voua va place ultimul cantec al lui fuego, casa parinteasca? mie imi place f mult, mi se face pielea de gaina cand il ascult. imi place f mult si melodia trandafirii (cred ca preluare dupa ala pugaciova, sau ma insel?)imi place mult cum canta fuego, mai "la sentiment". voi ce parere aveti despre cum canta?
e adevarat ca formularea e cam ciudata , eram cam obosita cand am scris, dar totusi intrebarea era clara.
sa inteleg totusi ca voua nu va place deloc fuego?
paul surugiu alias fuego. nu am nici un link, dar il poti vedea in pozele postate de ana maria.
ana maria, unde te-ai impozat cu el, ca vreau si eu
o data la o lansare de-a lui...
o data la mine acasa.....
am mai multe dar am pus doar 2!
Pozeeee
Mancarica
mersi, acum imi amintesc avea o melodie cu Irina Loghin parca, sau fac confuzii? cinta frumos, oricum.
Si mie imi place cum canta!Iar acea melodie imi starneste niste emotii, mai ales ca parintii nu mai sunt in viata , dar casa parinteasca exista si nu o vom vinde NEVER !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ana maria, si cum l-ai dus la tine acasa, sa-l aduc si eu la mine?
ana stroe are mai multe melodii cu irina, dar casa parinteasca o canta singur.
casa parinteasca nu se vinde
nu se vinde pragul parintesc
din atatea locuri dragi si sfinte
ochii mamei inca ne privesc...
eu l-am intalnit la un restaurant pe langa Bucuresti acum vre-o 4 ani.. unde era cu o tipa mai batrana si urata
el mi s-a parut simpatic si vesel
dar melodiile lui nu prea le stiu
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
Canta SUPERB!!! si melodia cu casa parinteasca este nemaipomenita..o vreau si eu si nu o gasesc nicaieri...pls cine o are sa mi-o trimita si mie pe mail
Multumesc
Emma