangeti de mila, ca nici el nu-i mai breaz.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

e clar ca e un pervers , din moment ec aproape toate femeile din viata lui au fost minoreeee......(si la asta ma refer dupa varsta de 40 de ani) ca inainte nici nu auzisem de el....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

E cam aiurea ce se intimpla cu filmuletzul de care tot povestiti.

Ori il posteaza cineva pe un site, www.youtube.com, de exemplu, ori va continuati conversatiile pe PM. Daca filmuletul e indecent rau si nu se potriveste cu DC, nu mai postati nimic.

Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

vai da' se poate sa ii lasati pe "privilegiati" pe pagina 2 ?????

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ne cerem scuze!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

VREAU SI EU FILMULEZUL!DACA TOT V-ATI PUS LA BIRFIT SA STIU SI EU CE SA COMENTEZ.........iga627@yahoo.co.jp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Am vazut si eu filmuletul. Nu cred ca este ea!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput