Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Raza de soare spune:
multumesc pt urari! vicky va transmite numai ganduri bune...e deja in hanimun, cik diseara imi face-n ciuda cu inghetata aia de la Imperial-Ef Nord.
pup fetele!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
lavinai spune:
cam scumpe azi la vorba.......
nadia, drum bun si distractie placuta alaturi de familie si cei dragi!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
a.cicel spune:
Ce fac noricile?
Vicky CASA DE PIATRA SI MULTA IUBIRE
Raza
Noi suntem bine, prea bine, avand in vedere ca maine facem 38 de saptamani. Pt vineri sunt programata la control. sa speram ca nasc luna asta, desi Bianca-Maria se pare ca nu se grabeste sa ne cunoasca. Daca se intampla ceva va anunt.
noricile si fug in pat ca am un somn... dar mai intai imi iau doza zilnica de pepene (cam 2 kg pe zi)
Andreea 37+ Bianca-Maria
POZE
camelia72 spune:
Dragelor,multumim mult de tot pt. urari,va pe toate!
Raza...si noi iti uram La Multi Ani fericiti si sanatosi plini de impliniri si satisfactii!
Addinel...cum ai putut sa taci chitic si sa nu ne anunti si pe noi despre marele si cel mai important eveniment am vietii tale...acum esti chiar nora cu acte in regula...sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata,CASA DE PIATRA!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Neata,
Andreutza..in primul rand vreau sa-i urez mamei tale LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Si sa fie o buni bucuroasa...cat mai repede!
Cami cum e la job? Si hai sa-ti vand un pont...mai ai o sansa cu Adinelu'...acum au avut civila, iar pe 19 aug nunta. Deci....tineti minte si faceti urarile atunci!
In rest pupici pt norici si o zi frumoasa!
The future belongs to those who believe in their dreams.
fannna2003 spune:
neatza nurori...hai desteptarea...si va asteptam la povesti
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Bianca-Maria
frumooooooooos... multumesc pt urari, a.cicel si la multi ani mamei tale!
'mneata, fete!!!
addinel, chiar asa, sa nu spui nimic? sa fiti fericiti! si stai linistita, data viitoare nu mai scapi!
fete, eu nu prea sunt adepta serbarii zilei mele , da'...de 3 zile tot sarbatoresc si mai am si azi si maine
briza, mer'em?
edit: pt a.cicel!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata,
Andreutza..in primul rand vreau sa-i urez mamei tale LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Si sa fie o buni bucuroasa...cat mai repede!
Multumesc frumos. Ea ar fi vrut tare mult ca Bianca sa se nasca azi. Dar nu e pre atarziu. Contractii am, asa ca... Cine stie, poate de la restaurant mergem la sala de nasteri
Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE
fannna2003 spune:
andrea noi suntem alaturi de tine...las ca vine Bianca dar numai atunci cand vrea ea
pup fata burticoasa
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez