mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Danast la noi la faculta toate examenele sunt oral, deci liceenta e si mai oral, adica am in comisie 5 profi de specialitati, deci ma stiu toti, mai ales ca am ceva timp in faculta
CHIAR ii spune-am unei profe anul asta, cu care am avut examen, ca la anul vin cu bebe, si ea zicea ca as sigur o sa iau 10, adica 5 pentru mine si 5 pentru el.Oricum , ne mai gandim pana atunci.Dar cum casa e aproape gta si pana la Craciun ma mut in ea, sper sa facem si un bebe cat mai curand.
In rest va doresc o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Baimarencele "de acasa" ce bine de voi ca va puteti si intalni. Nu puneti de o intalneala?

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Salutare fetelor ,
Olim , bafta la examene.

In rest , ce mai faceti? Ocupate?
Eu abia am venit de la servici , sunt obosita , sotul imi pregateste ceva sa "pap" si apoi in pat , la somn , ca ne-am culcat tarziu aseara si acum sunt obosita.
In rest numai bine

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Eu am o pauza mica, in sfarsit mi-a adormit prichindelu', nu stiu ce are dar e foarte agitat de azi noapte si ma cam stoarce de puteri. Si deja s-a trezit, of-of-of...

Dana si Andrew (07.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Primul meu filmulet

Mergi la inceput

Salutare.
Am examenul doar la anul in iunie, si deja voi vreti sa ma apuc de invatat....
O seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici,ce mai faceti? Ce frumos e afara chiar daca e mai rece putin...nu? In sfarsit au mai plecat ploile de pe la noi.
Chiar....haideti sa o punem de o intalneala...vreti? desi suntem putine ca majoritatea sunt plecate.

v-am si va doresc o zi placuta si fara stres.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Eu s-ar putea sa vin in septembrie pana acasa, dar nu sunt sigura.
Dar daca vin mi-ar placea sa ne cunoastem
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bravo voua , eu nu mai vin acasa decat anul viitor, la vara . Poate ne vedem atunci , daca n-o fi prea tarziu.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Bai irlandeza nu iti fie ciuda ca abia ai plecat din tara, deja ti-e dor de casa
Cine vorbeste............

Mergi la inceput

Poate la anu' pe cand va intalniti veti fi toate cu

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput