40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 19
soni spune:
iohoooo! am nimerit si eu una ca de obicei cam dau prin gropi!!
acu am o pedichiura acasa si dupa am duc in asociatie(va pov dupa de asta)sa fac mini ,picioare si defrisare = depilatie la presedinta! Cred ca ma intorc dupa 18 acasa in Romania.Pofta buna ! baaaaaa da chir nimeni nu ma invata sa trimit poze??? Eu sint bita. E adevarat ca stiu ceva dar am limite!!
cius22 spune:
Mey,da' vorbarete mai sunteti azi...
Nema-super baiatul tau...tare imi place..hotarat omul! cati ani ziceai ca are?...s-a mai uscat covorul ala?...si vezi ia ceva pastile de tantari,ca nu stiu ce au anul asta,da' se fac niste blande urate de la ei.
Adrienne-faina excursia-pacat ca prin Internet nu se pot trimite si mirosurile...ca asa fain ai povestit despre toate alea...(barem sa visez daca nu pot sa manc)
Kuki-subscriu la ideea cu intalneala...asa o gasca faina...sunt sigura ca tot o sa se intample odata!
Soni-tu ai trait cat pentru 10 vieti!...da' de aia ai ramas tanara ca nici macar coastele rupte n-au putut sa te doboare!(da' io n-am inteles ce legatura avea accidentul asta cu costumul de dans???)
Liliana(POLUX)- promit sa manc un mic pentru tine-da' saptamana viitoare-azi numa' un gratar de vita( e bun?)
Mey-sa stiti ca beau apa,cam 1,5 l(si cu cateva pic de otet de mere in ea)...da' tot nu se misca acul ala...mey-s-o fi defectat cantarul? ia-ce idee geniala mi-o venit! sa iau altul!
Ma duc sa gatesc ceva rapid la populatie si...ma intorc( la noi e si mai nasol,dupa ce ca suntem 2 utilizatori pe PC, omu' meu se chinuie sa lucreze printre momentele mele de DC-el lucreaza mult la comp-saraaaaacul!)
craciunitza spune:
Ciusule, otetul slabeste inimioara, ai grija.
soni, de unde pana unde vrei sa trimiti poze, hai ca te-nvat eu. Vrei sa le trimiti sau sa-ti apara la semnatura sau sa-ti faci un cont cu poze? Ca sa te pot ajuta trebuie sa stiu exact ce vrei.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
cicina spune:
Soni, daca ai cont la Yahoo.it intra si te invata acolo cum sa faci, numai ca trebuie sa fie mai mici de 100 kb(micsoreazale) Intri in stanga unde scie foto cu pass tau de intrare si-ti faci album, dupa care (dupa ce le-ai facut) fii atenta sa dai condividi album, publico, dupa care dai cu copy pe ce scrie sus WWW.yahoo.....si dupa ce scrii mesaj pe DC dai Paste. Incearca poate iese, eu asa am facut.
cicina
cius22 spune:
Soni- fii atenta aici! daca vrei sa trimiti poze prin mail,le atasezi pur si simplu,daca vrei sa ne arati noua poze,tre' sa faci un cont undeva,de exemplu pe www.dropshots.com Dupa ce ti-ai facut contul,iti descarci optiunea "dropbox"...si iti apare un aparat foto mic pe taskbar.de aici e foarte simplu, faci click pe camera,se deschide o fereastra mica si pur si simplu "tragi" cu mousul in ea ce poze vrei.Cand ai terminat,ne dai link-ul uite asa ca la mine:
www.dropshots.com/cius22
daca mai ai nevoie de explicatii,intreaba! io-s pe-aproape...
cius22 spune:
Craciunitzo-io pun doar cateva picaturi...da' poate ai dreptate,ar trebui sa pun mai bine lamaie,nu?...mai ales ca nu stau prea bine cu ..inimioara
ana_maria222 spune:
moamaaaaaaa...ce de mai scrieti....eu acum am facut ochi...si chiar as mai fi dormit.....
multe peripetii vi se intampla....eu nu am nimic sa va zic...sunt plictisitoare rau!!
Pozeeee
Mancarica
KUKI spune:
Nu sunteti normaleeeeeee....
Si nici eu !
M-am strecurat sa va citesc si m-a apucat rasul cu covorul Craciunitzei de nu mai stiam cum sa disimulez munca stresanta ce o am de prestat. Si de atata ras in loc sa apas "raspunde la subiect" am apasat "versiune pt imprimanta"
Hai ca era chiar culmea sa listez tarasenia la imprimanta de retea care e in mijlocul biroului !
Colega cea noua are un mod ciudat de a se da pe brazda. A plecat prin vecini si a uitat sa se mai intoarca. Bine si-asa ca m-a lasat libera, s-o intoarce ea pana o fi sa plecam acasa.
nematics spune:
mey, cu covoru tot io' mi-s; e mare cit sufrageria si nu-l pot scoate doar eu cu fimiu (19 ani, ca m-a intrebat cineva), asteptam ajutorul vecinilor da' cum nu se-nghesuie, n-am reusit pina acum decit sa blocam iesirea pe balcon incercind sa mutam canapeaua din loc...
deci covorul nema, da nu'i bai, ca ni s-a deranjat si telefonul fix.
Am mai depistat defect si prelungitorul cu toate triplu-stecherele de pe el, in care avem infipte toate matzaraiele de la calculatoare si retele
Iar alimentator, Cracionita, am gasit unul no-name la 5 milioane, ceea ce mi se pare cam aberant; dupa ce-mi repar telefonul am sa incerc la reprezentanta IBM...
pina atunci ma las de viatza ca prea e neagra...
Cicina, blocul nu e vechi iar racordurile sunt noi, au mai putin de 4 ani, cind am schimbat bateria la chiuveta din baie si am pus una noua si moderna
au plesnit pe rind, numai noaptea cind e o presiune uriasa pe conducte, ala de apa calda acu 2 ani si celalalt simbata; unde am lasat tevaraia veche e si acum OK (bat in lemn!)