Mamici casnice 61
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
bet Miha ,sefa bananelor n-a plecat in concediu.
lunea viitoare.
acus am reusit sa ma asez la calculator. stau 5 minute si fug pana in piata sa-mi cumpar fructe.
tu cand pleci la mare?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Hellooooouuuuu ! intrat sa va salut, ca ma duc sa ma culc
Facut rulada umpluta cu magiun, papat sotzul asta noapte cind dormeam, asha ca am mai gasit vreun sfert din toata rulada
Mirela daca-s dulci prunele, ca ale mele sint, am pus o cana de prune una de zahar, bineintzeles dupa ce le-am scos simburii , le-am lasat in oala sa lase un pic de suc dupa care le-am pus la fiert, cind au inceput sa dea in clocot, am lasat aragazul la mic si dai si dai, pina a inceput sa se ingroase, dar nu prea tare, asta depinde cit de gros vrei sa fie. Eu mai puneam cite o lingura de magiun in farfurie la racit, ca sa-mi dau cu parerea ce si cum. Dar... sa nu cumva sa gusti din oala cind fierte, ca dupa aia se zahariseste magiunul. Daca n-ai priceput ceva, sint pe aici.
Maria2mami io plec in concediu, dar la mare in Calabria (sud Italia), la Romanica nu stiu exact cind vin
Va pup pe toate, ma duc la culcare, revin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
Danelutza spune:
Tot eu, m-a trezit o idioata cu telefonul, asha ca s-a dus somnul meu pe apa simbetei, cind sa ma culc la loc a inceput vecina sa strige motanul, mitza - Birbaaaaaaaaaa, iote asha mai dormi daca potzi.
Georgi io trimit kupilu'la tine la studiu , bineintzeles daca eshti disponibila
Dana ch servit si eu o felie de tortuletz
Mai fetelor, daca teatru tot a fost ca la nebuni, m-am revanshat pe la ora 11 aseara, cind sa trag un pui de somn, au inceput focurile de artificii, bineintzeles in localitatea de linga noi, dar din balconul meu se vedea betoooon, dupa vreo jumate de ora de cascat gura, m-am dus la culcare. Astept urmatoarele, alea de pe 1 august, ca-i ziua internatzionala a Elvetziei.
Gata, vad ca atzi plecat la gratarele, iar eu vorbesc singura
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese
diadaniela spune:
eu n-am plecat nicaieri.
stau aici si te citesc ,salivand la rulada ta cu magiun.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Dana io am mai papat acum o feliutza . in ritmul asta o sa ajung la mare cam asha
Bianca cine-i in spatele fotoliilor, feciorii sau tu ?
georgi75 spune:
Salutari.de la ora 17 n-a mai trecut nimeni pe-aici???
Io am incheiat we la terasa cu finii si cu maimutele din dotare.
N-am mai fost decat pana la Valcea, s-a incheiat colegu' afacerea si ne-am intors ca mama se simte tot rau si n-am mai avut chef de nimic..Maine dimineata se duce sa o aduca la spital.Si io n-am cum sa ma duc cu ea.O sa stau acasa sa astept vesti.Nasoool.
Mmiha mersic de felicitari si de floare dar nu m-am titularizat.Ca trebuia sa iau peste 7.Asa ca voi fi tot suplinitor.Daca gasesc un post sa-mi convina.Daca nu, mai stau pe-aci pe la casnicute un an si la anul atac iar in fortza.
Si zici ca colegu' e cu sigilatul? Aoleeeu...ai grija sa nu vina batut acasa ca io am un vecin care l-a imbrancit pe ala cand a venit sa-i dea drumul la gaze.Si s-a facut ala al naiba si nu i-a mai dat drumul.Si io as fi procedat la fel.L-as fi lasat fara gaze.
Asta ca sa vezi ce meserie riscanta are.
Danelutza io nu inteleg cum ti-ai papat sotul in timp ce dormeai???Si ada cupilul la studiu cu incredere ca ti-o invat io si bune si rele.
Sa stii ca de cele mai multe ori si io patesc la fel.Cand sa ma culc si io, suna telefonul.Dar exact in momentele alea cand atipesc si sunt asa...intre si intre...Stii tu.Daca ai auzi ce e la gura mea...
Dana banana mai e putin.Incepi numaratoarea inversa...Luati si copilul cu voi?
Hai ca m-am intins.Ma duc sa mai dau ture pe forum ca vad ca pe mess nu am cu cine sa ma conversez iar de somn n-am chef.Sunt tare nelinistita.Ma tot gandesc la mama.
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Danelutza spune:
Georgi soatza a papat rulada cind dormeam, e adevarat ca atunci cind am scris, de adormita ce eram a ieshit ca-l papam eu cind dormeam, adica imi papam sotzul
Imi pare rau ca esti ingrijorata pentru mama ta, sa te linistesti
georgi75 spune:
Ma prinsesem eu de smecherie...Da' nu eram sigura.
Eu sper sa fie bine cu mama si sa nu sune salvarea in seara asta.Am hotarat ca daca se simte tot rau, sa cheme salvarea.sa se interneze de urgenta.Sper sa nu fie nevoie.Mi-e groaza sa nu sune telefonul si sa aud ca vin incoace.
Mersic de pupic.Iti dau si io unul.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andora spune:
Sa nu ma bateti dar sunt buimaca rau, cu monitoru' asta dau io de baut dar abia scriu ca nu mai e lumina si lampa n=o aprind ca ma sparge sotu'. Asa ca zic si eu ce am retinut.
Mai intai torturile Danei... mda, cred si eu ca au fost bune dar eu sunt la regim... de maine evident ca i-am infrant pe rusi si ii alung sa fac gimnastica iar...in forta. Tu daca stai in Sibiu fusesi prin munti in fagaras? Atat iti trebuie sa nu
Georgi asa cu subectu' ala, lasa ca in august fac voo-doo cu mana aleia de corecteaza lucrarea sa te vad titular si apoi ne-mbatam.... sanatate mare de tot dar ce are de e bolnavioara?
Danelutza ma vezurt ca s-a delctat cu artificii.. pai normal dupa ce umnpli burtica cu magiun iti arde de stelut....lasa ca si io am vazut cu Mmiha stelutele de la nunta irineilor , mai stii Miha mama, de-acolo de la masa din stanga unde bauram tarie de vedea bestial
Miha din iasi to la mare? Hai ca mi-e ciuda...ca nu am vazut-o si eu
Biancaaaaaaa tu sa iesi de dupa canapea la raport repejor, unde umbli ce mai faci?
Mirela ai ma nu ma oftica, ce sa cautam noi la munte la iarba verde cand e primul we stat acasa dupa vreo luna de calatorit.... daca aveam masina nici nu ezitam, de fapt cred ca we viitor tragem o tura pe la munte to cu trenu' ca-i mai dragut... desi tre sa mergem si la biserica la o nunta...ca n-au oamenii miresuca mica pt poze si iaca au gasit-o pe Gogo
Miha poftim sa-mi traiasca monitoru' ca sa-ti vada pozele alea meseriase de la sfarsit . Baga poze si pe parcurs insa ca eu si acum ma uit chioras la alea cu pereti jupuiti, asta ca sa ma lecuiesc daca imi mai vine vreodata vreo idee de pus gresie faianta ceva. In viata mea nu mai vreau Si pe socrella bibelou s-o vad,.... sa nu-i bagi destele finute la maoneza c-o taie numai cu privirea
Alinaaa obositor picnicu' nu? Hai ca maine tot acolo va gasesc cred.....ca de caldura nu sapam reped vad.
Hai ca io mane si poimaine stau in casa ca vine postasul cu indemnizatia, asa zic babutele de pe scara.... asa ca mai vorbim... va pup si noapte buna,. inchei abrupt ca abia vad ce tastez
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea