Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 15
fannna2003 spune:
salutare optimiste!!!
uite ca am revenit si eu din concediu...cam greu sa citesc ce-ati mai facut in lipsa mea...deocamdata va pup pe toete,ma bucur ca v-am regasit...acum o tirez la munca ca m-au luat astia de odihnita...revin
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
SunSmile spune:
Buna fetelor..iar
Fana..bine ai revenit, draga mea! Mi-ai lipsit!
Opti mele scumpe..sunt asa dezamagita ...o prietena a pierdut sarcina la 6 luni jumate. Offff...sunt atat de trista! Sa-i ierte Dumnezeu sufletelul bblui nenascut! Acum e un ingeras! Of...
Va pup...nu vreau sa va intristez! Ma scuzati!
The future belongs to those who believe in their dreams.
andreea_trend spune:
Cu greu s-a trezit si trenduliciu .... deci la mine tot neatza e 
Azi avem program incarcat ... mergem dupa rochitza ... sper sa gasesc ceva ... azi o sa incerc rochiile gata facute ... daca nu ne place nimic maine direct la Monica Darie sunt ... ca si asa e tarziu si poate nu-mi mai face nici aia rochia ![]()
Geo sanatate multa mamei tale 
Mami ... imi pare asa rau pt prietena ta![]()
Tantii ... tu pe unde umblii????
Fanna... bine ai revenit
si ne auzim mai pe seara
daniela_daneza spune:
Nasica, imi pare rau pt. prietena ta.Stiu ce inseamna, pt. ca si unei prietene de a mea i s-a intamplat, dar DD a ajutat-o si acum e insarcinata in 5 luni si sper sa fie bine.Putere ii doresc , sa poata depasi momentul !
Trenduliciule , succes in cautari!
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
ana_maria222 spune:
Ce fac zabaucele? Primiti si o negresa la voi?
Ca nici eu nu ma recunosc cu glow-ul acesta nou!!!
Sun, imi pare rau pentru prietena ta!
Daniela, iau si eu un suc racoritor daca nu e cu suparare!
Fetelor, m-ati vapacit de tot...cu mama, tanti, cumix, cumile, etc....cine iti explica si mie care e care...ca deja m-am ametit incercand sa-mi dau seama!! 
Pozeeee
Mancarica
daniela_daneza spune:
Anamaria , serveste cat suc vrei ! E super oferta !![]()
Pai sa incerc eu sa te lamuresc.SUN e mama Andreei, tanti este Krelia ....s.a.s.m.d .
M-am plictisit rau ! Si ma doare si o masea .
Vreun denstist bun cine imi recomanda ! Please!
Dany
joker spune:
D-na Constantinescu..
CASA DE PIATRA
...
Daniela,nu stiu dentist dar iti recomand un KEtonal retard daca te doare foarte tare...ia durerea aproape instantaneu...dar sa citesti prospectul, are o serie de restrictii...
sa treaca
O saptamanan frumoasa si multa sanatate tuturor..ma duc sa mai tocesc ca vine admiterea...![]()
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
georgi75 spune:
Gata fetele.Am vesti.Mama s-a internat la cardiologie.Am si fost la ea sa-i duc una alta.Ma mai duc dupa amiaza sa-i duc ceva de mancare.Deocamdata ii facusera doar EKG iar de maine dimineatza o sa inceapa sa-i faca analize.
Am venit acasa, m-am certat si cu sora-mea si sunt un car de nervi.
.Bineinteles ca tot ea s-a suparat cand i-am zis cateva chestii reale dealtfel.In fine...Nu ma mai vaiet la voi ca si voi le aveti pe ale voastre.
Sun imi pare rau pentru prietena ta.Sa o ajute DD sa treaca peste si sa nu-si piarda curajul.
Fana bine ai revenit
.Mi-ai lipsit sa stii.
Negreso sa stapanesti glow-ul sanatoasa.
sa nu dai...
Danezo hai la Slatina si te rezolv eu.N-am patent dar pana vii cumpar.Si ti-o scoate Georgica indata.![]()
Am vorbit si cu sora mea cealalta si i-am zis maine sa-mi aduca nepotica incoace.I-am promis ca o iau pe la mine dupa ce termin cu examenul.Apoi il iau si pe baiat.Cu randul, ca o mai am si pe a mea prin zona.![]()
Trendulici
si la tine si spor la cautari.
Am uitat pe cineva? Daaaa.Pe doamna Constantinescu.Te
si pe tine.Tu si pupicu nu v-ati luat macar o zi libera dupa cununie?Sau le pastrati pentru dupa nunta? Hai ca astea cateva zile trec repede si se intoarce.
Hai pupi.Sunt prin zona ca fac papa.Si nu va zic ce cald e in casa....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Pai bine mai Georgica , asa ma rezolvi tu, si eu care , credeam ca imi esti prietena !
Sa nu de-a DD sa treci prin asa ceva .Ma dor din cauza curentului de acasa si de la AC-ul de la servici.Cred ca daca ma pupa cineva
imi ia durerea cu mana
.
Ce gatesti bun?
Diseara tre sa gatesc si eu, ca maine iar am musafiri!
Joker , mersi 1Am luat un marcofen, daca nu trece , cand plek diseara iau ce ai spus tu.
Dany