40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Noemi, povesteste-i prietenei tale de noi, copiii mei au primit anul trecut un e-mail de la tata-su biologic: " acesta este noul membru al familiei noastre". E-mailul continea o poza cu un fecior de cateva zile care purta pe placuta de la pat acelasi nume si prenume ca cel care a trimis e-mailul. Copiii mei au ramas cu gura cascata, cel mic a scuipat monitorul (l-a scuipat asa cum scuipa mitele, fasait), abia dupa 2 luni au aflat ca ala le este verisor, nu frate, e baiatul matusa-sii, sora lui tata-su, nemaritata.
Uite-asa i-as fi facut nemernicului

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetelor, eu o cunosc putin mai bine pe Soni, in sensul ca ii urmaresc postarile de la umanitare, iar in primavara am avut ocazia sa o si intalnesc, o intalnire foarte scurta e drept, dar care a fost suficienta ca sa ma faca sa o admir si mai mult. Este o persoana care pur si simplu emana energie si care te remonteaza in 2 secunde. Intalnirea noastra a fost pe strada in fata la BCR. O stabilisem acolo pt ca eu aveam ceva de facut la banca si am vrut sa impusc ambii iepuri dintr-odata. De "impuscat" nu am impuscat decat unul, pe Soni, pentru ca dupa cele cateva minute petrecute cu ea (se grabea foarte tare, nu va mai povestesc amanuntele), eu am uitat ca aveam treaba la banca si am plecat zambind, iar zambetul nu mi s-a sters de pe fata toata ziua, oamenii ma priveau uimiti pe strada si eu nu stiam de ce...Nu stiu cat de relevanta e povestea asta, eu pur si simplu am simtit cum mi se incarca bateriile atunci, a fost o senzatie aproape fizica, nu stiu cum sa va explic...Cat despre felul oarecum aparte in care se exprima Soni, trebuie sa stiti ca este plecata din tara de 25 de ani sau mai mult si cred ca involuntar topica limbii italiene se stracoara si in convorbirile cu noi, la fel si unele cuvinte italiene...

Soni, sper sa nu te superi ca am vorbit despre tine, de fapt sper sa nu se supere nimeni, sau sa ma intelegeti gresit...Am simtit nevoia sa spun asta si am spus-o, atata tot

Adrienne, bine ai revenit acasa, stii ca eram gata sa te rog sa imi cumperi un topogan din Istambul?, noroc ca nu am avut nr tau de tel...

Lu, cam 100 de euro as putea da momentan pe topogan, dar imi trebuie unul mai marisor, nu chiar pt bebelusi. Astea de bebelusi sunt cam 2 milioane la noi, din cele medii am vazut intre 7 si 16 milioane, dupa cum erau, simple sau cu o casuta sub plarforma...La mana a doua am gasit si eu ceva pe net, la 2 milioane, deci super-pret, iar dimensional era iarasi potrivit (limba de coborare de 2m, minunat!) si m-am repezit sa il cumpar...Ce nu observasem era ca anuntul era din iunie 2005, deci expirat de muuuulta vreme....

Adrienne, ma intorc la tine, cum a fost la Istambul?
Eu am fost in '98 si am amintiri foarte frumoase de acolo. M-a socat amestecul de lux si mizerie de acolo, m-au ametit aromele, lumina si culorile, m-a distrat felul in care trebuia sa negociez fiecare pret, m-a fermecat marele bazar cu zecile de magazinase pline cu bijuterii, la fel si bazarul de mirodenii, o lume total aparte...Aaa, si portul, cu vanzoleala lui permanenta, vasele care circulau pe bosfor ca autobuzele, baietii care strigau "bosforu', bosforu...", in incercarea de a te atrage pe vasul lor pentru o plimbare de juma' de ora pe Bosfor, pescarii care seara trageau barca la tarm, faceau focul chiar acolo, pe ea,prajeau pestele prins si il vindeau pe loc multimii ce statea la coada...copiii cu lighene mari cu stridii umplute cu orez si cu lamai alaturi de ele...baieti in straie populare cu un vas mai ciudat pe umar, prevazut cu o tija lunga prin care curgea un fel de suc rosu de cirese, o bautura traditionala cred...si paharelele lor micute de ceai, pe care le serveau barbatii seara peste tot si femeile imbracate cu pantaloni si pardesiu, cu baticul acoperindu-le parul si fata, unele chiar cu manusi pe canicula aia, alaturi de barbatii si copiii lor, toti in pantaloni scurti si tricouri...Cred ca daca nu ma opresc sunt in stare sa povestesc pana maine...Ideea de baza era ca mi-a placut si as mai merge...Atunci am fost pe cont propriu. eu si sotul...ne-am urcat intr-un autocar in Constanta, asa, mai in gluma, mai in serios si am coborat in Istambul...Era 4 dimineata, zorii abia mijeau si noi eram singurei in bazarul balcanic din Aksaray, un cartier nu tocmai select,(asta am aflat mai tarziu)...As mai merge, dar ceva mai organizat de data asta...de, au trecut ceva ani de atunci, am mai imbatranit si eu...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza, frumoasa perdeaua, mai ales lumina filtrata de perdea. Cred ca e minunat sa te trezesti in lumina aia. Parca ar fi mereu un soare bland. Si imi place si privelistea de dincolo de perdea, atat cat am putut sa-mi dau seama din poza.
Totusi mie altceva imi trebuie, in primul rand imi trebuie o perdea lunga, bogata, deschisa la culoare, dar nu incarcata si usor mata. Dincolo de perdea se vor vedea jaluzelele de la balcon care sunt vernil.

Copilul meu, sau mai bine zis, barbatul in devenire, a plecat la meci. Otelul-CFR Cluj. Nu stam foarte aproape de stadion, dar se aude harmalaia pana aici si se aude un cantec de incurajare al echipei care as putea sa jur ca e Marseilleza. O fi o Marseilleza adaptata.

Eu ma duc sa fac un dus si ma pregatesc sa ies in oras. De pe acum ma gandesc cu groaza ca urmeaza noaptea de duminca spre luni in care de obicei nu pot sa inchid un ochi. Deci dati-va la o parte, e randul meu la insomnie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Craciunitza,sa ma ierte Dumnezeu,dar si io asa i-as fi facut.Io nu-i inteleg pe timpitii astia care-si varsa frustrarile in capul copiilor.Nu esti in stare sa te porti normal,da-te dreaku' la o parte si nu fa nik!Dar nu-ti bate joc de niste copii nevinovati pt ca tu ai o treaba cu mama lor.Scuza-ma,dar nu m-am putut abtine.Saracii tai copii.Bine ca te au pe tine.
Pe nemernicul asta mi l-a scos din gheare ea pt ca stia ca dupa aia ar fi avut de suferit.Si copilul.Un imbecil.Dar de tocul meu de la pantof infipt in deget tot n-a scapat.Idiotul de fatza cu nevasta-sa si barbatu-meu a-ndraznit sa ma prinda de kr.In conditiile in care ea,saracuta,era supraponderala in urma sarcinii si io aratam ca scoasa din revista.(de la git in jos)Deh! imi facea un compliment.
Kuki,lasa ca-i mai bine fara.Uite ce se-ntimpla daca ii dai voie sa se implice.
Dar si copii vor lua masuri.Eu am avut anul trecut o discutie cu fi-mea despre tatal ei biologic si mi-a spus ca omul s-a oferit sa mearga cu ea sa-si faca pasaportul si la 14 ani buletinul.Ea i-a spus ca nu e cazul ca va merge tatal ei cu ea.Si ala a-ntrebat-o cum tatal ei?Ca io-s tatal tau?! La care fata mea a raspuns sec:pe certificatul meu de nastere scrie altceva!Ala nici n-a indraznit sa puna alte intrebari.Si tace ca porcu'n cucuruz de-atunci.Nu-i prost si stie ca sansa lui a zburat demult pe linga el si-acu' nu mai are sens sa faca nik.
Cam atit pt moment. gashca vesela,Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Craciunita, faina perdeaua, si culoarea si ca-i scurta, eu le ador pe-astea scurte.
Nomi, bebelacu´ meu e si mai mucos, harjaie parca e vapor. Da macar e vesel si nu are febra. Sper sa-si revina pana vineri, cand plecam.
Fetelor, plecam vinerea viitoare si eu am facut deja bagajelecopilului si, partial, pe al meu. Am experimentat chestia asta anul trecut, nu va pot spune cat de bine e sa nu ai ce face in preziua plecarii.
Adrienne, bine-ai revenit !
Gata, pup fetele, ma striga una bucata inghetata (hipocalorica, ehehe..)

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata si de la mine...sau numai la mine e neata, la voi e buna seara.
Adrienne bine ai revenit acasa.Pai mama draga de la stambul direct america...si cu mata de rasa din Romania cum ramane?
Simona iubita, pe cand botezul? Hai ca nasa da la fina cadou de botez...nu de alta dar sunt deja 2 Iuliene la noi in gasca, asa ca nu ma mai boteza si pe mine. Nu ca nu-mi place numele, dar cand citesc mesajul imi solicita prea multi neuroni ca sa inteleg la care Iuliana se refera. Glumesc...tu poti sa-mi spui cum vrei, caci eu inteleg.
Hei gasitu husbandul odraslele...adicatele ati mancat sa nu gratar azi?
Nomi la 9 dimineata musafiri?mama draga astea nu au casa...ca doar e duminica dimineata.
Iulia ce ai mama cu blondele...lasale in pace ...ca eu sunt bruneta sadea, dar uneori tot trebuie sa-mi dau una in cap sa-mi pice fisa...asa ca...eu cred ca e de la varsta nu de la culoarea parului.
Carmi ce face iubitelul mic, ia trecut raceala?Vad ca nu, dar e bine daca e vesel caci inseamna ca e spre bine. Fuse buna inghetata?Vreau si eu...si am in frigider, dar nu mananc caci stiu ca ma doare iar maseaua dupa...asa ca mai bine dorul.
Dana, nu se supara nimeni ca ne-ai vorbit de Soni...si nici nu o judeca nimeni pentru felul de a scrie. Oricum si noua(cel putin mie) mi-a devenit draga de la inceput...are un dar teribil de a atrage oamenii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna sa va fie inima!

Noa-Polux-te-am botezat,ha?pai,sa ne cinstim dara!(vaz ca nu te-ai suparat)
Noooo-n-a gasit sotu' kupiii si "bye-bye" grataruuu

Nomi-io-s acu' chiauna si nu mai inteleg nika,nika,nici sa ma pici cu ceara(si nici nu sunt blonda!!)...zici tu:"Eu am avut anul trecut o discutie cu fi-mea despre tatal ei biologic "...pai pana la urma ai kupil au ba???

Craciunitzo-nasoala faza cu emailul...cat is io de calma,cred ca m-as fi infoiat...Si hai nu te mai sugestiona negativ cu noaptea..ca uite nu-ti dau insomnia si pace buna! o tin la mine,ai inteles?

Carmi-harnicutza tare! hai ca Fabiano se face bine,daca zici ca e vesel si o sa va distrati fain!

Ce-o face Gabi in Germania??

Dana-faina povestea cu Soni si nu cred ca se va supara!

Pe aici o inceput sa bata vantu',s-o innorat si crez io ca se strica vremea...da' macar se mai racoreste ca zau nu mai poci de caldura asta!

