Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare fetele.
Georgi, mi-a iesit singurel.Am scapat de scamuta de aseara.
Fetele, sunteti cumva plecate la mare ...la munte??????E, daca da va iert ca zi nu ati scris deloc.
Va pup dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nu-mi amintiiiiiii.............

quote:
Originally posted by SunSmile

p.s. cand o fi trecut si iulie mah? e ultimul weekend....hmmmm

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Noapte buna si pupici!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Azi sunt matinala rau...M-a trezit maimu de la 6.30.

Ana fii tare ca doar te-ai declarat optimista, nu? Hai fata si daca vrei sa te descarci, aci suntem.

Anca bine ca ai scapat si ti-e bine acum.

Teo ce vesti ai?Ce face verisorul? Doamne ajuta sa rezolvati si sa se faca bine.

Krelia de ce te dai cu capul de perete? Mai ai timp sa te razgandesti.. si la tine.

Va pe toate (ce pupacioasa sunt la prima ora ) si va doresc o duminica faina si racoroasa. Eu plec la tara sa-i fac putina ordine si niste mancare lui tati.Ma intorc dupa amiaza.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Neatza zabauce....eu sunt cam adormita .....am dormit de la 4 la 9 fara 15. merg la ziua finului meu azi.....daca ma voi simti bine ca in ultimele zile mi-a fost cam rau.....

voi pe unde mai umblati?
georgi, ce faci bun?

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

apaaai..nu stiu...e asa o senzatie aiurea...ideea de a nu mai fi tu insati...cu numele tau..si de a purta al nume...parca ma transform...parca devin altcineva....hmm...de razgandit...pot sa ma razgandesc si dupa ...daca vad canu-mi place...si ma hotarasc ca nu mai vreau ....
..numa' k mai e asa putin....
pup si eu

..si pup si restul opti zaba

quote:
Originally posted by georgi75

Krelia de ce te dai cu capul de perete? Mai ai timp sa te razgandesti.. si la tine.

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Geo...partenere de trezit cu zorii in cap. Al meu maimutz m-o trezit la 5.30, desi aseara la 12 noaptea eram afara. Ma rog...
Cat despre Cumi....te bat si pe tine si pe ea de va saturati. Cum sa se razgandeasca??? Nici in gluma sa nu-i spui asta! Io ma muncesc la surpriza cu fetele....noi abia asteptam sa-i vedem stralucind in ziua aia....lasa razganditu'. A avut vreme...acush e deja tardiv!
In rest...vaz ca acum e cald...dimineata era chiar racoare bine. Vremea asta cred ca vrea sa rareasca populatia, ca deja nu se mai poate!
Pupi la toate zaba si o duminica frumoasa!

quote:
M-a trezit maimu de la 6.30.

[/navy][/font=Century Gothic]

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la fete vad ca nu ati dat cafeluta asa ca o sa o dau eu si va doresc o zi cat mai buna.

Georgi in tara nu se poate face nimic, se poate in germania la fraiburg nu stiu daca am scris bine operatia de fapt nu este chiar o operatie pt ca acolo unde e tumoarea lui nu se poate opera e chiar in centrul creierului ii implanteaza un cristal radioactiv timp de 21 de zile ca sa stagneze sa nu mai creasca .deci op costa 13.000 de euro au zece mii strinsi si pina marti cind pleaca acolo mai cauta restul + ca trebuie sa aibe si ceva in plus.E greu mai ales cand sti ca e anul3 la facultate la calculatoare sau telecomunicatii parca oricum stiu ca a intrat cu 9,60 acolo hai ca ti-am povestit o gramada in loc sa va intreb pe unde mai plecati azi ce mai faceti

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

M-am intors...
V-a fost dor de mine?
N-am facut mai nimic la tara.Tata isi facuse mancare.Fasolica. .Am papat si eu.Si curatenie...era totul luna.Vasele spalate, maturat....Mi-a facut o surpriza frumoasa, pt ca-i spusesem aseara ca ma duc.

Sunule prefer maimutul meu. Am dormit cu o ora mai mult ca tine.
Cat despre Krelia...glumeam si io.Cum sa se razgandeasca....Auzi?Da' daca io tot nu sunt acolo...imi spui pe PM ce surpriza ii pregatiti?Promit sa nu-i spun nik. Sunt si io curioasa.

teodora io n-am dat cafea ca a ta e buna rau.
Offf...Doamne ajuta sa dea rezultate ca e pacat de tineretea lui.

Kreliaaaa vezi ce faci...Ca ne bate Sun pe amandoua.

Astept sa adoarma maimu si fug pe la mama.O las cu Andreea, nepoata mea.
Aaaa si va mai zic ceva.La mine a plouaaaaat.Sic!E super afara....

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Mergi la inceput

georgi...si poate imi zici si mie...ca sa sti si eu, daaaaaaa?
..nu de alta..da' nici mie nu vrea sa-mi zica......

quote:

Cat despre Krelia...glumeam si io.Cum sa se razgandeasca....Auzi?Da' daca io tot nu sunt acolo...imi spui pe PM ce surpriza ii pregatiti?Promit sa nu-i spun nik. Sunt si io curioasa.

26 august 2006

Mergi la inceput