40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cicina iubita, nu avem nimic cu roscatele, doar ca le furam coloarea la par, eu cel putin. Dar mai stau un pic, a se citi o saptamana jumate, ca sa fiu "momoasa"(cum spune fiica-mea) cand incepe scoala.
Asa ca sunt pe lista craciunito.Pe ambele liste si cu vopsitul si cu intalnitul. Eu spuneam de intalnire la iarna, caci atunci vin eu la romanica.
Soni, hehehe exact aceeasi remarca o are si mon amour, cand ma lasa la calculator si tot acolo ma gaseste cand se trezeste, sau se intoarce de undeva. Ma intreaba daca am superglue pe scaunul de la calculator?
Mai Soni tot la tine revin se pare, tu chiar esti uimitoare. Hai ca nu te atinge nimeni, nici cu o floare ca esti tare dulce si emani atata optimism in orice conditii se pare.
Iuliana si ce mai cati mama pe DC daca baiatul responsabil ti-a dar asa ordine. Tzz,tzzz mama neascultatoare ce esti. 66, vezi ca vine, fugi.
Simona, bun si gratarul de vita...nu sunt eu fan asa , dar sigur merge si el. dar micii sunt cei care imi lipsesc aici.Nu au domne gustul de acasa. Dar oare ce are gustul de acasa aici, nimic.
Soni, dada matematica ta nu e buna, mai buna e a lui Nomi=35 ani, nu-i asa?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by polux
Iuliana sincer nu stiu cum dormi si cu patura pe tine, ca eu ma sufoc de atata caldura.
Iulia imi pare rau de inundatia facuta...

...Puteam sa jur ca Iuliana care se inveleste cu camila si Iulia care stoarce covorul sunt una si aceeasi persoana si anume Nematics; nu ma mai duc in urma sa citesc nici daca ma bateti.

Soni, vii cu pozele alea?

Stiti "Povestea prostului"?
Ascultati aici:
Stau eu si citesc pe forum, la laptop, ca o Duamna cum v-am mai spus.
Si dintr-o data, ecranul negru ca noaptea, si o liniste s-o tai cu cutitu' sau cam asa ceva...
"A murit", imi zic si-ncerc sa-l resuscitez.
Scot firu', bag firu', scot bateria, bag bateria, apas pe butoane, nema (ca Nema noastra).
Sotul meu nu-i acasa, m-a lasat cu copiii, ajuta la mutat mobile (nu doar Craciunita...). Deci n-are cine sa ma invete. Nu-i nimic, imi zic, o iau pe Carla cu frumuselul sa se dea la o parte de la Simsi si sa-i iau locul, discret.
Scot firul de la mouse, il infasor, il bag in buzunaras. Scot cablul de retea, il incolacesc, il pun la locul lui. Scot alimentarea din calculator, ma ridic s-o trag si din priza... Nu era bagata in priza ! Mersese pe bateria, iar bateria daduse ortu'.
Am refacut operatiile in sens invers si... Carla ma anunta ca la ora 10 Simsul ei o sa adopte un bebelus.

Asta fu ca sa ma razbun, ca prea mult ati scris azi (fara mine) si ca eu nici la iarna nu cred ca as veni la intalnire (n-are nici o legatura, stiu...)

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by noemi marian

Da' sa stii ca nu io-ncepui ci Kuki.
sari pe burta c-apa-i mica

Paracioaso !

Liliana, mey, ne-ai incurcat si tu de tot. Io-s Iulia si slava domnului (inca) nu m-am inundat. S-a inundat Iuliana in timp ce dormea cu camila pe ea.
Ce talmes balmes e aici la noi, de nu mai stim care si cum ! Suuuperrr !!!
Si pentru ca ai intrebat, eu ma vopsesc (blond de care nimeresc in oferta la supermarket) cam o data la o luna si jumatate. Se cam vad radacinile si nu-mi place, dar n-am ce face, nu ma vad altfel decat blonda, nu cred ca mi-as putea schimba culoarea vreodata. Cel mai bine imi sade cu blond-gri ca imi scoate in evidenta mai bine ochii albastri

Simona, nu mai stiu, cum ai dormit azi-noapte ca te-am ascultat si ti-am lasat tie insomnia, eu am dormit bustean, chiar daca pe la ora 1.30 m-a trezit copilul din dotare sa ma duc sa dorm cu el ca "mi-e frica, mami, parca se aud niste zgomote".
Offff si eu care ziceam ca am barbat in casa. Ma uit in sus la el si nu mai inteleg nimic. E copil sau e barbat? Sau e in curs de...

Adrienne, asteptam sa-ti intri in ritm. Inca nu m-am uitat la pozele tale, uite-acu' ma duc sa admir privelisti si sa adulmec arome...

Pup de noapte buna ori buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Tot io.

Aia mica, scoate DE UR-GEN-TA poza cu frigaruile din album, n-ai pic de rusine, obraznicatura!

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Woa fetele eu nu prididesc sa va citesc. Inca nu m-am lamurit cine-i cine dintre fetele venite in ultima luna dar fac eforturi. Intre timp hai sa va mai pun niste poze facute intr-o excursie cu vaporasul de-a lungul Bosforului.Fiu-meu are tot parul rosu. Nu mai e cu mindra roz ci cu o prietena de-a ei, chestie complicata dupa cum s-a exprimat. Mitele erau grase si frumoase intrucit musiu a lasat usa din spate si ferestrele deschise non-stop. In chiuveta era un teanc inclinat ca turnul din pisa de farfurii cu resturi alimentare urit mirositoare. Alaturi masina de spalat vase nefolosita. Prima lui fraza dupa ce ne-am vazut a fost (lesne de ghicit) daca pot sa ii dau bani.http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=df87re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

fetelor,

hai ca talmes-balmesul de care vorbiti ca s-a creat pe-aici e singurul lucru pozitiv din ultima vreme! Ca in rest, belelele curg.

