FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Japsoledad, fiind in graba, am uitat sa-ti zic un mare WELCOME PRINTRE NOI!!!!! Prietenele Danei sunt si prietenele noastre, avem mare incredere in ea, iar acum esti una de-a noastra. Te pup si curaj, sa-ti mearga bine in relatia cu sotul!

Mergi la inceput

Amura, e foarte frumos Eveline!!!!!

Mergi la inceput

Mei fetelor, astazi sunt mai libera, deshi o groaza de treburi prin casa am de facut. Mai e careva pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Duminica placuta la fete.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

CUUUUUCUUUURIGUUUUUUUU
Scumpele mele fantastice,buna dimineata!!......da slaba activitate!!!
Hai ca mai e putin si vine Dana si sa vad eu cine indrazneste sa nu mai vina la apel......cu mine v-ati cam rsfatat!
Si tare mi-e dor sa ma trezesc si eu si sa fie cafeaua gata!
Ei,hai ca va mai fac cafea......ca-mi place,dar parca mai buna e cand ti-o face cineva si ti-o aduce la pat!!!
deci,cate cafele?
......suficienta?
si cati pupici?
pt fiecare

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Voi ce mai faceti?
cum a fost weekendul?
cald,nu-i asa?
la mine a fost si cu "bune" si cu rele......asa am plans zilele astea ca am ochii ca niste cepe......am inceput/reanceput sa plang si-n somn.....ca am visat-o pe mama mea si-i spuneam cat sufar si nu mai pot suporta si m-am trezit plangand.......cred ca ea biata,de sus de acolo o doare ca nu-mi e bine!!

el imi spune ca nu vrea sa plece de langa noi,ca nu vrea sa ne mai paraseasca,ca a facut odata prostia asta....si culmea,intr-o disctie,eu am fost de vina ca nu l-am oprit!

dar ca acum nu-i poate spune individei prea multe ca e imprevizibila si ca orice i-ar zice el,ea spune asa acum si peste o saptamana face altfel.....ca sa am rabdare sa se termine procesul si apoi o sa spuna sigur ce si cum........
numai ca eu nu mai cred,sau cred si n-ar tb. sa mai cred....ca asta mi-a spun de n ori si atunci cand a venit acasa mi-a promis ca nu o sa ma implice pe mine,ca o sa rezolve problemele astfel incat noi sa nu mai trecem prin stres....
in fine,cica suntem prieteni......macar de-am fi asa!!!
am mers si la preot,am discutat cu el si i-am spus ca eu nu mai pot,ca am ajuns la capatul puterilor......mi-a spus sa-l privesc ca pe fiul risipitor(asa-mi intitulasem si eu mai prin iarna subiectul de la"in unul sau in doi mergem mai departe..."..."sotul risipitor se intoarece")dar si lui i-a spus ca greseste cand ii da apa la moara,ca ar tb. sa-si schimbe nr. de telefon ca nu e corect nici ce face cu mine si cu copilul nostru care e nascut dintr-o reltie corecta in fata lui Dumnezeu si nici fata de individa aia......care are un copil,care desi nu tb. sa se nasca acum ca s-a nascut sa faca ce spune tribunalul dar nu e treaba lui sa se ocupe si de mama copilului........

in fine a ramas ca mergem sa ne spovedim......e un pas inainte pt. ca mai acum ceva timp nici nu se gandea la asta.....poate chiar isi doreste sa se schimbe si sa nu mai faca rau,dar nu poate lupta cu raul si cu pacatul care e in el de atata vreme....

acum incerc sa-mi revin,ca asa e viata cu bune si cu rele,numai ca relele astea cateodata ma depasesc si nu mai fac fata,cedez......de asta am nevoie de ajutor,de asta m-am dus la preot....
si mai stiu ca voi sunteti alaturi de mine,ca intotdeuna......
sper ca nu v-am obosit cu gandurile mele........

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna fetele!! Am revenit, ieri mi-a plecat sotul inapoi pe meleaguri indepartate , dar numai bine ca am o multime de lucruri de facut si sunt mai lucida fara el in preajma.

Vad ca Vio a noastra este suparatzica ...ce sa facem s-o invioram?
Deocamdata hai sa incercam cu multi pupici .

Stefy, ce faci? Mai poti de cald? Maine iar o facem lata...vad ca te-ai aprovizionat cu artificii....Abia astept.

.....si alti multi ici.

Va imbratisez pe toate celelalte si sper sa fiti un pic mai active.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut ,

Intru si eu sa va urez o saptamana plina de realizari si sa aveti parte de bine.Sunt prinsa cu o groaza de probleme,majoritatea de sanatate si am mintea in cele patru zari....Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai, mai, nu-mi place deloc cum incepe saptamana asta. Ce-i cu atata plans Vio. Stiu ca face ochii frumosi dar nu face bine la altele. Hai ca peste o saptamana iti aduc umarul macar sa ai unde sa te sprijini, pana atunci doua imbratisari si gandestete numai la lucruri frumoase.
Ana, ce s-a intamplat? Nu te simti bine?
Dandusha, acum inteleg eu de ce nu ai avut timp sa intri pe net, cu sotul acasa, ai profitat de el.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Cicina,saru-mana de intrebare:un nodul ,batu-l-ar vina!,in spatele aureolei mamare,stanga...Fac tratament,sunt un pic mai linistita acum...joi o sa merg iar la investigatii...sa vedem daca trebuie sau nu scos.Pana acum,fara punctie si biobsie,medicii au spus ca nu-i pericol,dar ramane un 10% indoiala din cauza ca mama mea s-a prapadit de cancer de san.Sper sa fie bine!Te pup si multam' de intrebare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput