Gabriele si Gabrieli !!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare.
multa sanatate micutilor bolnaviori!
io sunt jobless....mi-am dat demisia ca nu se mai putea. deocamdata stau acasa sa ma linistesc...dupa care mai caut ceva de lucru.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cgaby imi pare rau , sper sa-ti gasesti ceva mai bun de lucru , bafta

sanatate multa bolnaviorilor

G.K.R

Mergi la inceput

nu e nevoie sa-mi plangi de mila...deocamdata e bine asa///
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

cgabi, te admir ca esti asa hotarata. acuma macar ai mai mult timp pentru stefi
andrei si-a revenit f. bine si acuma nu-l pot opri din mancat. sper sa o tina macar un timp tot asa

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Noi nu prea avem noutati,Andrei merge la gradinita,eu in fiecare zi am acelasi program,asta e.
Gabella, bine ca si-a revenit Andrei,bravo.
Va pupicesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ai mei au si polipi mariti, si amigdale marite amandoi. Cand i-am dus la ORL, zicea dr, ca se vede ca-s frati, si in gat sunt la fel...
Insa daca nu fac prea des rosu in gat, amigdalite si alte minuni, nu tb scosi polipii. Deci deocamdata ramanem cu ei...

Mergi la inceput

gabibarta - multa sanatate. eu l-am operat pe stef de polipi si acum nu mai am probleme cu nas infundat si alte minuni...deocamdata!respira bine pe nasuc, nu mai sforaie...eu sunt foarte multumita.
pupici.

Mergi la inceput

mersi gaby, dar... nu suntem bolnaviori! Asa sunt ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Nici eu n-am de gand sa-i scot polipii pentru ca mi-e tare groaza. De-asta v-am si intrebat sa vad daca voi ati fost mai curajoase si oricum , am inteles ca se refac dupa un timp. Si Andrei are niste amigdale asa de mari ca ma mir ca mai trece mancarea printre ele.
pupici tuturor

gabriela

Mergi la inceput

Cand se uita vreun dr in gura lui Robert, se sperie ca oare pe unde respira copilu` Noroc cu dr de familie care ne cunoaste si e obisnuit cu peisajul. Insa dr-ii de la scoala care se mai schimba imi tot trimit mesaje si biletele de trimitere la ORL.

Mergi la inceput