Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu sunt prin zona!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bagai un ochi pe la ZeZeu', m-am amuzat putin, acu' ma indrept spre pat
noapte buna! tot

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Saluti! si un la toate!!

Mai fetelor,is franta rau.In seara asta l-am adus si pe cel mare acasa de la tara,i-am bait si i-am bagat la culcare...abia acum am apucat sa intru si eu pe aici

Si noi plecam pe 4 aug ,in Costinesti,cica astia anunta canicula cam pana plecam noi, dupa aia d-zeu mai stie cum va fi

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buhuhu si LA MULTI ANI DSORUL MIHNEA!!!!!! Mami cea cu piele de caltitza, nu mai treci pe la noi domle????

Vreau sa va multumesc din tot sufletelul meu pt urarile neasteptat de mule si de calduroase, tortul normal inca nu l-am mancat ca suntem plini.. asa ca maine iar ne indulcim, va poftim din tot sufletelul la o feliuta micuta
Si mai vreau sa va zic ca ma oftic cand aud de asa multa lume care pleaca la mare... va tin insa pumnii sa prindeti vreme buna, noi daca da Domnul we viitor suntem pela munte....
Danelutza ce face kkutza?
Bimilit ma bucur ca ai aparut!
Pe toate fetele cucuietele le pup duuulce de tot si cu toata inimioara.....
Nu mai scriu ca calc meu s-a paradit cia nu mai stie sa-si instaleze nu stiu ce updateuri si nu mai mere...trimit mesajul in speranta ca va ajunge la destinatie si va doersc o duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragelor,va pup si va doresc o duminica minunata.Noi acum am plecat la peste!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O zi faina si de la mine.

Miha fir intins!

Andreea tot tu te oftici?Ca doar te-ai bronzolit anul asta la mare...Io ce sa mai zic ... si la tine.

Danelutza .Ce face Isa?

Dana banana drum bun maine(daca mai tin minte bine) si vreme frumoasa.Sa vii cu scoica...

Alinutza bag si io un oki sa ma distrez putin.Vezi ca plange Sun dupa tine.Ai uitat ca mai ai un cupil?

Va pup pe toate.Eu merg pe la tara sa-i fac putina ordine si mancare lui tata.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata!

hai ca dau eu o cafea ca miha si georgi s-au grabit.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Asa Dana sarumana frumos ca am nevoie, am o durerica de maselute...poate trece daca plec la plimbare
Miha bravo mai la peste cu voi, aveti grija sa l dati drumul inapoi ca sunt si ei mici
Georgi da ma ma oftic ca am stat doar 2 zile jumate odata si alta jumatate dupa o sapamana, nu mi-am facut damblaua si eu cu-n bilet normal din cauza se servici sotior . Ce, la socrella am stat 2 sapt dar la mare n-a mai avut timp
Bai sunt de groaza cu plansul de mila..haha, lasa ca ma revansez eu cu uinca un we la mare si altul la munte
Acum mergem si noi in parc, sa udam florile cumnatului si inainte daca mai gasim pe cineva sa aprindem o lumanare la Biserica.. ca slujba am ratat-o
Va pupacim pe toate si..... multa vreme insoria celor ce pleaca al mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
uraaaaaa, ploua si s-a mai racorit!!!
duminica minunata!

alexa

Mergi la inceput

wow plouaaaaaaaa? Pe noi in parc ne-au surprins niste picaturele razlete de nu stiam cine se joaca cu apa.. cand colo era DD... dar au trecut asa cum ai venit si acum iar stam la caldurica..
Va pup ca joc biliard si puerd

Mergi la inceput