Haideti sa stabilim ca pe mine ma cheama NEMA, ca sa nu ne mai incurcam in iuliane.

Si concluzionez: io am stors covorul (azi, cu vecinii) si tot io dorm si sub camila 365 zile/an. Cum fac nu stiu da' tot io fac baie in Pacific de Craciun, cu fimiu la galerie pe mal infofolit de nici nasu' nu i se vede. Mi se trage tot de la Obor, de pe vremea cind iarna nu aveam apa calda si faceam dus cu aia rece. Jumatatea mea, chiar, ma trimisese odata la doctor sa cer o parere ca el zicea ca io' nu's sanatoasa de fac asta dar doctorul mi-o zis ca ba da, is chiar prea sanatoasa si ca e de la mansarda, chestie de hipotalamus si control.

Pe fimiu nu-l pot boscorodi ca ma cearta ca stau pe DC ca azi m-a scutit de patru sute mii lei pretul montarii bateriei de la bloc si ieri a pus singur si racordul de la chiuveta de la tara. Pansamentul antidepresiv ca l-am vazut rezolvind o problema care pentru mine deja era cit un munte e ca in reclame, priceless!

Lu, cred ca trebuie sa brevetezi la laptopisti ceva ca pana de masina cind ramii fara benzina.

Soni, si eu zic ca e o greseala la aritmetica si ca e 35, si mai scrie-ne ca eu ti-am zis, cind citesc ce scrii mi se ridica involuntar adrenalina si mie. Craciunita, daca vrei sa te exprimi neacademic asupra alora de ti-au taiat azi calea si au dat apoi in sant, nu ezita, nu te sfii ca e permis, altfel tii stressul in tine si nu e bine.

Kuki, baiatul tot puiul tau mic va fi si cind e mare si poate se mai alinta si el un pic - e semn ca ti-a simtit lipsa si are nevoie de ocrotirea ta. Si fimiu, cit e el de viteaz mic, tot avea o voce speriata simbata la 1 jumate noaptea cind m-a sunat sa-mi spuna ca juma de casa e in apa. De a trebuit sa-l linistesc pe el mai intii si apoi sa ma gindesc de unde s-o-ncepem.

Noemi, da si tu o palinca in seara asta ca io' zic ca e leacul pentru insomnii si te-ajuta sa mai uiti de belele

iar lui aia mica sa-i dai numai apa minerala ca baga numai strimbe pe-aici cu pozele ei!

pup si eu fetele, wherever you are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Baaaaaaa!!!Cius astia mi-au facu lunkul da pozele nu stiu pe unde intraaaaaaaaaaaaaa!!!ma chinui de trei ore de drac ce sint si la engleza cit pricep fac. As zice una pe romaneste dar ajunge porca vacca!!1 Lu pe unde sa le bag ca le bag! cius ,acu scoala-te si da un sut ca tu m-ai pus s-o fac,na am www.drophots.com 7soni .ce frumos suna1 da pozele eu le trag si ele fug da nu stiu unde.Acu vreau sa vad pe ce mai apas ca am apasat pe toate.UffffaaaaCare vrea una pe mail si o ....baga ea si dupa ma invata si pe mine????

Mergi la inceput

Iuuuuhuuuuuuu! CE TOANTA SINT!mAMAAAAA! Le-am facut urrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa! una e pe dos da n-are imp-
Deci.www.drophots.com/soni. Astea sint din aprile, cind m fost cu o asoc umanitara de diabetici Girgiu-iasi-bucuresti si la fetele de la asoc umanitara "inferi fara aripi" si la un camin de batrini.orfelinatul nu ne-a primit ca ....nu erau pregatit.In prima sint cu mama unui baietel diabetic de la 8 luni si am fost cu gasca dupa mine la giurgiu la taiat motul ca le-am taiat si la aia rasuflarea si mie dupa mi-am taiat 5 kg ca era "prea bine"!1 waw acu vedeti voi !!! da cu ma intreb ce fac eu ferestra asta care o am pe video sa nu o pierd ! o pun in preferiti!!!hihihidrac de berbec autodidact! acu ma duc la romanul vostru cap 5. Dac dormiti treaba voastra care are ginduri sint pe aici!georgeta motoretaasta era nick name meu facut de o tipa din Bucuresti mie pe vremea cind ma uitam la pc ca la kk mitei si aia i-mi zicea sa-i scriu in culori bateoar norocu ca dupa 10 ani si lansat carte pe piata da nu mai stiu daca a si vindut-o

Mergi la inceput

Stati, stop ca de bucurie am uitat un s
www.dropshots.com/soni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata fetele...sincera sa fiu nu v-am incurcat, caci stiu foarte bine ca Iuliana alias Nematics e si cu covorul si cu patura, dar din cauza de caldura am scris gresit.
Si Kuki e Iulia. Hai ca ne cunoastem de destul de mult timp ca sa va incurc...doar iuteala de mana si nebagare de seama asta este. Scuze, asa ca Iuliana (Nema), caci eu tot asa iti spun, raman datoare cu un cadou de nasa.
Soni felicitari, vazut pozele. O singura dorinta, da si tu ceva explicatiuni cand pui pozele.Sa sti ca arati de 35, sincer...si mama ce frumoase vesminte de dansuri orientale.Pup.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput