FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 12
cicina spune:
Am rezolvat abia azi cu mess, nu am mai putut intra. Azi e duminica si voi santeti pe undeva la iarba verde? AMR 2 saptamani .
Puf, eu n-am rabdare sa desenez amanunte, am incercat cand am facut scoala de designer, si m-am certat cu prof ca el ma punea sa fac ce nu-mi place, si i-am dat o demonstrazie din rigla. Cat si la tehnologia tesaturii se fac desene de a pune pe tesut, toate fetele au desenat pana si peisaje, eu am ajuns sa fac derivate de la "optical" adica tot felul de cercuri, linii in alb-negru. Unde nu-i talent, nu-i nimic de facut. Dar imi place sa ma uit la altii ce fac, am simtul estetului, si sa dau consilii.
Gata, mai scrie-ti si voi ca m-am zapacit toata ziua la comp.
cicina
aelita spune:
pup fetele !
toate!
ieri am amvut musafiri,apoi am colindat.azi o iau iar din loc,ma duc la mama,sa semnez condica ,pt ca m-a tras de urechi la telefonc a nu ma vede.si sa mananc ,sper sa aiba ceva bun.
si apoi iar colindam,prin prieteni.
cam plictiseala in weekend ,vad.
sau e dovada ca va distrati bine si nu aveti timp sa treceti?
eu am trecut dupa ce m-am epilat :)pfuuuu,va spun aci tot ce fac.
nu ne hotaram la nume.mai e vreme,stiu,dar mi-ar fi placut si mie sa stim cum o sa o strigam,sa ne obisnuim.
daca nu luam tzeapa si e baiat hahaa.
m-a luat o leneeee...
violeta69 spune:
CUUUUUUUUCUUUUUUUUUURICUUUUUUUU
SA AUDA TOATA LUMEA ........NU MAI VREAU RECLAMATII!!!
Buna dimineata dragele mele,haideti la cafelute ...pana vine Dana,n-aveti ce face!
dar eu incerc sa fiu draguta si uite ce va mai dau(ca sa va ademenesc)..........mai vreti?!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio
violeta69 spune:
.......sa nu ma spuneti Danei ca v-am dat shpaga!!!!
Vio
violeta69 spune:
Aelitacum te simti?
ai greturi,chestii din astea de gravidut?
ai grija de comoara ta si de tine.....
Vio
violeta69 spune:
Cicina multumesc pt. informatii,incerc si eu dar nu cred ca o sa iasa altceva decat mazgaleli,nici nu m-as gandi la altceva.......felicitari sotului tau!!
dar incerc si eu sa fac ceva sa ma simt bine,chesti asta ma relaxeaza......
ca si florile........florile ma relaxeaza extraordinar,stau de vorba cu ele si simt cum se duc toate relele......
si cred ca mi-ar place sa pictez in ulei,amestecuri de culor,nu ma pricep la portrete,poate peisaje,dar sigur in ulei as vrea sa incerc........ce spune sotul tau,e greu sa face chestia asta?!
Cicina
Fleur tu chiar ai ceva talent,eu n-am facut mai nimic decat cand eram la scoala,aveam nota 10 dar noata asta cred ca o aveam majoritatea!!!!te pupic
Alex ai un copil nemaipomenit,nu o sa uit niciodata ca mi-a dat ingerasul lui......asa imi aminteste de puiul meu!!!
sa ne mai scrii ce cuvinte "poceste" ca e asa dulce imi place tare mult chestia cum iti spune el ca te iubeste........el,puiul tau e cel mai important....pupiceste-l si din partea mea ....si pt. tine,scumpa
Puf pai daca ai mai facut chesti asta si te relaxeaza,hai din nou..........sa-mi spui si mie cum e si ma apuc si eu.....multi pupici
Amura
Ana sper ca nu mai esti suparata,vino cu noi si o sa vezi ca o sa fie bine,avem o ceata de ingerasi.....
felele celelalte tot in vacanta or fi?!
eu le pup si pe ele....
Vio
violeta69 spune:
Fetelor,nu se aude cucurigul meu?!
nu mai pot striga incaodata ca am ragusit!!!
Vio
cicina spune:
Ba, s-auzit dar cu intarziere ca au sant cu o ora in urma. Si eu m-am trezit azi la 7 dim ca incepusesa pice un pic si lasasem afara rosiile de facut suc, si cand cobor, era sotul meu in pieile goale care savura cafeaua, dar despre rosii nici ca-l interesa "lasa-le ca si asa le spala". Si dupa, m-am aruncat din nou in pat. Ce viata, eh?
Vio, ca sa incepi cu a-ti aduce aminte da gama de culori principale, secundare (dar asta cu exercitiul).Tu pricepi ceva italiana? Daca da, iti aduc un manual de unde sa te inspiri sa incepi.
cicina