mey,io am o maaaare nedumerire...hai ca sunteti aci o gramada de experte in diete...sigur ca si io sunt la dieta,da' de vreo 2 saptamani nu dau jos un gram,desi meniul meu zilnic e destul de sumar zic io: dimineata-o cafea cu indulcitor,la amiaza:putina carne sau un ou fiert tare cu salata(fara paine) si dupa-masa si seara pepene rosu...ce sa ma fac? (dimineata se mai intampla sa bag in gura cate o cojitza de paine ramasa de la ala mic...da,miiiica-mica,adica nu mai mult de 3 cm).Noa,oare se mai misca cantaru' ala au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Hai noroc! voi ziceti ca sinteti blonde da si eu sint ...tot blonda! Cred ca aici e incurcatura ca intre blonde n.o fi "feeling"? Ei ciuciu ca nu e e ca sint eu oleaca sonata si vreau sa scriu prea multe dintr-o data ..mda cit despre copii am doi am unul pe umanire care au devenit defapt , de care ma ocup zi de zi de 5 luni. Dar asta e alta poveste . pe asta era sa-l pierdem . dar dupa o lina si-a revenit si visa muntii ...si am tnut promisiunea .A fost frumos . A-ti auzit de LOURDES? (scuzati cine stie da nu toti) este o grota facatoare de minnuni (multe acceptate chiar de biserica sta cu legile ei)iar aproape de Torino prin munti (ca Alpii sint muuuuulti este un loc care a fost reconstuit exact ca la Lourdes de un popa care prin anii '60 a scapat de o boala necrutatoare.Acolo l-am dus .
da sa lasm asta.
Important e ca eu am luat si cupilu mare al meu de 100kg ( pt nestiutori - sotul dl- dr. la pensie ) el de fapt cind vine face

doar masina sa consume benzina in pendenta !numai a intia mers saraca ca doar e de la Fiat(adica e a lui) in rest nu face nik! . eu gratar -el marele premiu formula 1 germania ,eu taie carne - el tutto sport, eu stringe farfurii , pune a loc stinge foc -el : da harbuzul(pepene ) unde-i? Si fiindca era Marian cu ma-sa am tacut si m-am belit pe schinare ! adica vinticel , soare de munte si eu sint acu ca ...pepenele!!1 Hiihihihi
Adrieene misto poza ;mai ai si altele?
Craciunitza : voiam sa spun ca daca se intimpla chestia cu "delete" peste 10 ani era mai bine?? Viata e ca o celula .Indipendenta. dar dac o pui cu alta celula devin milioane! vezi cite sanse ai?
Polux chiar daca vb singura la anumite ore , FA-O ca noi dupa sintem pe lungimea ta de unda!(care e nu stiu da te prindem!)
Baa ,animalul asta de la inceput insemna ascendent scorpion!!
he he he cine se bate cu doua semne guvernate de Marte in acelasi corp????? Raspund prima :Toti! ca sint asa de blega ca iau numai suturi! (da pasi inainte ---nexam).o fi nasoala incurcatura asta de zodie --berbec-scorpion! Voi ce ziceti? Sa fiti fericite (daca se poate mai mult ca mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai Soni, ai un debit "verbal" din taste ca e greu omului sa-ti tina pasul. Mai fa pauze intre fraze sa-mi mai odihnesc ochii mei batrani.
Cius, depinde de traficul rutier la vama, daca intru pt Arad in mod sigur trec prin Sighii.
Carmi, sanatate alui mic.
O saptamana plina de bucurii la toate fetele.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Soni ca tare tonica mai esti. Nush ce tot zici acolo, da' io-s berbec, daca ajuta la ceva.

Simona, iar ne-ai incurcat. Eu am zis ca insomnia e a mea in seara asta, nu Craciunitza. Ia si tu un.

Craciunitzo, m-am luat cu perdelele si am uitat. Sa-ti traiasca soacra! Ca parca azi a fost ziua ei, nu? Si sa ne povestesti ce ai papat bun.

Liliana, eu n-am nimic cu blondele da' mi-ai retezat orice speranta. Cand simteam ca nu pricep ceva ma incurajam si eu zicandu-mi "da' nu ma fac io bruneta". Acu daca zici ca nu e de la culoarea parului si e de la varsta...nu mai am nici o sansa. Ma resemnez, deci de-acu incolo o sa pricep mai greu. Asta e, n-am ce face. Dar tot n-as vrea sa fiu mai tanara.

Ma duc in balcon sa citesc pana o veni Mos Ene, ceea ce am o presimtire ca n-o sa se intample cu una cu doua.

Pup fetele de noapte buna

Mergi la inceput