FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Alexmona spune:
Cioa, Cicina!!!!
Tu te-ai prezentat la timp ...NU MAI IEI BATAIE la ...dar restul daca nu apar atunci sa vezi
Cicina , merge treaba ca azi mi-a transmis un pupic , al meu sot.
Ai dreptate incetul cu incetul....
Pupici multi!!!!
Hai ca intru pe mss poate esti!!!!
FETELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...la apel ca altfel
Pupici
Dandush spune:
Aoleeeeuuuu ce multe am de spalat.
Aseara am realizat cat de fantastica sunt eu ...dar fantastic de batuta-n cap . Scrisesem un mesaj destul de lungutz in care ma laudam cu mini-vacanta si cand sa-l trimit am realizat ca nu eram logata . Offff ... ce sa fac? Incerc sa dau vina pe oboseala.
Mai intai de toate La multi ani! Fleur Sa fii sanatoasa si iubita.
Alex ieri nu eram suparata pe tine dar acum sunt...ca ai indraznit sa crezi asta . Trebuie sa-mi dai 100 de ici sa-mi treaca .Salut-o pe Diego din partea mea.
Vio ...esti o femeie deosebita. Eu nici nu indraznesc sa ma compar cu tine.
Aelita sa dea DD sa ai parte de o nastere usoara si un bebic sanatos si nu prea plangacios. Sa ne spui imediat cum afli ce e. Un pupic pe burtica si o pt. mamica in devenire.
Amura ...greu e cu diferenta asta de ore. Ce-i de facut? Tu de cand esti in Canada? Iti place? Mie mi-au trebuit multi ani pana sa ma obisnuiesc aici dar acum sunt ok. Iernile sunt atat de lungi si urate pe cat se spune sau nu in zona ta?
Cicina abia acum reusesc sa iti marturisesc bucuria mea . (pentru victoria Italiei). Cred ca a fost nebunie totala pe strazi acolo. Ti-am trimis un PM printre altele
Puf...te mai doare dintzisorul? Sper ca nu.
Ana ...ce mai fac scorpiutzele mele? N-am mai intrat nici pe acolo de mult Sorry.
Elas, Bblusha...voi ce mai faceti? Iertati-ma daca ati scris si nu am vazut. Dupa cum observati nu am reusit sa citesc mare lucru . Ce -mi faceti? Ma lasati corijenta??
................
Acum sa va spun in mare cum au fost astea 5 zile in Tokyo.
SUPERBE!!!!!! M-am relaxat, am stat la taclale pana pe la 2 in fiecare noapte ...ce mai...m-am simtit minunat.
Am fost in vizita la prietena mea( tot romanca) si ne-am facut de cap. Picii au fost rasfatztatzi la maxim si am reusit chiar sa ne destrabalam in Tokyo Disney Land. Poate voi pune cateva poze cu noi zilele astea.
Am revent ieri dupa amiaza si dupa tentativa mea de a va trimite pupicii am picat ca o cizma batrana.
Ma duc la treaba si va imbratisez strans pe toate .
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
aelita spune:
alexmona eu am vazut ca ai scris la cap 4,si am raspuns ultima acolo.
cand se schimba capitolul,eu citesc si ultimele raspunsuri de la capitolul celalalt,pt ca intotdeauna ramane ceva scris la final .
sper ca si fetele citesc .
inca o data LA MUOTI ANI pt Fleur!
Ana 68 si tu sa ai parte numaid e bine !
puf eu imi doresc mult sa fie fetita,sa umplu camera de rozzz,ca abia ma abtin sa nu iau nimic!
violeta,ai mare dreptate ! parintii tai nu te-au parasit,plus de-asta sa fii sigura ca ei te protejeaza de acolo de sus,chiar daca tu nu realizezi in ce fel o fac!
pe cand el,asa cum spui tu,nu a pelcatsa te portejeze,si ti-a facut rau constient.si acum,daca s-a intors,a fost alegerea lui,asa ca sa faca bine si sa fie responsabil,sa-si rezolve problemele extra conjugale trecute fara sa te maiimplice pe tine .
