FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta69 spune:
Ciciconcediu cred ca o sa am dupa jumatatea lui aug.
vrem sa mergem putin la mare cu ingerasul!!!
ca v-am spus ca-i place apa........ca la toti copii dealtfel!
Aelita pt. nume te-ai uitat si aici pe forum ?!
e undeva o rubrica cu nume de copii si sunt asezate pe tari,sau religii,nu mai retin exact cum.......
n-ai mai facut paste? ca asa pofta mi-a facut Cicina cu sosul acela si cu paste cu busuioc......hai ca nu vreau sa fac pofte si la alte fete!
cand am citit ca ai le-ai dat peste ochi cu .... am crezut ca o fi vre-un peste(din acela de inoata) ochi si voiam sa te intreb ce gust are pestele ochi.....
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
aelita spune:
ce fac printesele ???
alexmona,umblareato,de cata vreme nu prea mai stai locului cu noi la o barfa!Sunt sigura ca dupa absenta asta lunga a ta,o vei lua de la cap cu sotul tau,si veti fi ca la inceput! pun pariu!
o pupam si pe diego!!
elas???? nu stie nimeni nicmi de ea??
japsoledad,bine ai venit !!!
violeta,tu cand esti somnoroasa vorbesti albastru??
haha ce gust are pestele ochi ??hahaaaaaaaaa mooooooooooor daaaaaaa asa se intelege hahaaaaaaaaaaaaaaaa am luat-o de dimineata cu rasuuul
violeta69 spune:
Aelita simpatica ai fost cu pestele ochi!!!
si eu am ras de dimineata........
ce face ?
eu zic ca la nume ar tb. sa te uiti in calendarul ortodox sau catolic(inn care vrei!) si sa gasesti un sfant in perioada in care se va naste sufletelul!!!
ei,si cand mi-e somn strig in albastru.......ca sa fiu optimista!!!
ti-a placut, nu-i asa?
din pacate albastru nu se aude peste tot...unele fete "filtraza" culoarea asta!!!
maine strig in alta culoare poate se aude la mai multe fete...........
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
cicina spune:
Prezent feteleeeeeeeeeee, acum am putin timp doar de un gat de cafea ca tr sa plec. Dar nu m-am lasat fara sa dau buzna peste voi.
Bine ai venit Stefy sper ca ai sa te simti fantastica si tu cu noi.
Alex, tine-o mama asa ca e bine. Ai vazut ce frumosi sant muntii astia? Nu spun ca ai nostrii nu sant frumosi dar sant un pic neingrijiti.
Aelita, azi tot cu snitele te-ai trezit? Nu stiu tu, dar eu as manca paella toata ziua.
Vio, vad ca esti singura pe baricade. Abia astept sa cunosc pestisorul ala de fiitu, ca tare dulce e.
Puf, pupici.
Si celorlalte fete care sper ca nu ne-au uitat, sa intre pe la noi sa ne salute asa stim e soarta lor ca sant bine.
Va pup si vorbim mai tarziu.
cicina
aelita spune:
vio,burtica e bine,bebele sta cuminte,nu ma deranjeaza cu nimic.nu greturi,nu ameteli,nici pofte mari.am noroc.
cicina,uitasem de paella.e o idee,zilele astea !
aelita spune:
stefy,nu stiu ce sa spun..am citit subiectul.nu stiu cum sunt asiaticii,ce gandire au,cultura,etc.eu,din afara,ii vad dificili prin educatie si traditie,dar nu stiu cum sunt in realitate.
in general,cand estic asatorita cu cineva din alta cultura,in primul rand trebuie sa il cunosti pe el si pe ceilalti,ca sa poti trai intre ei.asta daca e ceva diferit,bineinteles.
ei,deasemenea,sunt obisnuiti sa fie tratati cum ii trateaza femile lor asiatice(icnepand cu mamele lor ),cele mai bune sfaturi cred ca ti le pot da femeile de acolo.
orice ar fi,sa nu te lasi dominata de el prea mult,asta duce la altele..
ai grija de tine si succes cu imbalnzirea!
ce as vrea sa iti spun e ca tu lui nu ai ce sa ii dovedesti.nici ca romancele nu sunt cum crede el,nimic.e problema lui ce gandeste despre romance.problema ta e sa fii fericita,si daca se poate alaturi de el,daca nu,nu are sens sa suferi.
si iarasi,mi se pare groaznic ca un barbat sa stea dupa tine sa iti atraga atentia pe unde ai sters praful.nu esti femeia lui de serviciu,iar daca tot le vede,sa puna mana sa faca!nu esti nici sclava lui! atat timp cat tu iti pui astea la punct,in minte,o sa fie ceva mai bine.
daca vrei sa pleci de langa el,aitoate motivele.nu cred ca se sta din mila uc un om. spui ca el e batrans i bolnav,dar tu uiti ca nu etsi infirmiera lui?
eu zic sa iti faci o "traiectorie de iesire" .adica sa ai o siguranta cand pleci de la el,ca nu se stie cat vei dura acolo.
puf13 spune:
ce fac fetele fantastice?
nu prea am timp sa stau cu voi ca am multe drumuri de facut pe caldurile astea, ufff
dar am un pic de timp sa va pupicesc pe toate
alex la cat mai multe drumetii pana te intorci in tara
aelita ce zici de irene, larisa?
cici spor la treaba
vio pupici
fleur mai esti pe aici?
elas unde esti?
japsoledad bine ai venit, sper sa te simti bine cu noi
grupul fetelor fantastice
japsoledad spune:
aelita sunt total de acord cu tine si am pus punctul pe I,acum se poarte frumos,chiar ma lasa sa vb cu alte romance de aici,daca vede ca undeva e praf curatza el,mincare eu nu ma pricep sa fac asa ca mai face el,in mare parte totul e ok acum,ce mi-am propus am reushit de aceea am asteptat atit de mult sa scriu la sub vostru,pt a ma ridica la nivelul asteptarilor voastre,nu-i mai merge acum,nu mai zice nici miau,nu ma intereseaza ce crede el despre romance atita timp cit nu-mi arata sau nu vb urit de ele cum facea la inceput,acum totul a reintrat in normal si daca vreau sa fac ceva bine daca nu stau la pc apoi ma culc nici el nu mai e asa exigent asa ca stai linistita ca nu-l las sa-mi mai calce coada,mc pt sfaturi.
aelita spune:
puf,imi place Irene.Il tin pe lista !
ce ziceti de Ivone,Matilda,Natalia ?
stefy,important e sa fii tu mai linistita .daca acum esti bine,e ok. doar sa nu te mai lasi sa suferi,pt ca meriti sa fii bine!
japsoledad spune:
Dana va pupa si va transmite salutari,tocmai am vb cu ea la tel.e bine dar va simte lipsa si abia asteapta sa revina.