Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 15
andora spune:
Mmiha si io am mai intrebat de Cami dar cred ca numai Alinuita a vazut-o ultima.. care Alinuta banuiesc ca e tot la irba verde . deci avem poze cu motzate de vazut? Zuperrr!. Bey pe unde ai tu magazinu' ala? Ca am interesa un scanner..sau nu e folosit si pt public? Cat o costa un scanat?
Georgi are dreptate Lucia si oltul e minunat.. mai ales daca e vazut de pe crestele Fagarasului..... fiecare cu ce-l doare
Mihaaaaaa ai venit? Lasa nu mai citi din urma ca s-a rezolvat conflictu'..... pune poze sa te vedem la Saturn, ca pe viu n-am reusit
ma duc la Gogo
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Ana,eu ti-am urat bun venit? Nu mai tiu minte! Varsta! Daca nu,o fac acu! Ti-am vazut pozele cu Stefan,e un scump,sa-ti traiasca!
Cuscra, nu stiu cum se face dar de fiecare data deschid paginile in care iti faci niste rezerve... Ochi de soacra...nimic nu-mi scapa!
Lucia,de ce ti s-a pus pata? Am lipsit cam mult si am pierdut sirul evenimentelor...
andora spune:
Lucia ca bine zici.... si io mi-am scos semnatura cu citatu' lu' peshte din acelasi motiv, dar am lasat scris mic in dreapta cate ceva
Mmiha, ai ma asa putini euroi ? Saracii cred c-abia se descurca vai de ei .... da ma dar acum serios ei nu cred ca au milioanele noastre pt stat acasa doi ani..... toti strainii cu care vb despre asta raman masca cica statul nostru e darnic rau ... insa dupa doi ani.... sa ne traiasca 240 de mii ca de-o pereche de papuci din piata tot le-ajunge...
Miha a intrat Robert in mare?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Lucia,ai dreptate.Am sa reflectez asupra acestui subiect.
Andreea,poze nu am decat cu fii-miu.Io m-is rara la vedere. Sa stii ca io-s ca baba,tre sa stiu tot.ot din cauze de varste,am uitat ca telefonul pe care mi l-ai dat este al sotului si te-am sunat duminica (una oarecare nu mai stiu exact).Si m-am conversat cu el Tu cica erai in tren!
andora spune:
Bai Miha desper ce varsta vorbesti ? hahaha stiu ca te conversasi cu soata, io veneam agale cu trenu' de la fii-mea si-mi boceam ochisorii c-am lasat-o acolo...... da' las' ca nu-s geloasa.. oricum vin io la Iesi curand
gata acumchiar ca va parasesc paaaaaaa
mariussimiuc spune:
Andreea,pai poate ne intalnim la Iasi daca la mare tot am ratat startul din cauze de programe diferite pentru copii. Unde pleci?
maria2mami spune:
Bey Andora...te ajuta fata, cum sa nu
Mag meu e aproape de cora in pantelimoooon
Scaner-ul nu e pt public....da e pentru nevoi personale
Just..... Maria
maria2mami spune:
........l-am sunat pe colegu'...cica suna-ma in 5 minute ca pun un sigiliu si ma cert cu astia
Georgi sa se faca cat mai repede bine mami a ta...ca si mama mea e cu inima, aseara ii era rau, umbla cu valeriana si distonocam-ul in buzunar
...si apropo's de colegu....nu are cine sa-l imbranceasca meyyy, ca are 120 kg...e super solid
Just..... Maria
georgi75 spune:
Io nu m-am certat cu ei ca nu eram acasa.Si singura chestie pe care le-as fi reprosat-o ar fi fost ca nu te avertizeaza ca nu ai platit macar cu o zi inainte.Dar recunosc ca si noi am uitat.Asa ca...
Greu si de colegu'.Ca el n-are nici o vina.El face ce zice seful, nu? Dar nu toata lumea intelege.
Miha bun venit.Esti bronzolita rau?
Cat despre malul Oltului... e frumos si aici.Unde-i mai bine ca acasa?
Andreea io nu-s chiar exagerata(zic io ).Dar m-a enervat raspunsul.Plus ca le cam adunasem si nu am mai puput sa tac.In fine, acu' m-am linistit.
Bey, io va .Ma duc sa-mi fac bagajele si plec la Germanica.Io am terminat aia 8 milioane si nu-mi mai ajung cei 220.000 (ca 20 000 ii las la postas sa traiasca si el din putinul meu.)
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
maria2mami spune:
Feteleeeeeeeeee.......Georgiiii asteapta-maaaaaaa si pe mineeee
Just..... Maria
pe vremea cand era Maria bb eu luam 4 mil ...asa ca sa-i multumiti lui Base