40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

LA MULTI ANI Noemi!
Hai fata ca toata lumea iti ureaza toate cele bune si tu nu dai de mancare si de baut!

Anamaria - sa-ti traiasca parintii si sa ajunga la aniversarea parintilor mei din acest an......au facut 40 de ani de casnicie.Doi Berbeci!Va dati seama ce de scantei am vazut eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Nomi, la multi ani, sa fii sanatoasa si norocoasa !
Caldura asta ne innebuneste, bb face febra mare fara sa fie racit. O fosta colega mi-a spus ca e asa-zisa ´febra de caldura´, asa i-a spus ei dr. cand avea copilul mic, a mai auzit cineva de asa ceva?
Da aduce si caldura asta ceva bun, n-am chef sa mananc. Ma hranesc cu pepene rosu si inghetata hipocalorica si-am mai ´pacalit´un kil
Va pup pe toate,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

La multi ani Nomi !!!

Sa fii fericita si iubita si sa ti se implineasca toate visele.

Si ne mai tii mult cu paharele goale????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

la multi ani, Noemi!

parpalak, nu sunt genul care plange, sunt genul care dupa ce tipa, mai tipa o data
lu, nu pot sa spun unde lucrez, nu ma lasa conducerea onorata a acestui forum, n-am inteles de ce da' chiar nu conteaza, deci sa zicem, vag, ca lucrez in vanzari :)
polux, eu slabesc si ma ingras cu cate 1-2kg intr-un timp relativ scurt, nu-mi dau seama cum si de la ce, deocamdata cele 180 nu se vad.
Duminica e ziua soacra-mii, duminica viitoare e ziua mamei, va spun dupa aia ce se vede si cum

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

La multi ani Noemi!!!

Astept bautura ca mi-e o seteeeeee!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

La multi ani Noemi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Carmi, da, exista febra de caldura la copiii mici - ai grija sa bea multe lichide ca sa-i scada si sa se hidrateze bine

AnaMaria - sa-ti traiasca ai tai si inca de doua ori pe-atit inainte! Si sa stii ca de cind m-am apucat de gym am slabit un kg asa ca trei zile la rind mi-am facut numai cartofi prajiti si cirnaciori, repede, ca sa nu ma anemiez!

Craciunitza - sa-ti traiasca sarbatoritele si sa dai si pe-aici o bere!

v-am pupat si nu uitati sa faceti gimnastica - macar la saltea, pe aia in care stai pe o parte cu genunchiul de dedesubt indoit, o mina sub cap si una sprijinita pe podea in dreptul stomacului si ridicati in sus piciorul de deasupra - face soldurile ferme, inlatura celulita si se poate face in timp ce va uitati la stiri pe covor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Nema , asa cimilitura n-am vazut pana acum ! Asta da , urare cu ocazia onomasticii !

Noemi , iti doresc ca bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu sanatate , fericire si sa te ajute sa-ti vezi visul cat mai repede implinit ! (Stii tu...)

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by nematics

Corect

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Inteleg, Craciunita, inteleg... succes si nu te stresa peste masura, c-o viata avem.

Dana. Cica „nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine”. Cum sa nu, ba chiar imi amintesc ca intr-un mesaj te intrebam cati bani esti dispusa sa investesti intr-un topogan, si-acum astept raspunsul... Dar daca vii rar, inseamna ca esti ocupata, daca esti ocupata inseamna ca treburile merg (logica à la Lulu...).

Eu-mi facui ceai de menta (2 litri), l-am tinut cateva ore la congelator si-acu-l beau in loc de apa. Fara zahar, mmm ce bun. Daca Noemi ne lasa sa ne uscam...

Ma-ntorc la lucrul meu.
Pupam

PS
Uitai sa va spun bucuria : m-am pricopsit cu un calculator portabil, al meu si doar al meu si pe de-a moaca! De acum o sa va studiez mesajele intinsa confortabil in pat, cu aparatul pe genunchi, doar sunt o Duamna.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput