Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANY ,aici ploua dar tot cald e,insa ce sa zic,parca incepe sa fie mai ok

CRISTINA, puiutei,ce dulce a fost..si ce chef fain...a fost tinut acasa sau intr-o sala,undeva?...aici ma oftic ca nu sunt ca acasa locuri de tinut chefuri,doar in parcuri sau niste ciudatenii,nici nu stiu cum sa le explic...ma rog,la voi a fost se pare foarte frumos!!!!

NANAMI atunci e ok,da la munte cred ca e ok,bine ca stati feriti// si sa-ti traiasca baietelul

pestisori si o saptamana usoara va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Cristina multam * de poze! A fost faina tare petrecerea , cred! Si mariuca o scumpica ! Tortul nemaipomenit! Intr-un cuvant

Charlie , vis-a vis de cure de slabire , la mine a funcionat regimul disociat , cel cu cate 3 zile: carne, lactate, legume. Succes 1

Ieri am fost la film, aseara de fapt , " piratii din caraibe 2 " , mi-a plakut, acum astept partea a 3-a!

Va pup si o saptamana cu realizari !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Bine ai venit in acvariu Alinamizzi ! Sper ca te vei simti bine la noi si vei ramane mult timp !

Dany

Mergi la inceput

Luni, 4 Septembrie 2006- pesti :

Va simtiti bine, datorita iubirii sau a prieteniei de care aveti parte. Va place sa iesiti cu prietenii, pentru ca e posibil ca in anturajul cu care aveti ocazia de a va intalni acum se afla si persoana de care va place. Petreceti ore minunate in grupul de amici sau poate se anunta vesti legate de viitoare petreceri, nunti sau aniversari la care sunteti si dv. printre invitati. Cu partenerul, desigur. *

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Neata Pestisori !

Ce party reusit a avut Mariuca ! Dupa decor un adevarat basm, pana si tortul se potriveste cu decorul ! Frumos ! Sa-ti traisca minunea Cristina si sa creasca mare si isteata !

Dany multumesc pentru sugestie, il stiu si eu pe ala, din pacate imi e tare greu sa ma tin de o cura, cred ca eu caut o motivatie ( de parca kg in plus nu e suficient) si o modalitate sa scap de problemele pe care le am eu cu mancarea... Caci ajung din ce in ce mai tare sa cred ca am ceva probleme legate de alimentatie ! Cum ma incearca, orisceva ganduri negre, cum incep sa mananc ! Minte creata am si eu...

Va pup fetelor !

Ce a-ti construit in weekend ?

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna pestisorilor!
Multumesc de primire
CRIG72 super petrecerea, si printesa ta o scumpica. Pe aici petrecerile pt copii sunt plinde de fapt de adulti, tare mi-a placut cum ai organizat, felicitari si numai bine Mariucai
Pt mine se cam potriveste horoscopul de azi, noi ne pregatm sa serbam primul anisor de casnicie- 1 octombrie
Si noi ne luptam cu kg, azi mi-am mai ridicat moralul ca ma incap o pereche din jeansi de anul trecut, dar mai e cale lung, iar tentatia...

Pupici la toti puiutii de pestisori
Alina-mama deKeane-Peter(21.03.2006)
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Salutare dragi pestisori!

La noi munca este in toi.Azi dimineata a aparut noua echipa de muncitori si de atunci lucreaza de zor. Noi speram ca lucrarea sa nu dureze mai mult de o luna dar o sa vedem ce va mai fi....Am reusit sa pastrez calculatorul in functiune cu toate ca toata mobila e inghesuita intr-o camera.Asa ca o sa pot intra mai des pe DC.
Crig - ce petrecere extraordinara. Tortul arata fantastic
AlinaMIZZI- bine ai venit
Charlie - spor la cura, am incercat toata vara sa mai dau cateva kg jos dar fara rezultat
Dany - am tot auzit in ultima vreme despre acest film sper sa-l vad si eu in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna fetelor,

Am vazut ca sunt copilasi care-si sarbatoresc ziua in sept : Mariuca 4 ani pe 2 sept (ce poze frumoase !),Hiro , 5 ani pe 11 sept....si vin si eu cu Héloise 3 ani pe 13 si Diane 10 ani pe 30.09. Poate or mai fi ? !

Bine ai venit, Alinaprintre noi !

Noi suntem bine cu toatele . Nanami si mie mi-a fost pofta de ardei umpluti si cum am gasit mai mici ( sunt uriasi de obicei)am facut . Dar fetele nu prea au apreciat ! Eu si sotul i-am mancat . Ele nu vroiau decat umplutura !

Si praslea mea s-a obisnuit f bine la gradinita . Nu a plans deloc . E drept ca anul trecut venea zilnic cu mine cand o lasam pe Adelina.Cunostea deci clasele , educatoarele... Acum am doua ;grupa mica si mare !

Iar eu incep sa ma obisnuiesc cu ceva mai mult timp liber!

Aaaa , uitam o veste mare ptr mine : isi pun ai mei internet ! Cred ca va sta camera bransata in permanenta si voi fi adesea cu mama in linie ! Abia astept !Deja Héloise , cand aude telefonul , zice "Romania" . Asta ptr ca cel mai mult vb in rom la tel cu prietene de aici sau cu fratele meu.

O sapt buna. Eu maine merg sa o reinscriu pe Diane la inot si pe cele mici la Gimnastica . Aici miercurea nu e sc si fac tot felul de activitati( sportive sau artistice)

Va pup te toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

de la noi pentru voi si multumim de urari!.Ma bucur ca v-au placut pozele de la party.
Mirela n-am facut acasa ..hihi ci in oras la un club pentru copii.Mi-as dori eu pentru Mariuca o astfel de camera pictata..ei nu mai spun
Charlie a fost un tortulet reusit pe gustul meu.s-au potrivit toate pentru ca am avut o tema stabilita si de la costumatia Mariucai pana la tort am mers pe Pooh and friendsApropo de dieta..la mine a functionat south diet.
gab deci la voi se invata 4 zile pe saptamana sau am inteles gresit?Si noi incepem gradi in curand.
Alina m-am uitat pe cateva poze din albumul tau si mi-au placut mai ales una cu un curcubeu.Scump si bebelusul vostru!
Dany ce horoscop fain ne-ai scris azi....
bye si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna dimineata

oare ce ne zice azi horoscopul ca eu deja ma dau cu

hiro e racit cobza si a trebuit sa-mi iau liber , sunt acasa azi , si cine stie cum va fi si maine , sper sa nu-mi faca febra , ca, mor......... e smiorcait rau la boala si eu sunt un pachet de nervi pe langa el

gab nici al meu nu mananca sarmale , de fapt aproape nimic din mancarea romaneasca
acu 2 ani cand am fost cu el in RO, nu vroia sa manance aproape nimic , ca el vrea orez , saraca mama ce-a mai fiert la orez ...

dar si tu , cum i-ai programat pe amandoi in aceeasi luna ? e fain asa , scapi cu doi odata

si mama nu stiu cum a facut ca noi toti 3 suntem in martie , inclusiv tata

va si va doresc o zi buna

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput