FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cicinaeu de felul meu sunt glumeata!
chiar daca am avut unele suparari in viata,n-am lasat sa se vada chestia asta........multi au fost cei care nu au stiut ce se intampla cu mine si cand au aflat au fost f. surprinsi.....pt.ca eu am considerat ca tb. sa-mi duc durerea cu demnitate!
poate ca nu e chiar bine,dar nici nu am putut sa merg plangand.........desi de multe ori mergeam asa,dar aveam ochelarii de soare si nu se vedea!!!
in fine,sunt de acord sa iei tu copilul........in tine am incredere ca nu vrei sa-mi iei sotul si sa-mi distrugi familia........da altfel nici nu sunt din alea disperate care stau cudupa sotul meu,dar imi place sa am incredere si sa-i dau omului libertate!
de aici mi se trage?!
ca am avut incredere si i-am dat liberatate ?!.......ma gandesc si eu.......

el a fost impresionat de ce spunea copilul ca eu i-am scris apropape in fiecare zi pe mail ce se intampla cu fiul lui,.....asa mi s-a parut corect,sa stie unul despre altul,individa spunea ca l-am santajat cu copilul meu!!
auziti si voi!!!
poti sa santajezi un om cu copilul lui?

daca copilul cerea sa vorbeasca cu tatal lui ce puteam sa fac?
ca e destul de maricel sa poata sa spuna ce vrea si nu mai pot sa-l opresc atunci cand are ceva in caputul lui!!!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Alex
Aelita
Dana
Fleur
Mady
si pt. fetele care sunt plecate.......
vad ca eu vorbesc singura.......

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Esti singura ? Nu cred , m-am trezit si eu, cu greu dar iata-ma. Fleor, totul e sa vrei sa te pastrezi asa, intotdeauna sa alungi gandurile rele, sa nu stai bofumflata pt orice fleac si razi, razi mult chiar daca ti se arata si un deget. Nu conteaza daca ti se spune ca "asta-i nebuna", rasul intinereste, rasul iti da pofta de viata e indicat chiar in terapiile de lifting. Asa ca vezi tu..
Vio, esti la apel, a fost un cucurigu cam incet de nu l-am auzit.
Ceea ce i-am spun lui Fleor e valabil si pt tine.
Nu cred ca ai gresit dandu-i libertate omului (fiecare avem nevoie de spatiile noastre), a gresit el intelegand gresit gestul tau, sau mai stii ca nu a fost ademenit ca Ulise de vrajitoare? De multe ori nu-i inteleg pe oamenii astia, ce aia o avea invers?
Azi stau cam putin cu voi ca am o gramada de treaba.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Neatza fetele fantastice
mii de scuze ca nu am fost cu voi zilele astea dar a trebuit sa ma dreg dupa minivacanta de la mare, ca am venit muuult mai obosita decat am plecat
vio am citit povestea ta si m-am cutramurat prin ce ti-a fost dat sa treci, ufff draga de tine, macar acum sa ai si tu parte de liniste, numai bine iti doresc si putere sa uiti ce s-a intamplat
cici mai esti o draguta cum te pisicesti cu sotul tau si el e un scump ca te bombane dar tot te asculta, hehehe
alezutu pupici multi lui alex cel mic si tie bineintelef
fleur s-a trezit si omul tau poate a intrat deja pe calea cea buna
elas fetitza unde umbli sper ca si la tine se aseaza lucrurile si sa nu stai singurica si trista ca ne suparam pe tine daca nu intri sa iti ridicam moralul cand esti suparata

pupici si celorlalte fete fantastice

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti la lumile fantastice....

Aelita si Cicina....pai de aia sunteti fantastice,ca eram baietoase si pline de energie...

Va pup si va doresc o zi minunata!Fug ca am de lucru!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cicina

Esti singura ? Nu cred , m-am trezit si eu, cu greu dar iata-ma. Vio, esti la apel, a fost un cucurigu cam incet de nu l-am auzit.
Ceea ce i-am spun lui Fleor e valabil si pt tine.

Nu cred ca ai gresit dandu-i libertate omului (fiecare avem nevoie de spatiile noastre), a gresit el intelegand gresit gestul tau, sau mai stii ca nu a fost ademenit ca Ulise de vrajitoare? De multe ori nu-i inteleg pe oamenii astia, ce aia o avea invers?

cicina

Cicina,fac si eu cucurigu cum pot........daca Dana nu isi face treaba,cucurigesc si eu in felul meu,m-am straduit......

asa zicea si el,ca se simte ca Ulise care a scapat de vrajitoare....... nu,ca nici macar nu arata asa......e urata ,dar nu e proasta........cred ca asta e mai degraba

Vio

Mergi la inceput

Pufuletzam trecut prin multe,asa e,dar sunt o invingatoare,de asta sunt FANTASTICA asa ca voi..... si mai sunt si modesta..............dar,viata merge inainte,sunt atatea lucruri minunate in viata asta si e atat de scurta.......eh,mi-au luat vreo 30....si nu spun cati de ani,sa-mi dau seama,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,nu?
Anade la mine

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'Neata fetelor!!! Vad ca ati reusit sa va treziti( cu ajutorul lui Vio), deci meritati un pupic pentru asta

Eu, scumpele mele sunt cam ocupata si nu va mai pot da desteptarea asa ca pana acum, dar ma gandesc la voi si voi mai intra cand voi avea ocazia.
Va imbratisez pe toate si va doresc de pe acum un weekend de milioane.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Dana,"'neata" asta la noi e dupa-amiaza!!!
multumesc pt. pupici iti trimit si eu si pt. ingerasii tai ......
sa ai un weekend perfect!
si incerc sa tin eu de "cucurigu" ....fara weekend,dar se descurca ele fetele ca doar sunt fantastice,

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

am reusit si eu sa intru pe forum si va pup pe toate!!!!
Vio vezi ca la mine nu s-a auzit cucuriguuuuuuuuu si am intarziat la lucru...dar nu-i bai!!!!Sa fiu eu sanatoasa sa mai intarzi!!!!
asta-i viata!!!!Te pup!!!Si la zambete!!!!
Va pup pe toate!!!
Puf multumesc de pupici!!!!
Cicina ...multi pupici si tie!!!
Dandush mii de pupici!!!
La toate numai bine!!!!
Mai vorbim!!!!

Mergi la inceput