FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

A, Gagauta de Aelita ...tu vrei fata!!!!
sa stii ca si eu mi-am dorit fetita , dar acum nu-l vreau decat cea ce este...adica BAIAT!!!!!
Si sigur ca BB e sanatos si se va naste bine si totul va fi bine!!!
Iti tin maine pumnii sa vezi ce este!!!!
Cu cata mita i-ai dat ...sigur se lasa vazut bine!!!!
Sa ne anunti!!!!!
Pupici si

Mergi la inceput

Vio...azi radem , nu mai suntem triste!!!!
Gata!!!
Ai vazut ce alternative i-am dat vitei???Aleia de te enerveaza???
Ce zici???
Hai te rog !!!!
Trebuie sa fim vesele!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alex,incep sa revin si eu la viata!
chiar imi spunea un coleg ca nu mai sunt asa palida si speriata....ca am capatat ceva culoare,deci sunt spre bine!
cat despre bataia pe care sa o dai individei,lsa-o draga mea,ca a batut-o Dumnezeu,bine nu-i prea e!ca cica are si nu stiu ce tumori la san si ca-n familie a avut matusi care au murit de cancer la san......asa ca sa o ierte Dumnezeu si sa-i dea gandul cel bun ca are un copil de crescut .....
poate ca acum,macar de acum inainte sa fie corecta in viata si sa se poarte corect....dar vorba fratelui meu..."ai vazut tu c...a reformata?!".........nu spun numele ca ma vede cineva si ma "penalizeaza"....

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
-----------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Ciao VIO!!!!Asa te vreau!!!
Si cuvantul ala de nu-l poti spune ...pai la noi e VITA!!!!Si-l putem spune!!!
Saracele vaci ...ma refer la animalelele ale de manaca iarba ...le jignim!!!!
Scuzele mele pt.vacile patrupede, dar vai de mama lor de vaci bipede care stica familii!!!!

Mergi la inceput

Probabil ca o sa-mi primesc avertismentul!!!!
asta e , dar nu m-am putut abtine!!!
Pupici!!!
Si ...haideti sa fim mai vesele ca dreptate ai Vio ...de astea are Dumnezeu grija!!!
Va pup!!!!

Mergi la inceput

va dati seama ca daca individa citeste ce am scris eu aici imi face si mie dosar penal pt. calomnie......o sa zica ca i-am stricat imaginea!
noroc ca nu e fantastica de-a noastra....si nici fan "desprecopii" ca daca era citea si ea si se lamurea ca nu poti calca viata unui om in picioare!
ca asta le spuneam si eu,ca mai inainte de orice eram si eu un suflet si ar fi tb. sa faca chestiile astea(cu indragosteala!!) de la inceput, nu sa ma tarasca ani de zile prin suferinte!
si copilul meu e un suflet,nu era ceva de care de poti debarasa asa ca de un nimic pe motiv ca tu iubesti un om........
Doamne ce iubire e asta ca eu nu o sa-ntelg in veci?
cand iubesti un om faci totu sa-i fie lui bine si iubirea adevarata e cea care nu face rau,nu se lauda,nu se faleste,nu se bucura de nelegiuire,nu accepta raul sub nici o forma..........
hai ca iar m-am enervat........
Alexma vezi

---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Buna fetelor,Dar ce vad eu aici,v-ati pus pe taclale, nu gluma! Asha imi place de voi!!!Vio, mi-au venit lacrimile cind citeam despre intrebarile baiatul tau! Pupa-l strans din partea mea! Off, cata suferintza din cauza unor iresponsabili! Nenorocita aia ishi plateshte acum toata "placerea" pe care a avut-o initial. Si copilul ei va suferi la fel de mult, ce-i vina are el ca maica-sa nu-i intreaga?!Si sotul tau, figura, i-a trebuit sa ajungi pe patul operatiei ca sa-si dea seama ca in caz ca te pierde, va fi distrus.Vio, eu ma gandesc la tine, nu la sotul care nu te merita sau nenorocita care si-a creat necazul cu manutza proprie si de aceea cred ca ar fi bine sa consulti un psihoterapeut (fii atenta, nu de oricare). Asta te va invata tehnici de management a stresului, te va ajuta sa intelegi mai bine motivatiile propriului comportament si a celor cu care interactionezi, iti va arata cum sa treci peste moartea parintilor tai. Sunt cativa buni psihoterapeuti la cluj, pentru care ash baga mana in foc, D.David, M. Miclea, am impresia ca au licenta si in hypnotherapie.Este banal sa mergi la un psihoterapeut rau, dar la unu' bun, se merita, ca te intareshte, iti schimba modul de a privi lumea si de a te intelege.Ai grija de tine!!!! Pupici baiatului tau si zi-i ca e din partea noastra!

Mergi la inceput

Fleuriti multumesc pt. pupici .......o sa-l pupacesc si din partea ta!
asa e,e un copil deosebit.....si ca-i al meu dar e un dragalas......
si inteligent,nici nu implinise 3 ani si se intreba unde era el inainte sa se nasca?
sau ce se intampla daca pune mana pe Soare?
o sa-l arda?....si pe urma zicea"mami,dar Soarelui nu-i e mila de mine(sa-l arda) ca sunt si eu copil?"
pe el l-a afectata tare chestia asta si fiindca in momentul acela ii citeam 1001 dalmatieni isi inchipuia ca individa aia e o vrajitoare si ma intreba mereu"mami vrajitoarea aia,seamana cu Cruela?!"
"mami,dar il inchide pe tati in pivnita?!"
"daca nu-l inchide in pivnita atunci de ce nu vine acasa?......hai sa-l legam noi de scaun"
daca-i spuneam ca nu-l poti tine cu forta ca vine politia imi spunea"mami,dar nu spunem nimic la politie........"
sau cand se supara si-mi spunea ca nu ma mai iubeste eu incercam sa-i spun ca iubirea nu e o chestie asa care vine si pleaca,iubirea e vesnica........."atunci,mami la tati de ce iubirea n-a fost vesnica,nu i-ai spus ca iubirea nu vine si pleaca?!"
si inca multe,va mai spun

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Elaaaaaas!!!!!!Unde esti dragutza? Ce mai invarti? De ce nu mai vii pe la noi? Suntem ingrijorate! Vino la apel!Aelita, ard de nerabdare sa ma ridic din pat maine dimineatza, sa deschid repede computer-ul sa vad ce a vrut sa fie bebic-ul tau!! Faci sport? Te dai cu crema impotriva vergeturilor? Vezi sa n-o scapi din vedere! Eu m-am dat pe burta si n-am nici urma de vergeturi si te sfatui sa te dai si pe fund si pe sani si pe picioare.Cicina, zici ca m-am grabit. Si eu m-am simtit, dar nu cred ca imi facea a doua zi ceva daca nu ma vedea plingand. Cicina, cati ani ai, daca nu-i cu suparare, nu de alta dar nu te pot pricepe. Ai un suflet zbuciumat si tanar pe de-o parte si pe de alta parte o intelepciune de parca ai trait 2 vieti. Pupici.Alex, vad ca esti binedispusa, inseamna ca e spre bine! Pufuletz, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Fleurai dreptate cu psihoterapeutul,dar pana la Cluj?!!!!
poate aici in Buc.daca se gaseste,nu stiu n-am incercat....m-am "vindecat" singura,probabil ca nu bine ca altfel nu eram acum bolnava........si am avut cateva persoane pe care m-am putut baza,pe umarul carora am putut plange.....si asta a fost un fel de terapie....
va pupacesc pe toate pana maine,

Vio

Mergi la inceput