Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 23
joker spune:
ana maria...multi ani fericiti inainte...nu mai e mult si se apropie aceeasi aniversare si la ai mei...
ca veni vorba, stiti vreun loc prin bucuresti pe unde pot gasi niste verighete de argint mai frumoase si sa le si pot grava?vrem sa le facem o surpriza, eu si sotul..
Arunca si la noi niste snitele..miaaammm....
Caut un loc de vacanta la munte unde se poate merge cu cortul si cu kupilu de 11 luni...recomandari, ceva?V-as fi recunoscatoare...si unde sa fie si un loc de balaceala, o piscina, ceva...
Cum se mai simt fetele?Cum rezista pe aldura?Ce mai fac?
Krelia, suuces la coafor...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
teodora35 spune:
joker la slanic prahova ai si loc de balaceala eu am fost acolo acum cativa ani buni si pe atunci era frumos nu stiu cat s-o mai fi schimbat acum.cauta pe google ca trebuie sa gasesti ceva
Fetelor cum va descurcati cu caldura ?eu mai stau un pic in sufra mai fug in dormitor la racoare.
jocher am gasit ceva de slanic prahova www.slanic.ro/poze.html" target="_blank">aici inti si vezi cum se prezinta este doar o idee
familia mea de-ale croitoriei animalutze
daniela_daneza spune:
Multi ani inainte , parintilor tai ANAMARIA! Sa va traiasca si sa aveti grija de ei !
Vreau si eu snitel si merge si o bere , dar mai tarziu , dupa 19.00.
O sa iti dau PM Ana , sincer uitasem ca te ocupi cu asa ceva ! Mersic!
Georgica , ce mai face mama ta?Cum au iesit analizele?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
La mine a plouat beeeey...Eram la mama la spital si-mi venea sa plec pe ploaia aia torentiala.Acum e super afara.Dar sunt muuulte balti.
Ana multi ani fericiti imreuna parintilor tai.Sa-ti fie sanatosi si sa te bucuri cat mai mult de ei.
Danezo pe mama am mutat-o de la cardiologie la diabet.Asta era problema ei de fapt.Se pare ca are o infectie pe undeva(rinich se zice, vedem maine) si glicemia putin marita si un pic de anemie.
O sa-ti povestesc mai pe larg pe mess sau deja am scris la casnicute mai amanuntit.Nu mai scriu si aici ca nu vreau sa va plicitsesc plus ca-mi vin iar nervii.
Joker multi ani si pentru ai tai.Super surpriza la care v-ati gandit.
Scuze ca nu va raspund la fiecare.Sunt cu capul in 7 parti.
Mi-a venit si nepotica, in seara asta trag o fuga si pe la tata sa-l linistesc si pe el.Am vb adineauri cu el la telefon dar ma duc totusi pana acolo.
Hai pupi
Am EDITAT ca o incurcasem pe Joker cu Fannna. Scuzeeee...sunt cu capul in 7 parti.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
Daniela, ti-am trimis pe mail cateva oferte. Sper sa fii multumita deoarace unde vrei tu...suntem cam saraci in oferte!
Ma duc la o terasa la 19.30 asa ca merg sa ma pregatesc.....Va pup si vorbim dupa 22!!!
Pozeeee
Mancarica
krelia spune:
multam fetelor!
rezultate...ce sa va spun...io la capitolul imaginatie sunt cam varza ...deci, degeaba imi zicea tanti aia ...imagineaza-ti ca.."....acu'..Dumnezeu cu mila ....ori imi iese..ori nu-mi iese
altfel, toate bune?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Haleluiaaa
Geo sanatate mamei tale! Ai grija de ea...
La multi ani parintilor, pt Ana si Joker!
Teo sanatate baiatului! Si te asteptam de maine sa dai trezirea...ca eu saptamanile astea nu mai apuc...
Dany succes cu gasitul destinatiei de vacanta!
CUMIII..tu oricum esti frumoasa si desteapta si iubita si IMPORTANTA...o sa-ti iasa ceva frumos atunci. Sunt convinsa! Si oricum...vom fi acolo sa-ti spunem ca esti minunata toata ziua si toata noaptea!
Pupici pt toate fetele mele dragi!
p.s. Si Hai Steaua!
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
Saru'mana ...
auzi..si io de fapt sa arat ca ciuma
btw...ieri erati cu masa undeva prin apropierea ringului...suporti boxele, da?...oricum, modificari nu se vor aduce ... 6 sigur..poate 8 ...
La Multi Ani si din partea mea sarbatoritilor lui Joker si ana-maria !
quote:
Originally posted by SunSmile
CUMIII..tu oricum esti frumoasa si desteapta si iubita si IMPORTANTA...o sa-ti iasa ceva frumos atunci. Sunt convinsa! Si oricum...vom fi acolo sa-ti spunem ca esti minunata toata ziua si toata noaptea!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Neatza,
Va aduc eu pe pagina 1...ca erati pe 3! Si Teo vad ca nu a aparut!
O zi buna va doresc!
Gratiilor C....
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
, ca ma numar printre matinale!
Buna dimineata!
O cafea cu lapte , va ofer si un suc racoritor .
Hai , trezirea ! Aveti atatea trebi de facut , voi, miresicile !
Teodora , servici usor !
Fanna , ce faci? Unde esti ? Hai la apel !, ca e pasare de noapte!
Hai ca mai e un pic si gata e wk-end! Desi o sa fie obositor , abia astept sa plek la nunta , si cred ca mai raman o zi la Bacau, ma intorc luni seara.
Stire importnata !Azi revine ciumafaia !
De Anamaria , nu mai intreb la ora asta , ca sigur face
Pupici la zabauce si o zi racoroasa!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"