femeia aia nu intelege nimci,asa ca nuiti mai consuma energia pe ea!! ea ia din ce ii spui tu doar ce ii convine ! indeparteaza-te de ea,si discuta cu el f serios sa faca ecva din situatia asta care nu e normala! daca a ales sa fie cu tine,apai sa fie! ca nu l-ai luat cu forta inapoi.
exista multe solutii sa o puna pe fosta la punct,si sa rezolve problemele cu ea pe cale pasnica,daca se poated,aca nu,adio si la gara . isi rezolva situatia legala in privinta acelui copil,si ATAT.
cum adica are parul inchis si e al lui?ce tampenie mai e si asta ?
ori el stie sigur ca e al lui,din vreo sursa,si nu vrea sa iti recunoasca,i se pare ca e mai bine sate ia pe ocolite ?
aici nu e vorba de a lua un copil orfan,ca daca e vorba sa il ingrijesti ,nu cred ca asta asr fi problema ta ! proiblema aici e legala,el nu poate trece pe numele lui un copil daac nu e al lui,edcat daca e si sotia de acord si il infiati.altfel,nu treci pe numele tau un copil ca asa vrei tu sau asa crezi tu.ca vrea sa il creasca,sa ii dea bani,e alta poveste,popate sa faca ce vrea.
problema nu e copilul,ci femeia aia de care nu mai scapa.care nu intelege ca relatia lor s-a terminat. sau nici el nu intelege asta ??
eu nu stiu cum poti,nu stiu nici ce e in sufletul tau,sa mai mergi si sa iei cadouri...esti chiar martira.
si trebuie sa se mai gandeasca si la copilul vostru! cum sa iispuna mai tarziu ca are un frate daca nu stie daa e adevarat sau nu? sa se minta pe el cat vrea,dar nu poate mintit copilul ca are un frate!
si daca nu simte nimic pt ea,pt copil,DE CE TREBUIE SA ISI TINA O PROMISIUNE???
cum adica,o femeie face un copil,nu stiu al cui e,dar eu ii promit ca il trec pe numele meu si ma tin de promisiune ca sunt cavaler.dar nu e corect fatza de copilul ala care trebuie sa stie cine e tatal lui adevarat,intr-o zi !!
si nebuna aia care nu se va potoli daca nici el nu se potoleste cu ideile astea stupide de pushtan de 15 ani!
sa se comporte ca un om matur,sa faca totul pe cale legala,sa fie responsabil ca tata pt copilul care e cu adevarat al lui,cu restul copiilor,care nu sunt ai lui poate sa fie cum vrea,dar nu TATA .iar cu individa,sa lase promisiunile facute cand se iubeau ,sa isi respecte de acumincolo familia pe care a ales-o!
si tu nu te lasa nici sa suferi,dar nici calcata in picioare,pt ca o viata avem si nu trebuie sa suferim continuu!
fleur,ma bucur ca si-a reparat greseala.deci cate un dush rece mai merita si ei,ca sa realizeze cand o dau pe aratura!
alexmona
,vad ca si al tau se da pe brazda.
isi mai revin cand sunt scarmanati,vorba cicinei
mai dati-le intre coarne !
aelita spune:
dandush ai aparut cand eu scriam de zor
ce frumos ca ai putut sta cu prietena ta,si cu copiii ! bravo !
cred ca va dor falcile de atata vorba si ras
Dandush spune:
Aelita , scumpa...falcile nu ne dor dar saraca mea prietena a ramas in urma rau de tot cu somnul. Trebuie s-o sun sa vad daca a reusit sa se trezeasca . Hihi...dar peste aproximativ 2 sapt . iar trebuie sa stea cu "vaca nebuna" (eu) la taclale . Mai rau ii trebuie daca e asa dulce. Nu mai scapa de mine .
Deci pregatesc o noua iesire in Tokyo dupa data de 30( pana atunci sunt ocupata pe plan local).
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
aelita spune:
dandush,foarte bine faci ca iesi din casa,si mai ales mais coti si copiii .maiiesiti din rutina.si iti face bine barfa prieteneasca :))
distrati-va ca niste fete vesele !si fantastice.
violeta69 spune:
Buna dinineata dragi FANTASTICE!
Dana,ai uitat Cucurig-ul acela frumos!!!!
ce bine ne trezeam atunci....
Vio