Pestisori... pestisori... (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Maruta

bine ... ma gandeam ce magazine ieftine de bebe sunt prin Buc. ... ca sa dau o raita

eu mi's foarte pretentioasa la hainute si culori ... si decat sa am "surprize" mai bine ma aprovizionez singura ...

stiti voi magazine mai ieftine si haioase ?

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
urmatoarea ecografie a 2-a saptamana din septembrie (32 sapt)

Fuga la Miniblue ca's reduceri luna asta, pana pe 27 am impresia... Eu sper sa ajung azi. Au lucruri frumoase, majoritatea de calitate si in mod normal destul de scumpe. Dar daca's la reducere merita.
Incearca si la "Z" (unirea de ex. la et. 3). Si acolo au haine f.f. frumoase.

Sunt cu ochii pe voi... da' n-am timp de prea multe... nici nu ma simt f. bine... am inceput sa am greturi si dureri de cap de la tensiunea mica... Sper sa treaca mai repede. ... Si as dormi toata ziua...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

elyanne si sanatate multa . ai grija de tine

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna pestisori!
m-am gandit sa mai trec si eu prin acvariu!
nanami, aveti grija cu taifunu'!
eu am inceput incet, incet sa intru in ritmul de serviciu si nu imi place deloc !
cateva m-ati rugat sa va povestesc de luna de miere! pai, a fost superb, ne-am plimbat, am facut plaja, am facut cumparaturi si multe altele se merita sa iti petreci un concediu pe insula, este foarte frumoasa, au si mare si munte... mancarea foarte buna si cel mai important lucru servicii de calitate!
despre nunta nu pot spune decat ca imi pare rau ca a fost atat de scurta! in rest a fost superb, totul a iesit asa cum ne-am dorit! aseara am vazut si DVD-ul de la nunta!
si o zi cat mai buna!

Emily

Poze nunta
Mireasa de 15 iulie

Edit: felicitari viitoarelor mamici!

Mergi la inceput

emily ma bucur ca te-ai simtit bine , imi inchipui ce super a fost , fericire multa

taifunul nostru si-a schimbat directia si am scapat usor , eu stau la munte si nu prea vine pe aici , decat ploaie si vant , ravagii mai putine , a trecut si asta f. repede ,

o seara buna

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARUTA si ELIANA ,sanatate multa si spor la cumparaturi!
ELIANA mi-e groaza cand te aud de greturi....eu nici acum nu am uitat ca de dimineata si pana seara 4 luni mi-a fost doar rau...si daca tie somn cum dormi cu Meme?...eu la asta ma gandesc tot timpul..ce fac cu Robert daca mi-e rau sau somn,ca el nu doarme la comanda,si nici nu sta locului ca mie imi e rau...cum te descurci tu?

NANAMI ma bucur ca a trecut taifunul pe langa voi!!!sanatate si aveti grija de voi,pupa puiul tau sa treaca tusea

DANY zi cum e saptamana asta,mai bune?

EMILY frumoasa "luna de miere"...super pe insula cred... si FELICICTARI si sa aveti o viata frumoasa pana la adanci batraneti!!!

la toti pestisorii ,ne auzim pe seara!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna !
Azi nu a mers netul la servici .Vad ca ati aparut pe aici!

Gravidutelor , sarcina usoara! Si spor la cumparaturi! Abia astept ziua cand am sa fiu si eu in starea voastra!

Nanami , ma bucur ca ai scapat de taifun! Mirela , poate scapi si tu !Saptamana aceasta e mai calma.Sper sa fie tot asa .Tocmai m-a sunat o prietena, careia i-am facut mobila in toata casa si care o inaugureaza sambata .Era si seful invitat , dar nu poate veni, e ziua unui asociat si pleaca nush unde! Of!Trebuie sa dau ture prin magazine , pana sambata sa ii iau ceva cadou de casa noua!

In rest mai nimik ! Nu prea mai am stare.Vreau sa vina odata concediul!

Va pup si o seara /zi plakuta!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata!

Am tot citit ce ati scris dar nu am reusit sa postez si eu din cauza "familiei" care a acaparat calculatorul...
Vineri noapte plecam si noi la drum iar la intoarcere nu mai am internet din cauza renovarii dar am sa fac tot posibilul sa mai intru pe forum ..

Dany - distractie placuta sambata
Emily - acomodare usoara la servici..
Maruta - ce frumos sa colinzi magazinele cu lucrusoare pentru bebelusi..Spor la cumparaturi..
Nanami - ce vreme ciudata e si la voi cand calduri mari cand taifun
Crismir -
Elyanne - multa sanatate sper sa scapi repede de greturi
Si sper sa ne auzim cat de curand

Mergi la inceput

Criss , multumesc!Drum bun si petrecere frumoasa si voua la mare! Soare si apa calda , sa se poata balaci in voie Ana! Cum merge renovarea?

Pupici!

Dany

Mergi la inceput

HOROSCOP : 10.08.2006

Munca pe care o prestati azi nu va face nici o placere, fiind sarcini care va umilesc – sub demnitatea dv. – sau care nu va aduc nici o satisfactie, fiind doar o obligatie de serviciu. Sunteti dispus si de sacrificii, la nevoie, dar asta nu inseamna ca va veti intoarce acasa cu sufletul impacat ca ati mai terminat o treaba. Dimpotriva, veti fi nemultumit ca tot dv. ati fost cel care a trebuit sa faca concesii.

Dany

Mergi la inceput

buna acvariu

criss hihihi...pai la noi totul e sucit , chiar si oamenii

fetelor spor la cumparaturi , ce va luti frumos sa stapaniti cu placere

la tot acvariu

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput