Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 9
marinar spune:
buna fete
Andreea am asa emotii pt tine, sper sa fie totul bine si sa ne anunte tati daca nasti, asa ca sa-i uram bun venit Biancai.
as iesi afara pt ca am cate ceva de facut si parca m-am plictisit, trebuie sa fac ceva plimbare, dar este ffff cald!!!!
Marina
14+
bunicuta spune:
Neata si de la mine fetelor
Flavia am fost si ieri pe aici si v-am citit-
sunt si acum pe aici s-o sustin macar virtual pe Andreea-tinem pumnii sa nasca repede si usor- eu cam trebuie sa plec vreo 2 ore sper cand ma intorc sa aud vesti bune ca Bianca a aparut sa vada ce-i pe aici cum sunt mami si tati-eu oricum pregatesc un buchet mare mare de
,
,
pentru ANDREEA si BIANCA
of.. na.. ca am inceput sa am emotii si vorba Fannnei mi s-a facut pielea de gaina -rememorez ziua cand am nascut eu ca era tot vara si f cald in Iunie .
Oricum Andreea ai o galerie puternica pe forum-si multe prietene alaturi de tine.
In rest caldura mare - lipsa de chef de treaba si o stare de somnolenta si lene.
eu plec pe afara(cu treburi) vrea cineva ceva bun si rece ca trimit repede, pana atunci o
mare pentru cine bea.
ancasilv spune:
Neata fetele!
Andreea, tinem pumnii fff strinsi sa ai o nastere super usoara si cea mai cuminte si mincacioasa fetita. Successsss!!!!
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
cherry22 spune:
Neata si de la mine!
Andreut, tin pumnii la fata, sa ai o nastere usoara si o bebelina frumoasa si mancacioasa! Doamne, ce emotii am, parca nasc eu. Uite, fac si galerie

, sa iti mai treaca si tie frica. Multi
de la mine si...curaj, suntem alaturi de tine!
Fla, eu de luni voi fi in concediu, pana pe 21 august. Nu stiu daca o sa mai pot intra, caci nu am net acasa, dar, ne auzim noi cand ma intorc.
fata
Sunule, astept vesti de la tine
, sa nu ma uiti!
toate fetele
lavinai spune:
neatza si de la o lenesa....
care acuma s-a trezit!!
andreea, tin si eu pumni, sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa...
. astept vesti bune!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
NicoletaB spune:
oparceanu
Chitanta*
Tanta, domnisoara Tanta
E-o duduie foarte sic,
Zvelta, cu ochi mari si negri,
Cap superb, nasucul mic,
Picioruse lungi si durde
Si cand se plimba prin Tei
Toti birjarii o admira:
- Ma, halal de mama ei!
Ce profesie are Tanta?
Uite, n-as putea sa spun;
Nici nu ma intereseaza
Chiar daca o presupun.
Dar cum Tanta-i delicioasa
Si-are maniere fine,
Nici nu vreau sa stiu ce face,
Nici cu ce si nici cu cine.
Ca vecini se mai intampla
Ca sa-i cer un ac sau ata,
Sau imi cere ea o carte
Pana maine dimineata.
O vecinatate draga
Ne-a prins zilele-n catuse
Ca ades intru la Tanta
Fara sa mai bat la use.
Tot asa-ntr-o seara intru
Era iarna grea si ger,
Si-o gasesc in pielea goala
Stand langa calorifer.
Naucit de frumusetea-i
Dau sa ma retrag un pic
Insa Tanta-mi spune:
- Intra, intra draga, nu-i nimic !
Am intrat si beat de farmec
O-ntrebai plin de mister:
- Pentru ce stai goala, scumpo
Langa acel calorifer?
- Fiinca-a fost proprietarul,
Mi-a raspuns sagalnic Tanta -
Si-uite mi-am platit chiria,
Iar acum, usuc chitanta.
bunicuta spune:
nu mai este nimeni pe aici?
eu m-am intors -afara este demential adevarata luna a lu cuptor credeam ca aveti stiri despre Andreea
altceva ce mai spun fetele ? e prea cald pentru vorbarie nu?
mie mi-a trimis mail o cunostiinta ca pleaca maine spre Coasta de Azur + Elvetia in concediu -asa ca ma gandesc ce bine sa poti lua concediu si sa ai si bani de plecare .. eu pana atunci renovez bucataria dar momentan m-am oprit ca ca n-am chef
cine mai e pe aici la o mica vorba sa nu-i spun barfa ?
NicoletaB spune:
cum stai cu renovatul, bunicuto?
eu am nervii prastie
pun centrala la casa si m-au omorat astia, muncesc ca melcul si mai si intind mana la plecare
briza_marii spune:
Acus aparui si eu dupa traseu. Doamne ce cald e, sunt chiauna!!!
burticuta noastra naste!!!!???? Brr, mi s-a zbarilit pielea pe mine. Doamne ajuta, sa fie totul bine si sa ne faci cat mai repede cunostinta cu bb-lina, ca doar o stim de cand era un samburel in burtica la mami. ![]()
Tinem pumnii,ne gandit si ne rugam pt tine Andreea! 

briza_marii
poze

Nico am uitat sa-ti spun