Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Neatza dragele mele.
Addinelu maine musai e frumos.Il rog io pe Doamne Doamne. miresica dulce cu emotii.O sa ma gandesc la voi maine.
Io sunt sechestrata la domiciliu.Am uitat sa platim factura de gaze si ieri cand eram la tara ne-au sigilat gazometrul.Asa ca nu am gazeee .A platit colegu dimineatza factura incusiv o taxa de 3 000 000 si acum astept sa vina sa-mi dea drumul la gaze.Abia apoi o intind la tara.
In rest, deja e supar cald afara ...
Hai pupi si un pupic maaaaare pentru Addinelu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
krelia spune:
Neatza opti zaba!
cineva mi-a inseninat ziua..si vreau sa va arat si voua
http://www.youtube.com/watch?v=fpZFfzDg5nQ&search=ocean%20kayak%20shamu%20orca%20water%20sea%20world%20whales%20shark
http://www.youtube.com/watch?v=3u2wkUXENxU&mode=related&search=ocean%20kayak%20shamu%20orca%20water%20sea%20world%20whales%20shark
Tziu si io pumnii stransi pentru viitoarea doamna!
kip in taci
PS. se pare totusi ca nu sunt un om de nimic
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
Pupici multi viitoarei doamne !Te-am visat !
Georgi, cum ati uitat frate! Esti cu capul in nori?Cum a fost aseara la terasa? Cred ca suntem in ac. situatie !, dar la mine azi cred ca isi iau ....
Hai sa va dau o cafea si ceva rece ...
Va pup si o zi racoroasa!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Pai al meu sot e tatal uitucilor.Culmea e ca ieri cand am plecat la tara ne-am intalnit cu aia care veneau sa sigileze pe la etajul 2.Si l-am intrebat daca a platit factura.Ca el e cu platile de facturi.Si mi-a zis ca daaaaaaa.Si cand am venit aseara de la tara, surprizaaaa...Nu mai aveam loc sa ma enervez de el.
Acum a venit nenea si mi-a dat drumul la gaze.Si l-am intrebat ce se intampla cu aia 3 000 000 dupa ce ne mutam de-aici.Si a zis ca atunci cand ne mutam ne dau banii inapoi..Deci pe-asta am rezolvat-o.
Daaaaaar... l-am sunat sa-i zic sa vina sa ma duca la tara.Si mi-a zis ca e cu masina pe canal la mecanic.I s-a stricat.A ramas fara frane.Asa ca tot sechestrata sunt
La terasa a fost bine.Cam multa galagie.Sau am imbatranit io? .
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
SunSmile spune:
Bau!
M-am gandit ca erati la limita si cadeati iar pe pagina 3. Si-am zis sa salvez aparentele.
Mai eu am o problema existentiala...MAMI meu unde e??? Ca nu a mai venit de un car de ani la noi. Nu mai stiu nimic de surioara mea si de tati! Aloooo...mami de Alexa si Sun, da si matalutza un semn, ca ai un copkil ratacit p'aici! Pup la mami si sper sa vii!
Acush....cu urarile de racoare si likide cat cuprinde, ma tirez in ritm de samba, spre patul din dotare....ca sa nu mai cad iar din picioare! Nu va ingrijorati...inca nu-s pe moarte...
Pupi
The future belongs to those who believe in their dreams.
andreea_trend spune:
Iaca vin si le mai salvez si eu odata
quote:
Originally posted by SunSmile
M-am gandit ca erati la limita si cadeati iar pe pagina 3. Si-am zis sa salvez aparentele.
Ar vrea ea!!!!!!!!
quote:
....ca sa nu mai cad iar din picioare! Nu va ingrijorati...inca nu-s pe moarte...
daniela_daneza spune:
Sunt pron zona, dar mi-e lene sa scriu .....
pup
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Mi-a adus aminte mami meu...
Nu numai buni nu a mai venit pe la noi desi in alta parte am vazut-o... dar mai am de enumerat cateva opti: Diadaniela, Adinella, Liana30, Iri_sori pe care eu nu le-am vazut de ceva vreme .....
Deci fetele la noi de ce nu mai veniti?????
joker spune:
salut si eu toate optimistele..ma dreg dupa insolatie...si dupa petrecerea din parc cu baiatul...e o caldura criminala...bagati si la mine un suc neacidulat va rog...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos