Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helaaaaaaaauuuuu...
Am aparut si io....Va salut acum si fug sa citesc din urma.Revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

andreea, bun revenit..si tie georgi...faza e ca nu numai ca am barfit...mai era sa ne mai si luam la cearta....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

bine ati venit fetelooooooooooooooooooooooor!!!!!!!! georgi..ti-am simtit lipsa......rau de tot!!!

andreea
.....si eu vreau inapoi in grecia!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Gata bey!Ati fost vrednicutze nu gluma....Dar ce mistoooo...Nu prea mai stiu ce-ati scris, sper sa-mi amintesc si sa fiu cat mai punctuala.

Sa incep cu inceputul...Examenul.
Va multumesc de felicitari dar inca nu l-am luat.Adica rezultatele se dau intre 22 si 25 iulieeee .Nici nu stiu ce sa sper.Baremul e asa vag...ca nu stii ce ar fi trebuit scris de fapt. Inca o data spun, nu pot fi optimista in privinta asta, dar raman oricum o optimista.

Apoi vreau sa-i urez bun revenit Chiquititei .Sper sa te simti bine intre noi si spor la bebe.Nu-ti spun ca io m-am uitat ca milogul zilele astea sa vine rusii ca am avut atatea pe cap in ultima vreme... ca am cam uitat zilele. Dar au venit azi. .Si chiar ma gandeam, ca daca ma paleste fericirea si mai fac un bebel...Deja ma gandeam iar la stat acasa..Da' e bine. Sa ai spor asadar.

Danezoooo fatoooo si si pe Andreas si pe sorela ta. Daca m-ai sunat, bafta ta.Am uitat mobilul acasa.Asa disperata am fost sa plec.Bine ca n-am uitat cupilu' acasa.

Ana si mersic de compliment.Chiar mi-ati simtit lipsa? Si io vouaaaaa...

Teo mersic de capitol.Si felicitari. Si sa stii ca nu ma supar ca ai deschi cap. nou.Nu-s proprietara subiectului. Sa nu mai spuneti asa. Avem drepturi egale aici si suntem la fel de optimiste si zabauceeee.

Cine mai era?

Sunule mersic ca te-ai gandit la mine cand am intrat la examen.Am promis ca trimit mesaje Danezei dar ne-au luat aia telefoanele la intrare in sali.Nu va spun...le-au pus etichete cu numele si le-au dus la secretariat.Am luat coada cand am iesit sa ne luam telefoanele....Of! Si ce de s-au mai intamplat pe-acolo .Mi-e si sila sa va mai povestesc.

Anca, Krelia,Trendulici,Joker si restul gastii, va duuuulce pe toate.

Si nu in ultimul rand pe Addinelu mireselu' nostru. Te dulce si pe tine.

Gata beeeey. sunt pe-aici, mai vorbim in seara asta daca nu plecati la nanic.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

Am dat o tura pe edu.ro.
Am vazut baremuuuul .Subiectul 3 m-a pacalit.Metodica bat-o vina.Total pe dinafara.Deci pierd din start 1,5 puncte.
Literatura e literatura, si acolo nu poti stii daca ii place aluia abordarea ta, deci alea 3 puncte sunt cu semnul intrebarii.

Aoleeeeeu...Nu mai fac socoteli ca parca vad ca nu iau nici 5.
Asta e...Daca nu ma duce capul

Hai ca mai bine nu ma mai uitam.Asa linistita am fost zilele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

sunt cu sora mea si luiza..prietena mea..si am pus o muzica latino de exterminam suncile!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Noapte buna !

Pupici!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Gata plimbarea...acush sa ma stau putin si ma tirez. Desi....
Va doresc o zi frumoasa!
Pupi

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Georgi, multumesc. Apropo, la ce ai dat examen?
Cu siguranta o sa ma simt bine intre voi!!!!
Va pup si acum va las ca ma striga cineva!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata!

Trezirea !

Cafea: , suc

Ce fac fetele cucuiete? Pai sa recapitulam: Georgi, pleaca azi la tara , Teo e deja la tara , Sun e la job, deja, Anamaria, cred ca face nani inca, Andreea, desface bagajele, probabil, Adinutza-miresutza e in pregatiri ...

Va pup si o zi buna!

P.S.chiquitita , Georgi a dat ex . pt. titularizare.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput