40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Soni, bine-ai venit!

Sper sa-ti placa pe la noi, mai sintem si noi cu plus plus pe-aici da' nu ne catzaram in copaci (Io de pilda!) asa ca ne dai exemplu si idei!!

Iar cu vacantza, nu-i clar ca daca pleaca lumea in vacanta nu se repede la forum de pe unde o fi (creieri de munte, tzarmuri de mare, samd...) sa nu piarda firul.

Ati aflat cumva cind vine ploaia si pe la Obor? Poate de la Cluj, vorba cintecului

PS: la mine pica forumul si nu mai pot sa postez, aku am luat-o prin alta parte sper sa mearga!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

he!he! bine-ai venit Soni!Ce mai conteaza ce-i in plus sau minus?Na,bine daca-i vorba de minte atunci e o problema,in rest totul e ok! Stai pe-aproape sa vezi tu aci bunatate de gasca.Aista-i cel mai fain topic de pe-aci.S-au adunat numa' femei tinere,frumoase si destepte,ce mai! la creme.Si nu in ultimul rind modeste.Io cel putin dau pe-afara deja.

Nomi

Mergi la inceput

Hai ca si la Noemi da rateuri postarea! Tzuc baimareanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Nu puteam sa lipsesc! Bine ai venit, Soni! Aici la noi e cum a zis Noemi. Iegzact asa. Daca esti asa cum zici, de-a noastra esti.

Da, Craciunita si Kuki, firele de patrunjel erau contra mirosului de usturoi. Adica sa pot spune ca nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase.

Daca vreti sa va invat cum sa postati acelasi mesaj dej de mii de ori (fara copy-paste) intrebati. C-am postat eu o data vreo 5 la rand, bine c-am apucat sa le sterg inainte sa le vedeti voi si sa radeti de mine, rele cum va stiu.

Ha! Noemi, si tu tot salbatica? Si eu. Ma tratez aci cu voi si vad ca merge.

Apropo de canicula : cunosc un biet baiat care are un defect de vorbire si care pronunta "canicouille"... iar eu ma fortez sa raman de piatra, tinind cont de faptul ca "couille" in franceza inseamna ... ce inseamna si mai ales tinand cont de faptul ca ... e baiatul sefului meu!!!

Apropo de canicula deci, am auzit azi la radio ca s-ar fi ridicat starea de alerta si am dat sa ma bucur. Dupa care am auzit continuarea : "cu exceptia departamentelor din Estul tarii". Drept pentru care m-am bucurat pentru ceilalti...
Iar in momentul asta transpir precum un cal. Beurk beurk beurk.

Gata
Tzuc

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Noroc si bine v-am gasit!Eu sint cam asa de bun berbec si cam asade ascendent. Am incercat sa citesc 2 capitole si m-am distrat enorm .Sinteti fantastici.Cine are curajul sa spuna ca dupa 40 + se pune basma pe cap? Aici au ziz ca a patra ette e 80 !! Eiii noi sintem in prima!!1waw!! Pardon eu am cam pus 2 picioare in a doua !!! hi,hii! Multumesc de urari si sper sa ne distram .Ca fiecare am si eu multe sa va povestesc incepind cu nick name-ul meu !!!Deja singur spune ceva ,voua nu? PS: am sa citesc si celelalte capitole.Cind vine ploaia???? Cind o da cel de su ( ex: la mine in baie am lighene ca pe vremea bunicii ca cel de la et 5 restructureaza si au scos cada inteligentii fara sa inchida apa ! Peste putin am Jacuzzi fara hidromasaj!hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Scuzati tot eu sint .Apropos de cum fac caii fara aer nu stiu cum fac pestii pe uscat da :ca mine .Sint 10 zile ca dorm pe jos pe covor si n-am somn de la caldura nu sufar de insomnii des) asa ca dac mai e careva care face ca...pestele si are chef de ..ciorovait eu sint pe aici , ma mai uit pe la ligheane !! Mda , mai bine era cind ploua din acoperisul bunicii !! Era stricat dar in centru la metropola !!!
Asta e ca .off Ioane ioane toata lumea doarme.....

Mergi la inceput

Io nu dorm. Iar bat doba cu bunica! Da nu de cald, culmea - nu sufar de caldura si nici de frig si cred ca e o chestie de vointa, eu dorm si iarba si vara cu aceeasi patura din par de camila mongoleza cumparata de ai mei prin 1972; ma gindesc ca peste zece ani o pot vinde ca patura "de epoca", precum masimile

PS: Lu, sa mor io daca pot sa vizualizez un cal transpirind. Da' recunosc ca io's copil de asfalt si-mi tratez frustrarile din cind in cind cu coasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac mamicile mele drage? va scriu ca-s asa deprimata de numa numa! am tras si-o portie de plans..ma gandesc ce fericita eram in 2004....si cum am gustat-o asa am pierdut-o..si amintirea e asa de amara....

nu stiu ce am....plang si eu pe umarul vostru..daca ma lasati!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

TREZIREAAAAA !!!

v-am adus cafeaua fetelor!!
nu am dormit deloc..m-am uitat la dadaca....nu pot dormi..astept sa se trezeasca sormea......pleaca la mare a 7.30!!!!

va pup si trec mai tarziu sa va salut!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Anamaria, drum bun sister-ului!
Sa aveti w.e. placut!!!

Mergi la inceput