40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi66 spune:
LA MULTI ANI Noemi!
Hai fata ca toata lumea iti ureaza toate cele bune si tu nu dai de mancare si de baut!
Anamaria - sa-ti traiasca parintii si sa ajunga la aniversarea parintilor mei din acest an......au facut 40 de ani de casnicie.Doi Berbeci!Va dati seama ce de scantei am vazut eu?
Carmi spune:
Buna dimineata !
Nomi, la multi ani, sa fii sanatoasa si norocoasa !
Caldura asta ne innebuneste, bb face febra mare fara sa fie racit. O fosta colega mi-a spus ca e asa-zisa ´febra de caldura´, asa i-a spus ei dr. cand avea copilul mic, a mai auzit cineva de asa ceva?
Da aduce si caldura asta ceva bun, n-am chef sa mananc. Ma hranesc cu pepene rosu si inghetata hipocalorica si-am mai ´pacalit´un kil
Va pup pe toate,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
KUKI spune:
La multi ani Nomi !!!
Sa fii fericita si iubita si sa ti se implineasca toate visele.
Si ne mai tii mult cu paharele goale????
craciunitza spune:
la multi ani, Noemi!
parpalak, nu sunt genul care plange, sunt genul care dupa ce tipa, mai tipa o data
lu, nu pot sa spun unde lucrez, nu ma lasa conducerea onorata a acestui forum, n-am inteles de ce da' chiar nu conteaza, deci sa zicem, vag, ca lucrez in vanzari :)
polux, eu slabesc si ma ingras cu cate 1-2kg intr-un timp relativ scurt, nu-mi dau seama cum si de la ce, deocamdata cele 180 nu se vad.
Duminica e ziua soacra-mii, duminica viitoare e ziua mamei, va spun dupa aia ce se vede si cum
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
nematics spune:
Carmi, da, exista febra de caldura la copiii mici - ai grija sa bea multe lichide ca sa-i scada si sa se hidrateze bine
AnaMaria - sa-ti traiasca ai tai si inca de doua ori pe-atit inainte! Si sa stii ca de cind m-am apucat de gym am slabit un kg asa ca trei zile la rind mi-am facut numai cartofi prajiti si cirnaciori, repede, ca sa nu ma anemiez!
Craciunitza - sa-ti traiasca sarbatoritele si sa dai si pe-aici o bere!
v-am pupat si nu uitati sa faceti gimnastica - macar la saltea, pe aia in care stai pe o parte cu genunchiul de dedesubt indoit, o mina sub cap si una sprijinita pe podea in dreptul stomacului si ridicati in sus piciorul de deasupra - face soldurile ferme, inlatura celulita si se poate face in timp ce va uitati la stiri pe covor
Porumbel30 spune:
Nema , asa cimilitura n-am vazut pana acum ! Asta da , urare cu ocazia onomasticii !
Noemi , iti doresc ca bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate , fericire si sa te ajute sa-ti vezi visul cat mai repede implinit ! (Stii tu...)
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
lu.more spune:
Inteleg, Craciunita, inteleg... succes si nu te stresa peste masura, c-o viata avem.
Dana. Cica „nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine”. Cum sa nu, ba chiar imi amintesc ca intr-un mesaj te intrebam cati bani esti dispusa sa investesti intr-un topogan, si-acum astept raspunsul... Dar daca vii rar, inseamna ca esti ocupata, daca esti ocupata inseamna ca treburile merg (logica à la Lulu...).
Eu-mi facui ceai de menta (2 litri), l-am tinut cateva ore la congelator si-acu-l beau in loc de apa. Fara zahar, mmm ce bun. Daca Noemi ne lasa sa ne uscam...
Ma-ntorc la lucrul meu.
Pupam
PS
Uitai sa va spun bucuria : m-am pricopsit cu un calculator portabil, al meu si doar al meu si pe de-a moaca! De acum o sa va studiez mesajele intinsa confortabil in pat, cu aparatul pe genunchi, doar sunt o Duamna.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo