40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cius

inghetata, apa minerala, compot de fructe da' rece, brinza, rosii si un muschiuletz - am uitat castravetii

Soni, mishto pozele! Mai ca-mi vine sa ma fac si eu blonda da' io's bruneta negru de la mama natura asa ca e greu...

Porumbel, ai dreptate da' locul pentru hamac e la tzara, intre doi pomi si io pe 20 plec in State din nou...

va pup, pina nu apare iar beleaua mica sa ma certe - azi e cald si pe la noi si am negociat cu el sa duca un plic la posta ca sa nu mai ies pe caldura asta daca vrea tricourile calcate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lulu, povestesc : vacanta a inceput pe picior de pregatiri febrile rau. Joi am stat la serviciu pina la 6 si apoi mi-am luat pruncii de la doica si am ajuns acasa. Am inceput sa fac bagajele pentru 4 (sotul le pregatise strict pe ale lui). Apoi ca cica lasa-le pe toate ude le-ai pus (birou, canapele si fotolii) ca pe punem miine definitiv. Deci dis de dimineata, vineri, am pus in valize, genti, copii in masina si am plecat.
Drumul era superb, soare si cald, peste tot treceau les moissonneuses-batteuses. Lanuri de griu coapte, flori frumoase, copaci verzi (sunt putin shuie, dar la mine pe munte copacii cu frunze cazatoare sunt putini si cam chinuiti). Ne-am oprit la Nantes la hotel, am stat peste noapte, prea obositi si cu pruncii pe brate ca sa iesim sa vedem artificiile. Am juns a doua zi la destinatie : o casuta draguta din piatra cu obloane albastre, o adevarata casuta bretona.
Apoi a urmat adevarata vacanta : plaja, plimari la far destu de scurte, partide de pescuit in mare (si bineinteles ca nu pescuia nimeni nimic), apoi cursurile de vapor cu pinze pentru cel mare si iar plaja pentru cei mici. Am facut numai 2 excursii mai mari :dus la Brest la Oceanopolis (acvarii de pesti, pinguini, expozitii) si intr-o zi luat vaporul si dus pe insula Ouessant, vazut farurile (4) si muzeeele (2).
Poze : http://community.webshots.com/album/552741036TVAMKm

Revin : am un conflict armat de rezolvat cu cel mare.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema dupa ce m-am urcat in hamacul ala m-am dus si mi-am cumparat si eu unul. Acum nu ma hotarasc intre care 2 pomi sa-l pun. Soni, eu mor dupa urzici. Cind le faci sa te gindesti si la mine. Fetele ma bate la cap prieteni sa mergem in weekend sa facem white water rafting (cu canoe intr-un riu repede cu stinci). Cit de curajoasa sint eu m-am cam albit la faza asta. Acum si eu sint de filozofia lui Soni dar parca tot mi-e oarece frica de canoea aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Kuki , ce sa zic...cald , moleseala , liniste (in oraselul nostru)...

Nema , de plecat am inteles ca pleci pe 20 , dar cat stai ? Spor la calcat tricouri...sa ti le trimit si pe ale mele ? Ca vad ca ai spor...

Mik , super vacanta ! Sper ca v-ati incarcat bateriile...Cum e cu conflictul ? Care pe care ?

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Adrienne , nu rata ocazia ! Se spune ca daca ai tot echipamentul necesar , jumatate din problema e rezolvata ! (Ma refer la vesta de salvare , hi! hi! )
Nu da !

Mergi la inceput

Lu , unde e povestea promisa ?

Si mi-am amintit inca ceva : Craciunitzo , am ajuns intamplator la jurnalul tau si am vazut ca de o saptamana n-ai mai scris nimic...ce s-a intamplat ?
Te rog continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cel mare e un despot : vreau sa-mi faci ACUM curat in camera, daca nu da el cu aspiratorul !

Porumbel, ma bucur ca ne scrii si ca esti bine.

Soni, nu stiam ca pori pune urzile la congelator (nu mi-a trecut prin cap). Cu sos alb si mamaliga sunt o bunatate. (sorry, visez cai verzi pe pereti).

Hai mey nu fiti rele, aveti grija de aia mica (si obraznica).

Va pup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Da ma ,in aia mica era cafea dar o aveam ingura si sefu ishti cu poza! Si am luat una mare .eu beau dum un kg(nu litru) si pina a doua zi nik.da m-am trezit dupa doua cani de alea mari apa de ploaie ca in america sau in franta sau la noi adica luuuuuunga!!! si dac e calda mai pun si apa!Am uitat sa va spun ca am si papusoi fierti de anul trecu in congelator.Anul asta inca nu e vremea ca a fost seceta dar tre sa ma duc la furat papusoi . Hooo ca nu iau multi vreo 15 asa si ma distrez cu ei la ...Craciun!! hi hi
Cius carbonara o faci nu o gasesti ,mai pui, de citi ani esti pe aici?? Kuki cind vin acasa frenchul te maninca ! da mai fac si tatuaj buze sprincene si eye-liner! si de alea fine pe corp. In seara asta fac un file si va trimit citeva din operele mele!! ce ziceti?
care din voi sint gurmande si vor sa invete ceva nou .....bucatar sef sint ....la dispozitie!!Voi mincati si eu ma uit!! si dulciuri bineinteles.(la fel ,mincati voi) Ca eu cu menopauza am dat jos 5 kg da mai am vreo doua trei.Pai? cum sa dau exemplu? Stiti de ce politistii romani inainte de a merge la serviciu baga capul in buda si trag apa???????????? Sa zica ca s-au dat cu....eaux de cologne!!!!Hai pa ca vine defrisarea cind o termin mai intru. va explic dupa ce e cu crema de facut culoare blonda la par.Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va da iar aveti logoree. Foarte bine, ma bucur pentru voi. Si eu am, dar nu pot sa ma manifest. Va citesc mai tarziu.

Urgent:
Salade niçoise.

Rosii, castraveti, ardei gras rosu + verde, telina, ceapa (facultativ ; de preferat ceapa verde, daca exista)
Masline
Oua fierte (tari) 1 sau 1 ½ de persoana
Ton in cutie (de preferat in ulei). Merge si-n apa sarata. NU in suc de rosii! Cand n-am avut ton, am pus sardine maruntite (conserva) si a mers si asa.
Ridichii (daca exista)
Cateva frunze de salata verde (daca exista), pentru decor.
Sare, piper, ulei de masline

Se taie toate si se amesteca intr-un castron, se sareaza + pipereaza, se pune ulei de masline din belsug si se da la rece.

Cand se serveste, se face pe farfurie un „pat” din foi de salata verde, rupte cu mana (nu taiate cu cutitul, e un sacrilegiu!).

Mananci de mori, e sanatos, dietetic si satios. Racoritor, vara.
Daca ai crutoane de paine (stie Craciunita ce-s alea), poti sa arunci cateva inauntru, pentru impresia artistica, si daca ai ceva branza (gen telemea), taiata cubulete de 1 cm.
Asta cu crutoanele si branza e de la mine, ca in adevarata salata „nisuaza” nu se pun.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by nematics

Craciunitza, da, cu maaaare placere! Miine am drum pe la Universitate mai de dim - daca esti pe-aproape - sau altfel sunt la Obor in rest

La cinci minute de Universitate lucrez, e la fix, hai ca m-am scris in condica, am cerut invoire de la stapanire, la ce ora vii?
Carmi, cu te te-ai vopsit? Eu mi-am luat L'oreal blond foarte deschis 01 si tot auriu saten am iesit
soni, greu cu rasplata, asa e, lasa ca rasplata ta o sa vina, ai sa vezi!
KUKI, mi-e dor rau si de peste si de tine, da' am o perioada haotica, am proiecte restante care s-au suprapus si nu pot misca in front, abia am reusit sa scot doua zile sa mergem la mama ca e ziua ei (vezi ce de coincidente avem noi?), caut sa-i cumpar un telefon fix cu mesagerie vocala ca sa scape de grija ca o suna Fat-Frumos cand e plecata la piata :)))
Mancare usoara de vara, cius, un gratar cu salata verde, o limonada, un capucino si neaparat un aparat foto la-ndemana :)
lu, cu tine ce e, transmiti mesaje tensionate energetic, cine-ti face zile fripte?
Mik, casuta aceea bretona e un fel de pensiune? Ma intereseaza daca primeste oaspeti straini si la ce tarif.

Asa, azi avem zi de veterinar, trebuie sa merg singura deoarece sotul intra in sedinta fix la 7 seara, no, imaginati-va cum merg eu cu 4 mite la veterinar

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput