FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 19
violeta69 spune:
am uitat cafelele....si cum nu le gasesc la smilies,va dau ceva mai bun de baut
pt. toate fetele
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
elas spune:
Buna dimineata!Doamne ce dor mi-a fost de voi!
Bine v-am regasit iubitele mele!
Imi pare rau daca v-am facut sa fiti ingrijorate ptr mine...dar la servici s-a schimbat reteaua de calculatoare si nu am avut acces la Internet...Am reusit sa citesc ce ati scris in perioada asta si sint tare mindra de voi...
Alexutu, multi pupici si bravo iubita!
Pupici ptr toate fetele fantastice...va iubesc mult!
Vio tu tii steagul sus aici, stii ce dor mi-a fost de cafeluta ta?
Despre mine va pot spune ca lucurile merg mult mai bine...am avut o discutie cu cartile pe fata in care el a recunoscut ca e f vinovat si ca si-a dat seama cit de mult a gresit...Ca isi doreste sa raminem o familie si sa lasam trecutul in pace...ca ma iubeste si altele bla...bla...bla
Intr-adevar comportamentul lui e schimbat in bine...dar eu sint inca circumspecta!Saptamina viitoare plecam in concediu, doar noi 3 si sper sa fie Ok!
Deocamdata ma bucur de modul in care evolueaza lucrurile, dar are f multe sa imi demonstreze ca sa mai primeasca ce a avut odata...
Ea a disparut din peisaj...iar lucrurile par sa se aseze pe fagasul normal...
Va pup pe toate si va stept numai cu vesti bune!
Aelita, pui, ma bucur ca o sa ai o fetita..sa iti traisca, sa fie sanatoasa si fantastica ca si mamica ei!
Mie imi place numele de Elena...mi se pare mai special!
Pupici la burtici!
cicina spune:
In sfarsit Elas vesti bune si de la tine, ma bucur mult.
Vio, ca de obicei esti prima la apel, dar cum asa ai apelat la extraverale?
Stefy, e bine ce-ai facut ca ti-ai impus punctul de vedere, si nu lasa haturile nici o clipa. El fiind patit, acum "sufla si-n iaurt", cu o singura diferenta ca nu santem toti la fel. Totusi el care a trait si-n America nu s-a lepadat de viciul asta? Adica se mai poarta faza cu "gheisha"? Si tu ramane sa spui: yes, sir.
Tin sa spun ca esti o fata deosebita cu un suflet nepaimonenit, citind de pe alt topic.
cicina
Dandush spune:
Cicina, ai dreptate
Stefy este o persoana deosebita . O cunosc personal si va garantez eu acest lucru. (pe ea am tinut-o treaza noptile cat am stat in Tokyo)
Eu va pupik pe toate .....de la A la V si revin alta data (acum mi-a venit sotul acasa pt o sapt. si suntem ocupatzi ) .
Stefisor, te voi trece si pe tine pe listutza curand si te pup si din partea picilor. Le este dor de tine.
Vio , scumpa, iti multumesc pentru ca ma ajuti cu lutele , chiar daca ai incercat sa dai spaga
Elas, ma bucur sa aud vesti bune. Tine-o tot asa in continuare.
Pup fantasticele asa mai pe fuga, dar mai bine decat deloc, nu??
paaaaaaaaaaaaa
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
puf13 spune:
neatza fetele
elas bine ai venit chiar ne facusem griji pentru tine ma bucur tare mult ca esti ok si ca totul merge spre bine sa dea Domnul sa-l tina asa
vio ce ai patit ieri? multi pupici azi de la mine ca sa-ti fie mai bine
fleur multa bafta si la serviciu si la scoala si liniste acasa
alexutzu pupici de la mine
cici balnosul e bine cauta umbra, dar e obisnuit si la mine in casa e racoare nu-i chiar foarte cald
aelita fleur are dreptate cu natalia, este mult prea sobru numele, mie nu-mi place nici elena din cauza derivatiei "nutzi spaima p*tzii", ce zici de andrada? uite aici o lista cu nume deosebite:
http://www.reclama/modules.php?name=Nume&op=list_content&eid=2
http://www.reclamamascataatentie/index.php?s=18&id=1&litera=A&sex_c=2 aici ai si explicatii pentru nume
http://haios.uv.ro/numedefeter.htm aici alta lista sper ca ti-am dat de lucru daca mai vrei mai caut
dandusica bine te-am revazut asa pe fuga ma bucur pentru tine ca esti cu sotul o saptamana, aveti grija ce faceti...
m-a trecut un gand ca e prietena ta cu care ai petrecut
grupul fetelor fantastice
aelita spune:
Vio ???????? ce ti s-a intamplat ??
Elas,chiar am fost ingrijorata de tine !!! Sa nu dai chiar nici un semn de viata ?
Ma bucur ca esti (spre) bine cu sotul tau acum si ca Musca a disparut din peisaj.O sa treceti peste asta si o sa fiti la fel ca la inceput,ai sa vezi! Si Musca sper sa nu mai aiba tupeu nici sa va salute,pe viitor!
Am pastrat si Elena pe lista :)
sa nu mai dispari asa fara nici un cuvant!!!! ca ne ingrijoram.
cicina
elas spune:
Dragele mele, numai dispar decit cind plec in concediu si va anunt....
Ma bucur ca mi-ati simtit lipsa si eu voua...imi era un dor....
Ma bucur ca v-am gasit mai bine si mai optimiste!
Se pare ca Dzeu iubeste fetele fantastice!
Va pup!
violeta69 spune:
Fetelor,ce sa se intample?!.......
ieri de ziua lui tb. sa fie acasa,ca asa era normal!
am luat tort,cadou...alea-alea si cand ajung acasa,vad factura de tel. in care vorbise cu aia cu orele(desi mi-a spus in fiecare zi ca nu vorbesc si nu-si dau mesaje!).....asa ca i-am spus sa se duca la ea daca tot nu mai poate, dece sa consume banii pe telefoane?
si asa a facut......n-am zis eu sa se duca?!
a venit acasa la ora 22.30 ........iar eu in timpul acesta am plans si intr-un moment de disperare max. am gasit flaconul de extraverale.......la inceput am luat 3,apoi inca 3 apoi ce a mai ramas!
nu vreau sa ma sinucid,Doamne fereste,vreau numai sa uit,insa din pacate nu exista un medicament care sa faca sa stearga ce e in minte si-n suflet!
m-am gandit la puiul meu,am avut un moment de luciditate......altfel as fi luat mai multe,ca mai aveam si alte tipuri.........
cand a ajuns acasa mi-a spus asa senin ca ce mare lucru era o zi ca oricare alta (pt. el!) si ca oricum tb. sa stea de vorba ca vezi doamne tb sa se implice in viata copilului......
si ca ce ma supar si eu asa,ca oricum nu-l atrage individa aia,ca el nu pleaca de acasa,ca pe mine ma vrea, ca pe mine ma doreste.........si altele din "tacamul" asta......
si nu a spus chestia asta pt. ca eram eu in starea aceea pt. ca fata de el nu m-am manifestat in nici un fel,poate se vedea doar ca am plans.........de aici trag concluzia ca ori eu sunt sadomasochista din nascare,ori el bolnav de-a dreptul!!!
apoi a inceput iar cu rugaminti,cu cereri de iertari,cu promisiuni........ca mergem la biserica din nou,acum in fiecare duminica,ca poate asa reuseste sa se desprinda!
fetelor sunt eu sado-m?
chiar nu inteleg, ca l-am intrebat si l-am rugat sa-mi explice si mie unde e vina mea,cu ce am gresit,si de ce tb. sa indur eu toate fazele astea?
nu ma simt instare sa-i dau un sut in partea aceea,nu ma simt in stare de nimic........parca sunt drogata!
nici nu pot sa-l dau afara pe usa ca e casa comuna,ca asa tare mi-as fi doreit sa-i pot inchide usa-n nas......si nici nu vrea sa vindem,ca el vrea sa stea cu copilul......e ceva daca s-ar putea "familie extinsa"........cu mine si cu copilul meu majoritatea timpului si cu ea si copilul acela in rest....ceva gen Tinu!
ca nu e nimic nou sub Soare,din pacate eu am un "defect" in a accepta chestiile astea!!!
stiu ca unele dintre voi nu ma intelegeti,dar e ceva ce nu poate fi explicat.......
cam asta,va mai scriu......
n-am uitat,pupici pt. toate fetele mele dragi
unul de bun-venit pt Elas
si pt. Danutza mea draga ....ca si ea e cam nou venita!!!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
elas spune:
Vio uite un pupicel si de la mine!
Ma indigna ingrozitor...ce ti se intimpla..oare barbatii astia sint niste purcei cu totii?Nu realizeaza ca atitudinea pe care o au citeodata doare si face rau!Dupa ce ati trecut prin atitea, tot tu ai probleme de acceptare?
Vio, iubire..nu stiu ce sa iti spun!Sint doar f furioasa...cum pot fi atit de mirsavi?
Iubita, sa numai faci niciodata ce ai facut...cu pastilele si eu am avut odata o tentativa sa inghit....sa ma linistesc si m-am oprit dupa citeva...Nu merita el asa ceva!
Te rog din suflet sa ai grija de tine!Ptr tine si ptr ingeras!
Te pup si fi tare!
Alexmona spune:
PUPICI!!!!!
SORELA.....te-ai intors ...si esti bine!!!Cat ma bucur!!!
Doamne ajuta ca-mi faceam griji !!!!Ma bucur mult pentru tine!!!
Te pup!!!
Vio...puiut drag , mamaliga lor de barbati !!!!Pai tre sa-i batem odata bine ...
Parca nu mai judeca ...unii!!!Serios !
Dar , tu trebuie sa te gandesti la tine si puiutul tau!!!
Si ...sa nu mai iei medicamente!Promiti???Te rog!!Trebuie sa invatam sa fim puternice fara ele ...sa fim noi, sa dam putere trupului , mai ales atunci cand sufletul nostru e tandari.
Te pup si ...esti fantastica , NU UITA!!!si langa tine mai sunt MULTE fantastice care te sustin!!!
Draga Aelita , greu cu numele astea ...mie imi place mult si Anamaria sau Ana-Maria , e simplu si special in acelas timp.
Mai imi place Alisia , Simina.Dar important e sa iti placa tie, adica voua.
Pupicei !!!!
Puf si eu te pup de mii de ori!!!!Ce mai faci???
Dandush...mai stai cu noi mai mult ...esti tot pe fuga!!!Te pup!!!
Stefy, pupicei multi , multi si vreau si eu sa zic ca esti o persoana minunata si puternica.Pupici!!!!
Fleur , te pup si SERVICI PLACUT SI USOR!!!!!
Cicina, ce mai faci????Mai un piculet si pleci in RO!!!!Norocoas-o!!!!PUPICI!!!
Despre mine ce sa va zic???
La munca ...grea!!!!VREAU ACASA!!!!Mi-e dor de meu!!!
Ieri mi-a zis la tel ca TEBE SA PEC .CU BUAA LA GALAGI!!!...in traducere TREBUIE SA PLEC !!!CU BUNA LA GARAJ!!!Si eu il intreb ...dar ce faci acolo!!!
Raspuns EEEE, GATA!!!Si nu a mai avut chef sa vorbeasca!!!Face deja propozitii!!!
Hai , ca am scris de va plictisiti citind...
Va pup!!!