FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 24
violeta69 spune:
Cred ca trebuia sa ne numim "fetele fantastice foste nefericita,unele inca".......
dar tocmai asta face sa eliminam din titulatura "foste nefericite" ca am reusit,fiecare-n felul ei sa trecem de incercarile vietii........si sa ne intelegem unele pe altele!!!
de asta va iubesc eu asa mult!
ca sunteti niste puternice si viata nu va poate dobora........
Mady puiutz tu nu tb. sa te superi de nici un fel ca noi suntem ......o viata o sa vine in curand!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
unde ploua?! ca vin si eu .........
sper ca nu in Italia!!!
Vio
violeta69 spune:
Puf tot in Bucuresti?!
hai la mine la birou ca e racoare.........dar acasa mor,noaptea dorm,dar mai incet!!!
Vio
aelita spune:
quote:
Originally posted by puf13
hai ma ca nu-i vorba de ce te gandeai tu repede...:))
si oricum nu mai e paroasa ca-i epilata
uite cine se gandeste .eu nuuuuuuu
alexmona,si ce vrei sa-i faca?sa-l epileze si pe el ?? pai ei au rece sub blana aia.
haisa-iradem motanu !
fetilooooooooor,am facut o tochitura asearaaa! de mai am si azi!
haha ce-a iesit! cica mai am si azi,asta inseamna ca nu a fost buna si a ramas .
nuuuuuuuu,dar am banuit ca o sa iasa o bunatate,si am facut MULTAAAA sa ne-ajunga!
eu nu mai mananc a doua oara din mancare (mama imi zicea: fir-ar al dracului,zici ca te-am cresscut la castel,nu pe batatura!asa esti de mofturoasa )
a iesit o bunatate!cu bucatele mici mici de ficat,rinichi si muschi ,calite,fierte,bibilite!
bunica-mea zicea asa,cand ii placea ceva :" a mers la casa sufletului"!
bai,ce expresii aveau si batranii !!
abia astept sa vina pranzul si omu-acasa sa mai mananc o portie ! dar azi o fac diferita,pun si un ou prajit,si branza rasa (n-am de burduf ca la restorant) si mamaligaaaa.
cu numele,tot depravati suntem,nu suntem capabili sa dam un nume puradelului!vai de capul nostru!
alexmona haha baietelul vrea castraveti ???nu mai vrea bobo?hahaaaaaa e de belea!
cicina,eu am ce am cu cardul,frate,nu imi place.numai zic ca nu am stiut nicodata codul pin nici la ale mele,dar la ale lui,pe care mi le-a spus de zeci de ori,ca cica daca moare sa ii scot de acolo.cine dracu sa tina minte asa ceva?si eu mereu am zis,bai frate,sa ma si torureze si nu stiu sa ii spun codul.
mai era o chestie buna,ca din cardul meu nu scoteam nicodata .doar bagam.proasta proasta dar ma duce mintea
fleur pt secunda pe care ne-o dai !
stefy,daca ii plac copiii,atunci are si el ceva bland in el,nu?
usor usor,isi scoate si balndetea la iveala,mascata de rautatea cu care l-a educat maica-sa .
viooooooo ia uite ce zice si ea aici.ca daca era aia,daca era ailalat,NE LIPEAM .cu paroasele,parosii.
plecati de aici!
ca ne ia lumea la ochi .
sa nu judeci pe nimeni,asa si trebuie! toti putem cadea si ajunge acolo,niciodata nu se stie.
nu stiu ce sa zic..cu implicarea cu copilul,ma enerveaza tare,pt ca nu te implici de ziua ta ! cand ai o familie care te asteapta.daca era ziua copilului,il mai credeam.sau zi de pensie,de salariu.vorba aia,face pe postasul daca vrea.
ziua de nastere a tinut sa o petreaza jumate cu ea ,jumate cu tine.nu renunta la tine,dar asta nu iti e de ajuns,te vad.nu iti e de ajuns ca el nu poate fara voi,ca nu vrea sa plece..tu vrei sa stea DOAR cu tine,nu omul cu doua neveste.sa se faca ,dreaq,musulman!
m-am enervat.
ii puneam o artificie d-aia de la Stefy in gluga! o petarda!
sa te scuteasca cu faze ca amplifici tu!! ce vrea,sa te faca de cap?sa inchizi ochii si el sa isi vada de doua familii?? cum adica amplifici tu cand el ar trebui acum sa stea si in genunchi in fatza ta pt cate i-ai suportat! sa zici si merci ca nu mai vorbeste zilnic si vorbeste la saptamana,sau cum?
da,isi schimba telefonul,dar tot in reflex are si sa urce la ea,nu?de ziua lui si cine mai stie cand.mai repede isi schimba cipul ala din creier,implantat de ea.
nu te lasa ,ca incearca sa te faca de cap.ramai pe pozitie ! dar fara sa mai suferi! da-i-le peste ochi cand e cazul,si nu mai plange tu pt ei!
cacaieteeee
stiti cum ziceam eu la fluture,fluturas?de murea mama de rusine cand incepeam sa urlu si sa alerg dupa el??
fututiliii,fututashuuuu !!uite un fututash!uite un futu.. (te) si tot asa cu fluturasii !
ee,e interesant Aida.si sa stiica merge al naiba cu numele de familie.ia ca-l trec pe lista!
citisem pe undeva ca nu trebuie sa se repete mult aceleasi litere in nume si prenume.in numele de familie va avea 3 de A ,plus 2 de A de la Aida. o sa caut chestiile alea,le_amc itit de mult,dadea ceva despre personalitate.
puf,nu e de condamnat asa ceva.Asa ai gandit la vremea aceea,si chair daca ai gandi inca,nu te-as condamna,pt ca fiecare are credinta lui,si important e ca vrea sa dea socoteala cuiva,sau e dispus sa o faca.
si prin asta incearca sa traiasca frumos.nu la limita,nu bine,ci frumos,asa cum trebuie traita o viata,cu sufletul.
plus de-asta.asa cum spune si Stefy,ai descris defapt realitatea,realitatea pe care multi gandim dar nu o spunem cu voce tare!
ma bucur ca vad ca asta s-a intamplat in 99,eci a trecut mult timp de atunci,silacrimile sunt convinsa ca ti s-au uscat,si ca ai avut ceva de invatat din asta!
si,da,elas
,asa e,toti avem o misiune in lumea asta!
madyn,asa sa fii mereu,tare,si sa accepti ceea ce nu putem schimba !
vezi cand nasti,sa ne anunti ,da??
vio,NU EXISTA FOSTE NEFERICITE.
exista un SUS si-un JOS,pt toata lumea.
ca tiribomba aia mare din balci care da pe toata lumea cu 5 lei,uite-o nu e,cand sus cand jos,asa e viata!
pupa-v-as!
puf13 spune:
da vio in bucuresti si acasa e bine dar trebuie sa ies sa fac ceva drumuri si nu mi-e bine deloc prin caldura asta
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Aelita tu esti o scumpa........cu fluturasul mi-a placut nemaipomenit!!!
o sa-ti scriu eu mai multe pe mail cand am dispozitie....ca de la melodia aia am cazut in butoiul cu melancolie .....
cat despre chestia cu SUS si JOS,cred ca la unii se defecteaza masinaria si ramane ba sus,ba jos.......sau la mijloc,noroc ca o mai echilibreaza Dumnezeu......ca de asta e El corect!!!
dar cine ar trebui sa se ocupe cu ungerea mecanismelor?
pe acela ar tb. sa-l gasim si sa-l aranjem noi.........astea pt.care o uita numai JOS....ca celelalte /ceilalti nu cred ca ar dori....
Vio
aelita spune:
vio,iti spun eu metoda: SCUIPI !!
asa se unge si masinaria ! si le mai scuipi si unora in cap,doar s-or mai trezi!
violeta69 spune:
Aelita,de ce ma pedepsesti asa?!
ca eu saptamana asta n-am mancat nimic.......si tot sunt ,ei,nu va uitati chiar asa ca sunt si eu cu vreo 5 kile in plus acolo.....dar tot sunt!!
si mai descrii si-n amanunt ......reao ce esti!!!
Cici ai incercat sa infiezi un BB?!
eu n-as putea fara copii! sunt atat de minunate fapturile astea nevinovate si iti aduce-n viata atat de multa bucurie......
nu stiu,sunt unii care nu-si doresc si atunci cresc pisici si caini......n-am nimic cu ei,dar un copil e cu totul altceva!
daca nu as fi putut avea cred ca luam toata casa de copii acasa.....
nu te supara pe mine!
Vio
cicina spune:
Pupa-v-ar mama de fete dragute ce santeti, pardon fantastice, ce m-as face eu fara voi? As face shmotru toata ziua, asa ca mai bine stau la calc cu voi la taclale.
Aseara a plouat pe aici. Daca a-ti mai vazut asa ceva, cand ajungeu picaturile pe asfalt, faceau sfarrr si se uscau imediat, si va dati seama ce umiditate s-a ridicat, ieseai afara ziceai ca esti intr-o spalatorie cu aburi, asa ca ne-am baricadat in casa si am avut placerea sa ma conversez cu Alex.
Aelita, dar la Carmen te-ai gandit? Si p-acolo si p-acilea suna bine, cred.
Vio, important e sa stii sa inoti chiar si-n butoi. Si cu unsorile, noi romanii santem capabili de orice sa punem in functiune o masinarie, inventand.
Puf, imi dai voie sa te cocolosesc eu? Cicinina mica si scumpa, pupici si sus fruntea ca viata-i frumoasa. Ai grija mama cu caldurile astea, sa bei multa apa.Iti place?
cicina