Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 11
krelia spune:
auzi, da' sa nu te-ntinzi ca o placinta....ca...ai vazut si tu ...provoaca indigestie ..si-n plus....buget de austeritate, coane Fanica (doar ma stii ca sunt chitroasa
quote:
Originally posted by andreea_trend
Abia astept!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
hm..nici eu ... dar cred ca era ceva super acidulat si cu un fin iz si/sau gust de lamaie...
tin minte insa gustu oranjadei - la plic
quote:
Originally posted by joker
sar`naaaa....bai, apropos de cico, nici nu mai tiu mint ce gust avea...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
26 august 2006
chiquitita spune:
Fetele mai cu experienta (eventual mamici) imi spuneti si mie de la ce as putea avea durearea asta grozanica de ovar, ca atunci cand racesc vine treptat asa, dar acum e prapad, joi ar trebui sa imi vina ciclul...(si eu speram ca sa nu vina)
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
SunSmile spune:
Nuli....pardon, Cumi...tu esti neinsemnata NU chitroasa! Hai fugi repede de pregateste petrecerea, sampania si urarile de bine! Ajungem si noi "Sun & company" imediat!
quote:
Originally posted by krelia
auzi, da' sa nu te-ntinzi ca o placinta....ca...ai vazut si tu ...provoaca indigestie ..si-n plus....buget de austeritate, coane Fanica (doar ma stii ca sunt chitroasaquote:
Abia astept!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
pai..hai mai repede ca...se termina stocu' pan' ne hotaram noi..
quote:
Originally posted by SunSmile
Si vezi poate uiti sa-mi aduci pepenele ala, Cumiloaio!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Las mah ca nu da de la ea... dai si tu din fondurile companiei ... protocol dom'ne ...
Aha... azi avem petrecere? ....
si mie nu-mi spuneati ... sa ma pregatesc si eu cu o rochie sexi...
quote:
Nuli....pardon, Cumi...tu esti neinsemnata NU chitroasa! Hai fugi repede de pregateste petrecerea, sampania si urarile de bine! Ajungem si noi "Sun & company" imediat!quote:
auzi, da' sa nu te-ntinzi ca o placinta....ca...ai vazut si tu ...provoaca indigestie ..si-n plus....buget de austeritate, coane Fanica (doar ma stii ca sunt chitroasa
[quote]Originally posted by andreea_trend
Abia astept!!!!
krelia spune:
Ah, da...corect..uitasem ...ce bine ca te am pe tine sa-mi aduci aminte..ce bine ca exista Saridon
quote:
Nuli....pardon, Cumi...tu esti neinsemnata NU chitroasa! Hai fugi repede de pregateste petrecerea, sampania si urarile de bine! Ajungem si noi "Sun & company" imediat!
bey..daca e pt o cauza nobila, sa scapam de paraziti, dau tot...si sampanie, si urari de bine...si...se mai gasesc prin preajma, pe la casa omului
quote:
Las mah ca nu da de la ea... dai si tu din fondurile companiei ... protocol dom'ne ...
26 august 2006
andreea_trend spune:
Cauza e cat se poate de nobila ... scapam de tot ce vrei tu ... gandaci ...paraziti ... muste sufocante ... si alte verze din astea ... numai sa dai de beut
quote:
bey..daca e pt o cauza nobila, sa scapam de paraziti, dau tot...si sampanie, si urari de bine...si...se mai gasesc prin preajma, pe la casa omuluiquote:
Aha... azi avem petrecere? ....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
krelia spune:
2-0 !
quote:
Cauza e cat se poate de nobila ... scapam de tot ce vrei tu ... gandaci ...paraziti ... muste sufocante ... si alte verze din astea ... numai sa dai de beut
26 august 2006
SunSmile spune:
Bai...ocupati tot spatiul forumului cu petrecerea asta! Ia...in particular, dom'ne, ca asa se rezolva "chestiile" astea! Da' sa nu ma barfiti in pm, ca am ochi la spate si urechi in frunte si vad si aud tot...si apoi atentez la siguranta voastra personala!
Si Cumi...nu te mai imPAUNa la mine, ca ti-o iei!
Serios vb...Chiquita...luasi un No-spa? Nu ma prea pricep la genul asta de dureri, dar poate ajuta!
The future belongs to those who believe in their dreams.