Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Iar am venit si tot pe fuga. Am de lucru pana peste cap. Abia am reusit sa ma asez la birou sa pap un iaurt si go din nou.

Anca, vrem poze cu tinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Hlau dragele mele!
Kati la Multi Ani pt Kris.
Va multumesc ca va ganditi la noi!
Sa incep cu sotu e bine, adica luni scoate firele de la buza si barba, si peste 1 an si jumatate o sa aiba si dintii pt ca si-a rupt un dinte cu os cu tot . Asta este. cum suntem mai linistiti cu el ce-i drept.
Despre bebe, e cuminte, indestul si sper sa nu-l deochi. noaptea ma trezeste doar o data sa mananace si ziua doarme mananca si gangureste. Ah si mult caca. Nu mai am timp nici sa respir. Azi mi-am scos si eu firele. Deja am dat jos 3 kile sunt vraiste mai ales ca am facut furia laptelui si cu mulsul asta merge de nu se poate mai bine ma pui sa tai lemne . Mi-am luatr 2 pompe de muls si degeaba. Cu mana nu pot sa-mi fac rau si bebe trage ca nemancatul. Nu pot sa mananc nimic. Simt ca am temperatura dar nu am si dorm f putin. Sper sa treaca repede furia laptelui.
O sa scriu intr-o zi si povestea mea cu nasterea.
Cam atat. Ma duc sa-mi rezolv din treburi.
Va pup pe toate fara exceptie!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Ioana, ma bucur ca sunteti bine. O sa treaca si furia laptelui, bine ca e Andrei mancacios si cuminte.
Va pupam si inca mai asteptam pozele cu copilul nostru virtual.

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ioana, ne dai niste vesti bune insa te simt destul de obosita, poate un pic tristulici??? Sper sa treci cu bine peste perioada asta, noi suntem aici pentru tine sa te sprijinim macar moral!!! Te pupic pe tine, pe bebe Andrei (cum ii spuneti? Vlad? Andrei? altfel?) si pe sotul tau care sper sa se recupereze repede.
Kuki promit poze cel mai devreme duminica, sper sa nu bataiti de nerabdare pana atunci!!! Dar sa nu va asteptati la cine stie ce, sa nu fiti dezamagite!
Azi nu m-am simtit bine, am tot avut un fel de junghi-glod in partea de sus a abdomenului, ca un fel de contractie...nu stiu de la ce, m-am tot gandit...

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ioana, ma bucur ca te simti bine si ca bb-ul e cumninte.
Sa te faci bine!!!!!!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata! va invit la o cafea , iar pentru cine se trezeste mai tarziu, pastrez la termos, numai pentru Ioana, decofeinizata.
Ne bucuram ca sunteti bine, Ioana, iar pentru furia laptelui....o sa treaca, o sa se regleze fluxul de lapte...functie de cerere. Ce face bebe? Sa ne faci cunostinta cu el!
Iepumic, haide ca la ce program ai urmat nu se poate sa nu fi frumoasa. Distractie placuta!
O zi buna inginerelor!

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata inginerele!

alina, cafeaua e yammmyyy! am avut mare nevoie de ea! bb face bine, fotbaleste mult. nume inca nu stiu, sunt controverse puternice, cred ca pina la urma recurgem la democratie si supunem la vot.

va multumesc la toatele pt. urari. petrecere mare n-a fost, tortul e comandat pe duminica (unii din familion mai lucreaza azi). in rest, am fost numai noi de noi, fata super fericita, primit cadouri din toate partile.

iepumic, distractie placuta!!! ramine cum ne-am inteles cu pozele

ioana, ma bucur ca sunteti bine. multa sanatate sotului si recuperare rapida, ca aveti mare nevoie de el! trece si furia laptelui, isi intra toate in ritm si atunci va fi mai usor. un pupik mare pt. andreiut!

kuki mama, mai poti? tot pe fuga esti! si azi lucrezi?

linusa, pai "cam lucrezi prea MULTTTTTT"! dar uite e we si sigur pleci undeva la munte, ca nu mi te imaginez stind cuminte acasika!

otilia, tinem pumnii sa reusesti! deci birocratie e si prin alte parti, nu numai pe la noi...

fetele va pup pe toate, ma duc sa ma pun mina pe cite ceva, deja e f cald, oare cind se termina cu caldurile astea, ca eu una nu mai pot.

36+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Hop si eu la cafeluta. Multam' Alina, tare buna o mai faci. Mmmm...
Da, lucrez si azi si probabil si maine, nu se stie sigur inca...

Caldura cica mai dureaza vreo saptamana. Din fericire eu nu prea am timp sa o simt. La birou am aer conditionat, iar acasa multi copaci in fata geamurilor, e umbra tot timpul si suportabil, nu ma pot plange.

Pup fetele destepte+piticii aferenti.
Ma duc sa mai si muncesc nitel si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna de dimi, iata ca s-a trezit si Iepurila-Somnorila. Pe aici ceva nor, vant destul de puternic, s-a mai racorit....daca nu ploua e perfect.

Katik, imi aduc aminte cand eram eu mica si era ziua mea ce fericita eram!!!!!!!!!!!!!!! Ce vremuri....tare frumos trebuie sa fi fost la voi ieri.

Kuki, sper ca azi stai acasuta! Valabil si pt. monagan care in ultima vreme ti-a cam calcat pe urme...

raresionut, eheheh...multumesc, imi dau toata silinta! Nu vreau sa fiu cu nimic mai prejos decat cucuoanele care au muuuuuuuuuuult mai mult timp si bani decat mine, vreau sa demonstrez ca desi sunt inginer, maritata, cu griji destule, obosita si nici bani prea multi nu am, sunt totusi o fata tanara, ingrijita si aranjata. NU????

Ioana, nu mai stiu pe unde am citit - probabil tot pe aici pe la noi, pe DC- ca mamele cu bebei nou-nascuti trebuie sa profite de somnul copilului pentru a se odihni si ele. Asa ca incearca sa te odihnesti si tu cat poti, nu trebuie sa semnezi nici o condica la treburile casnice....desi din cate te stiu, n-ai tu stare sa stai locului prea mult. Pupici multi

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ingineroase!
In sf sunt si eu bine! Am reusit sa mananc si e azi. Am dat jos 10 kile. Mi-a fost f rau. Acum e ine totul. Dorm numai cand doarme bebe. Asa ii zicem. O sa-i zicem Andrei dupa botez. E mai bine si Cristi. Maine merg in Selgros la cumparaturi. dica ies in lume. Sper sa nu obosesc.
Promit ca o sa pun poze cu bebe. Merge f prost netul si trebuie sa am rabdare multa si nu prea e acum.
Va pup pe toate!

Ioana de Andrei Vladimir

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput