Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 26
georgi75 spune:
Hai ca o servesc io.
Neatza.Luati de-aici ceva rece ca iar e cald azi 

Io as mai fi dormit putin dar Stefania m-a gonit din dormitor.Asa ca fug sa fac o
si sa-mi fac apoi unghiile.Parca vad ca se trezeste exact dupa ce am dat cu oja...
Ana felicitari.Vad ca ai fost iertata.![]()
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Neatza !
Vad ca ati primit de toate , si cafea 
, dar si racoritor .Eu zic ca daca va ofer si eu racoritor , nu va suparati , ca deja e insuportabil de cald 

....Aseara am fost la terasa , am ajuns acasa la 23.00 ....si apoi am avut treaba.....nu va spun ce ![]()
Azi plek si o sa va duc dorul pana luni !Dar gasesc eu un calculator sa intru sa va salut!Nu rezist!
Krelia, stai linistita ca nu esti singura care se vopseste de 2 ori in doua zile.Si eu am facut asta .Era inainte de ziua mea , acum vreo 4-5 ani si aveam o mesa faina , blond platinat, pe care vroiam sa o pun neaprat, erau niste codite, un fel de coc fain, dar dupa prima tura de vopsit nu iesise aceiasi nuanta, asa ca am mai bagat inca o runda....dar slava domnului mai am par !Am fost o norocoasa!
Georgi , imi faci si mie manichiura?![]()
Va pup si pe mai tarziu!
Trebuie sa vina fata cu masajul!
Stire de ultima ora : A venit ciumafaia, si cand i-am zis ca azi tre sa vina la servici, de la 17.00 ca eu plek si tre sa stea si maine nu prea i-a convenit, dar ata ete!Soarta !![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Buna zaba,
Va doresc o zi faina si usoara si un weekend frumos si reusit! Si cat mai multa racoare!
Dany...afara sa stii ca inca e bine...dar tot la 5 dimineata e cel mai fain!
Spor la vopsit, manichiuri, masaj si altele!![]()
Cumi e frumoasa...ca doar ne vazuram aseara! Si sar'na de pepene...fu tareeee bun!![]()
Pupiiii
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
Buna si de la mine, zaba!![]()

daniela, sarumana
, inseamna ca nu-s o cauza pierduta, (inca n-am chelit nici eu. Se pare ca toate nazbatiile se intampla inainte de-o zi importanta
).....chiar daca inca mai am ramasite blonde, georgi...
...da' au personalitate, sa stii..si nu cred ca trec ele asa usor
Multam si tie 
Cumix, ma bucur ca-ti placu pepenele
..si eu mai bagai o tura aseara ![]()
...cald vericule...cald....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
andreea_trend spune:
Neatza opti 
Offf... am papat si eu pepenoiu de la Tanti .... bun tare, cred ca poti sa mai dai unu
... n-am dat la nimeni![]()
Azi, am o stare naspa... sunt bolnavioara ... dupa ce ca e cald... azi zaacccc!!!! ![]()
SunSmile spune:
Copki ce ai? Ce te doare???
Apropos de pepeni...bai, deci era iubi terminat de ras...ca el ne-a vazut pe toate 4 cum stateam k mimozele acolo. Si mai ales pe mine si Pliciu..cu ditai "posetele" emanand mirosuri "pepeniene".
ca mai aveam si-o sticla de...... in mana...nu mai conteaza. Ma gandesc ce-or fi zis vecinii cand m-au vazut!![]()
Da fu' bun....!
Acush ma duc la munca de jos...si ma gandesc intens la "kestia dedicata insignifiantei de Cumi"!
![]()
Pupiii
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Bau !
.Am ajuns la job!E asa bine aici , e racorica! Afara deja e sufocant de cald! Noroc , ca plek diseara pe la 18.15 si sper ac va fi mai racoare !
Am beneficiat de un super masaj , mm....bine fu! Am fost cam rasfatata zilele astea, mai vreau ! 
Georgica , nu ai mai terminat manichiura aia ? Sau deja cred ca esti la spital la mama ta ?Pupici ! Si te astept pe mess!
Nasica, spor la trebi! Si sa stii ca sunt putin suparata pe tine.Nu mai vrei sa vb cu mine pe mess!
Dar te iert , ca imi esti draga !
Restul ?
Andreea , ai grija de tine! Stai cumintica!
Va pup si revin !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Moammmmaaaa .... pag 3????????????
Hai sa va aduc pe prima pag....
Ce-i cu voi... de la caldura vi se trage ![]()
Mami
... mi-l imaginez pe tati cum radea de 4 zuze... da trebuie sa recunoastem ca tu erai cea mai tare 

ana_maria222 spune:
bey, nu e corect. citesc aici si ma roade invidia...si mai sunt si cu un ochi adormit p-aici!!! adik pe noi nu ne invitati la pepene??? pai e frumos din partea voastra???? 
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Salutari.
Intr-adevar am fost la mami si apoi am tras o tura prin magazine ca nu mai fusesem cam de multicel...
Trendulici
fata sa ii treaca.
Sunule de pepeni intelesai io ceva...dar ma framanta curiozitatea ce sticla aveai in mana?![]()
Danezo unde ziceai ca ai fost aseara?Ce-ai facut?
.Saraca Ciumafaie...abia veni si ea din conced si o si atacasi...
Reaooooooo
Anaaa trezireaaaa ... ca azi-noapte n-aveai somn.![]()
Krelia
si la fata vopsita.
De 2 ori ![]()
Gata ... nu mai am ce sa va zic.Bag si io un 
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE