De vorba cu Dumnezeu
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi indeparteze obisnuinta.
Dumnezeu a spus NU.-Nu eu trebuie sa ti-o indepartez,ci tu trebuie sa renunti la ea.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-l vindece pe copilul meu handicapat.
Dumnezeu a spus NU.-Spiritul sau este intreg,iar corpul sau este trecator.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare.
Dumnezeu a spus NU.-Rabdarea este un derivat al durerilor ;ea nu se acorda ,ea se invata.
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea fericire.
Dumnezeu a spus NU.-Eu iti dau binecuvantare ;fericirea este in tine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma scape de durere.
Dumnezeu a spus NU.-Suferinta te face sa lasi la o parte grijile lumesti si te aduce mai aproape de mine.
I-am cerut lui Dumnezeu sa creasca spiritul meu.
Dumnezeu a spus NU.-Tu trebuie sa te cresti pe tine insuti,dar ma voi ingriji sa fii roditor.
I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea sa-mi incante viata.
Dumnezeu a spus NU.-Eu ti-am dat viata asa ca poti sa te bucuri de toate lucrurile.
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma ajute sa-i iubesc pe altii asa de mult cat ma iubeste El pe mine.
Dumnezeu a spus... Ahhhhh,in sfarsit ti-a venit ideea cea buna.
Fii binecuvantat de Dumnezeu.
Din Revista fenomenelor paranormale si de astrologie.
Raspunsuri
fdoina spune:
quote:
Initial creeata de cici
Din Revista fenomenelor paranormale si de astrologie.
Asta semana cu referatul lui fi-miu pentru ora de religie, da cand am ajuns la sfarsit mi-am dat seama ca interviul asta era real
DARAEL spune:
Cei de la Revista fenomenelor paranormale si de astrologie i-au cerut lui Dumnezeu sa le mareasca tirajul si vanzarile......
Dumnezeu a spus NU !
Nu eu trebuie sa le maresc, ci voi trebuie sa renuntati sa vorbiti in Numele Meu........ atunci o sa va creasca credibilitatea si poate, poate, o sa va citeasca mai mult decat cei 5000 de cititori pe care ii aveti astazi.....
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic