prostioarele copilariei....
ce ar fi daca ne-am impartasi prostioarele facute in timpul copilariei?? ce spuneti?
Sa incep eu cu una pt care am luat o mama de bataie de la tata : aveam vreo 7-8 ani , si-mi aduc aminte ca in cartierul in care locuiam , era un azil de batrini . Si ne stringeam vreo 4-5 copii , saream gardul si furam din gradina azilului tot ce insemna verdeata . Le faceam legaturi si ne duceam sa le vindeam in piata.Se stringeau ceva banuti de o vafa sau o guma Turbo
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Raspunsuri
Elise spune:
am fost un drac de copil, drept urmare principala activitate a tuturor neamurilor era sa ma pazeasca non stop: sa nu-mi rup gitul, sa nu zbor de pe casa (citeva tentative nereushite), sa ma coboare de prin copaci, sa nu plec la tzigani (aveam eu o atractie) si sa mai maninc din cind in cind si altceva deci iarba de pe jos (de pascut, as fi pascut, dar mincarea normala nu-mi placea deloc).
Elise
Ana-Maria21 spune:
Eu sincer nu prea am facut prostii...am fost un copil foarte cuminte...acum imi pare foarte rau ca nu am fost mai neascultatoare...aveam si eu ce povesti mai incolo copiilor.
Oricum imi aduc aminte cu mare placere ziua cand am ramas impreuna cu sora si cu fratele acasa....fratele e cu 5 ani mai mic...si deoarece parintii lasasera apa in cada(cred ca trebuia sa se opreasca apa)eu m-am hotarat sa-i fac baie fratelui meu de cate ori se murdarea...dar baie din cap pana in picioare.Cred ca i-am facut in ziua aia baie de 10 ori...normal ca a racit foarte tare pentru ca apa era rece
Imi mai aduc aminte cata bataie puteam sa-i dau saracului fratior(eram foarte nervoasa pe el...nu intelegeam de ce le-au mai trebuit parintilor un copil)si ca sa fiu sigura ca nu ma paraste il amenintam ca o sa-l bat si mai tare.
Odata ma jucam cu fratii mei leapsa pe.......calorifere...aveam 4 camere si ne alergam de pe un calorifer pe altul...pana cand mi-am spart capul si m-am dus in 4 labe la niste vecini de la etajul 2...noi stateam la 10..deci va dati seama.
Este foarte frumos acest subiect si deabia astept sa citesc povestile voastre.Imi plac la nebunie povestile din copilarie.Va pup
columbiana spune:
valeu...as umple citeva pagini;
incepind cu copii de pe strada, fete si baieti,pe care-i cam altoiam (aveam o prietena, o fatuca blinda, cam mototoala si mama ma tot compara cu ea si mi-o dadea de exemplu, si atunci ma razbunam: o loveam cu virful bocancilor de-o albastream de la genunchi in jos);
aceeasi fatuca- ajunse in liceu, in vacanta am tirit-o cu forta la discoteca din sat intr-o noapte de Paste (altfel n-aveam nici eu voie, fara ea), de ne-a cautat noaptea ta-su disperat prin tot satul, timp in care niste baieti ne aratau noua dacie cumparata si buna de facut curse:))) pe sosele
continuam cu primul invatator, clasa intia care dupa ce m-a tras de par s-a intilnit la cotitura cu Dinu, dulaul meu pe care-l asmutisem pe el.
clasele 4-8 tras de par si ciupit prietena buna in timpul orelor pentru ca era fiica directorului si avea mereu 10 iar eu 9 (noroc ca m-am razbunat pe la olimpiade :)))
amenintat o profesoara in cancelarie, in fata directorului si a restului colegilor ca voi scrie la Nadia (in Scinteia Tineretului, avea o rubrica de dialog cu tinerii, nu stiu cine-si mai aminteste....) despre faptul ca pleznea copii (nu pe mine- n-a avut atit curaj- pe o prietena- a batut-o in fata clasei cu aratatorul- de-am facut un circ de toata frumusetea la cancelarie)
ascuns o minge murdara de noroi a baietilor intre cartile profei de literatura
si alte...drept marturie media la purtare mereu scazuta...
ultima, de care-mi amintesc, in timpul liceului, furat un brat mare de trandafiri din centrul orasului (tg-mures) pentru a-i duce a doua zi pe la balogash (festivitatile de terminarea liceului) a prietenilor- soldata cu o palma si amenintari cu mersul la politie din aprtea mamei- care deja isi vedea fica hot de cai la drumu'mare :))))
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
gabi_j spune:
Eu la 4-5 ani, am vrut sa le demonstrez prietenilor ce tare sunt, si asa ca am ridicat tricicleta, si mi-am bagat capul in rama triunghiulara care lega cele 3 roti. Bineinteles ca am ramas cu tricicleta in cap, si asa am mers la bunicu, care a trebuit sa taie rama cu fierastraul. In timp ce dadea cu fierastrau' bunica urla disperata 'iooooiii!! sa nu tai capu' copilului!!!"
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
laura_dimitris spune:
Loool fetelor.....
Am mai uitat de o suparare actuala pe care o am....
Si, vorba lui ana maria, eu prostioare - din pacate pentru mine acum - nu prea am facut dar mi-amintesc de o faza super tare cu sora-mea...
Aveam 15-16 ani eu si 10-11 ani ea. Era iarna si ma intorceam acasa pe la 8 seara, de la liceu. Acasa la mama, ca sa ajungi la bucatarie trebuie sa urci o scara cu vreo 15 trepte... Si o vad, pe intuneric, pe sora-mea stand in patru labe, pe la jumatatea scarii incerc sa urce... O intreb speriata ce s-a intamplat, daca a cazut cumva...
Si ea, imi raspunde serioasa dar cu greutate in exprimare ca nu stie care mana sau picior trebuie sa o ridice ca sa urce mai departe....
Am crezut ca innebunesc ca nu intelegeam ce se intampla... de ce sta in patru labe (scuze de exprimare!) pe scari, de ce vorbeste asa de greu, de unde nedumerirea ei cu ce trebuie sa faca ca sa poata urca scara..
O ajut eu. Ajungem in bucatarie. Mi se parea ca miroase a ceva...
Imi povesteste ca s-a dus in beci (alte 15 trepte ) si a mancat - bineinteles nu stia cat !!!! - visine din visinata parintilor....
Cu alte cuvinte.... se imbatase sora-mea zdravan la doar 10 ani (cred ca avea!).
Laura mama lui Dimitrakis
akella spune:
De mica am fost un copil foarte cuminte, model, unde ma puneai acolo stateam... Eram mai mult bleaga, alti copii profitau de mine, imi luau jucariile, isi bateau joc de mine, ba mai mancam si bataie pe afara... Pana intr-o zi, cand mama, disperata de bataile pe care le luam, m-a invatat sa ripostez... mi-a spus ca cel mai sigur mod de a "anihila" un baiat razboinic era sa-l lovesc in "bijuteriile" de familie... Din acel moment am devenit batausa cartierului, parintii veneau in valuri la usa mamei sa ma reclame... Nu am tinut legatura cu fostii mei vecini si tovarasi de joaca sa vad care dintre ei au reusit totusi sa procreeze... Devenisem tare rea... Bine ca mi-a trecut...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
NicoletaB spune:
am ras cu lacrimi
acu' si eu
pe la 3-4 ani aveam mania curateniei, o tot vedeam pe maica-mea ca scutura mileurile, le-a mscuturat si eu punandu-le pe toate la gunoi, apoi am luat carpa de sters praful si m-am bagat sub masa din sufragerie de 6 persoane si am adormit sub masa pe scaune, iar din cauza lungimii fetei de masa nu ma putea vedea nimeni
dupa ce ma cautase maica-mea pe jos crezand ca am cazut de la balcon, ma trezesc trasa de un picior, deh scosesem piciorul si nauca ma ia maica-mea la palme si apoi la pupaturi, de nu stiam ce se intampla.
alta, pleaca maica-mea in vecini si inchid usa dupa ea, adorm la televizor, la un moment dat il vad pe taica-meu in picioare in sufragerie uitandu-se tablou la mine, sunasera o juma de ora, au batut cu matura in geam dupa acoperisul blocului, stam la ultimul etaj, au spart usa si tot nu m-am trezit, dar prezenta lui da!
crinuta spune:
Noi stateam la etajul 4 si s-a intamplat sa arunc cu apa in trecatori, asta pana cand ei veneau sus sa se planga, si atunci m-a apucat frica.
Crinuta si Rayan
daniella4 spune:
Io eram cam plimbareata. Si fiu-miu ma mosteneste
- eram la gradinita si stiam ca trebuie sa mergem la niste rude in alt oras, urma sa vina fratele meu dupa mine sa ma ia mai devreme. Asa ca atunci cand am vazut una dintre educatoare ca se pregatea sa plece (era vecina cu noi) am tocat-o marunt la cap sa me ia cu ea, explicandu-i problema. Ma ia femeia, ajungem in fata portii si o vad pe vecinica mea de vis-s-vis in curte. Ii spun ca intru putin si ca ma duc singura acasa. Ma lasa, intru si ma uita Dumnezeu acolo. M-au recuperat ai mei cu militia pe la 9 seara, dupa ce au rascolit orasul.
- un an mai tarziu faceam inot, in partea opusa a orasului. Trebuia sa vina tata sa ma ia, dar ma plictisisem de asteptat si m-am gandit sa-i ies in intampinare. Rezultatul? Vreo 4 ore de hoinarit pe strazi, ca ma si ratacisem intre timp...nu va spun ce fund de maimuta am avut in seara aia, da' tot degeaba!
ancamironiuc spune:
Eu am fost un mic dracusor...asa ca nu stiu cu care sa incep.
Pe la vreo 8 ani m-am dat cu untura de rechin pe par convinsa ca era gel, primisem eu un tub de prin tari straine si am crezut ca si continutul acelui tub era acelasi lucru. Ba mai eram si suparata ca l-a ascuns bunica! Cand m-am trezit de la miros mi-am tras o caciula de cosmonaut pe cap si m-am dus in sufragerie spunandui bunicii ca-i prea frig..in iulie. Saraca numai ea stie cat a spalat la parul meu!
O data, pe la vreo 6 ani, am bagat 6 copii in casa, pe geamul de la sufragerie pentru ca ma plictiseam. Bunica plecase sa rezolve nu mai stiu ce si ma incuiase in casa (ulterior am aflat ca aveam ochii vigilenti ai vecinei asupra mea). Ceilalti dracusori imi faceau in ciuda ca nu pot sa ma joc in gradina cu ei. Asa i-am ademenit cu dulciuri si rand pe rand s-au catarat pe geam si au intrat in casa. M-am trezit cu o mama de bataie si fara dulciuri.
Cea mai tare am facut-o cand aveam 5 ani. O prietena mai mare ca mine m-a intrebat daca nu ma duc cu ea si cu parintii pana la Campina ca ne intoarcem seara. M-am dus la geam la bucatarie si am inceput sa strig la bunica "Pot sa plec cu Adina la Campina, venim diseara". Ea vorbind cu maicamea nu a fost atenta la ce spun si mi-a dat voie... La pranz ma cautau de zor, din fericire le-a spus un copil ca am plecat la Campina. Nu numai ca nu l-au crezut dar cand au vazut ca lipsea masina parintilor fetei bunica s-a simtit rau!
EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"