Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
nunta columbenilor insarcinati = ![]()
![]()
![]()
m-asteptam sa fie cu totul altfel..........si rokia aia mov
...pana pe la ora 2...nimic spectaculos....bleah ....
muzica = 0 barat!!!
voua v-a placut? ca atunci...oi fi io defecta...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
andreea_trend spune:
Neatza 
Am fost total dezamagita de nunta columbenilor ... o porcarie ... numai aranjamentele ce au fost mai rasarite ... in rest nota 3 ... cel putin muzica si rochia aia mov m-au dat pe spate ![]()
joker spune:
Grotesca si opulenta...Mi-a placut doar culoarea aranjamentelor..verdele era simpatic...in resti nimic..nici rochia ei ...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
daniela_daneza spune:
Buna seara !
Sincer , nu am urmarit nimik de la nunta , doar secvente .Ma abtin de la comentarii.Treaba lor!Sa fie sanatosi!
Eu am avut un wk-end olin.Nu am stat o secunda pe acasa , acum ce m-am adunat.Terase , restaurante , etc. Mama ce mi-a plakut ! Si acum ascult ceva , care sa ma faca sa intru in atmosfera de nunta, pt. ca saptamana viitoare , sambata merg la o nunta , in familie. Inca ma gandesc daca sa merg singura sau sa iau un partener ? Vad eu cum fac.
Voi ? Cum v-ati petrecut wk-wndul?
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
salutare la opti!
in primul rand va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua sa fiti fericite! a fost super frumos. "da"-ul mi-a iesit taaaaaaaare miorlait, al lui pupicu a fost hotarat. cam scurta ceremonia, nici nu m-am dumirit bine ca am zis da si s-a terminat
am avut parte de o vreme mai mult decat superba, soare mult si caldut, dar nu canicula (soarele batea pe cealalta parte a casei). si atmosfera a fost la fel de frumoasa, am dansat muuult. ne-am intins pana pe la 3 noaptea.
inca o data va multumesc si va pupic pe toate. acum fug la pupicu, revin maine cu povesti si poate si primele poze.
d-na constantinescu ![]()
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Doamna CONSTANTINESCU , multa fericire iti doresc!Si sa aveti grija unul de altul multi ani , de acum inkolo! Pup !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
salutari optimiste.
Io am incheiat we cu o iesire la terasa.Noi cu finii si maimutzele aferente.
Am alergat dupa ele de nu mai pot acum.
Nu am reusit sa ajungem azi decat la Valcea si-a rezolvat colegu' afacerea repede si nu am mai continuat drumul spre Calimanesti.
Ne-am intors acasa pentru ca mama se simte tot rau si nu am mai avut chef de plimbari.Maine dimineata la prima ora se duce sotul sa o ia la spital, asta in cazul in care nu se simte rau peste noapte si nu cheama salvarea.
Sper sa nu sune telefonul in noaptea asta.![]()
In rest, nu mai am noutati.
doamna Constantinescu si ma duc sa mai dau ture pe-aci.N-am stare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
Casa de piatra dna Constantinescu!!! Sa ne traiesti.....si sa dai si pe la evenimentele comunitatii ca-s fete care ti-au spus si acolo cateva cuvintzele!!!
Georgi, multa sanatate mamei tale!! Te pup dulce!!!!
Pup si restul optimistelor......
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Multumesc Ana. Te
si io.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
uita-ti si voi ce glow mi-am luat...
cred ca de la oboseala mi se trage...
plec ca cine stie ce mai fac!!!
pup zabaucele frumoase si ne "auzim" mai pe la 13-14....cand m=oi trezi!!!
Pozeeee
Mancarica