Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 6
lia_c spune:
, ma bucur Nastea/Natta, ca ai prins curaj si ai scris aici. ad ca deja ia 10 mesaje, deci scapi de moderare si nu putea pierde vreun mesaj de al tau si tot odata iti vom putea raspunde in timp real. Multumesc p/u felicitari 
Scrie un pik despre nazdravanul tau si te astept sa mai treci pe aici 
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Davina spune:
La multi ani Cornelia.Multa sanatate,fericire,dragoste de la cei dragi,o sarcina usoara si un bebe sanatos .Sa ti se realizeze toate visele.
La multi ani Amedeo ,sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Davina spune:
iarasi eu ..
Karina imi pare rau ca iar v-ati imbolnavit ..sa va insanatositi sa sa va bucurati de ultimele zile in MD.Cred ca sotul n-are rabdare sa va intoarceti .
Diana lasa ca va duceti voi toti in concediu cind va creste ingerasul .
Cornelia ti-ai ales ceva din aur pina la urma ?sorry daca ai raspuns pe undeva si eu n-am fost atenta .
Imi pare rau ca nu stau la Chisinau sa vin si eu la intilneala .Noi cum ajungem trebuie sa plecam la tara,unde ne asteapta toti cu nerabdare ,mai ales nepotii care vor sa se joace cu Deanna .
In we. am fost aici la coafor si m-am tuns .Mi-a filat parul mult si arata mult mai bine decit inainte .saracul baiat 2 oare s-a chinuit la peruca mea
De vopsit nu l-am vopsit ca mi-a zis ca e degradat si sa-l las sa se odihneasca citeva luni .
lia_c spune:
'neata
hai, ca eu nu pot sa nu scriu in fiece dimineata... Azi am o dispozitie super, cu toate ca m-am trezit f somnoroasa...
Multumesc inca o data p/u felicitari!
Noi aseara am ajuns pe la 22.00 acasa: ne-am mai retinut la serv., apoi Metro, apoi am trecut pe la parintii si sora unei prietene, apoi pe la parintii mei, apoi pe la bunica - am facut turul orasului
Iar cind am ajuns acasa am avut asa o surpriza placuta... am gasit pe robot un mesaj de felicitare de la prietena de peste Ocean
...
Ieri am primit felicitari si la serv. din partea tuturor... ce bine m-am simtit! 
Alina, am scris, insa nu e nici o problema ca mai scriu: am luat niste cercelusi mai de fiece zi (ca de asta aveam nevoie) din aur rosu, alb si cu 4 pietricele grupate 2 cite 2... Poate macar pe aeroport ne intilnim... Voi cind aterizati in Chisinau si cind decolati din Chisinau? Tare as vrea sa ne vedem insa mi-e frica sa nu coincida cu concediul nostru...
Diana, intr-adevar las ca creste puiul mai mare si mergeti toti trei! Anul asta deja aveti o realizare mare: pe Natalita! Iar p/u anul viitor aveti planuri f importante! Uneori decit sa pleci, mai bine era sa nu mergi in vacanta (ma refer la conditii si nervi)...
la toate
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
doroti_5 spune:
Buna dimineata!!
Eu sunt deacord cu intilneala pe 6august(de remarcat ca pina pe 12 e unica libera), numai namiciti localu si ora, o sa fiu!(cu tot cu odoras si posibil si sot daca imi permiteti)
Nu stiu cind vom merge si noi la mare(mie asa numi merge cu asta, o data am ajuns si eu acolo, am stat 4 luni si nu mam bagat niciodata in apa, am stat doar pe litoral, toata saptamina la servici iar duminica era frig si vint), asa ca cind o sa intru ptima data in apa o sa iau o piatra in gura.
Chiar asa Alina(Davina)poate inainte de decolare ne intilnim(cred ca dupa aterizare vin rudele si nu va mai scapa din brate).
Celelalte fete cred ca sunt in vacanta deja, ce bine!!!
va
, o zi buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Violetik spune:
buna! 
Si eu o sa incerc sa vin pe 6, doar ca frate-meu pleaca pe 8 si ma tem sa nu ne intilnim cu rudele sa-si ia ramas bun. Nu promit nimic.
Cornelia , m-ai facut si pe mine curioasa, vreau sa-ti vad cercelusii. Macar daca eu nu am pus poze, fa tu citeva.
Davina, fa si tu citeva poze cu noul look. Ce inseamna filare la par?
Crinia, insanatosire grabnica, si aveti grija! 
Nu am inteles...de ce nu vad mesajul Nattei/Nastei? Ce s-a intimplat cu ea?
Eu abia saptamina aceasta am inteles ce inseamna concediu... asa e de bine...Vineri am fost la o nunta la o verisoara si aflindu-ne in centru in parc la havuz m-am intilnit cu Mamanati si bebelina ei.
Va urez o zi cit mai buna!! ( la mine s-a inceput bine
)
lia_c spune:
mesajul e pe pagina 3 Violeta...
Cerceii nu sint ceva tare deosebit... O sa incerc sa le fac poze, poate n-o sa uit diseara ...
lia_c
de-ale mele
Balbina spune:
Diana, "kanechna" ca nu ne suparam ca vei veni insotita
ba chiar sint tare dornica sa-ti vad printesa.
Alina, vreau si eu poze cu coafura ta cea noua.
Violeta, sa savurezi concediul la maxim! Sper sa poti veni la intilnire.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Se simte tare lipsa Luciei... Lucia, unde esti, sper ca e totul bine la voi...
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
Cornelia, merci.. am gasit mesajul ![]()
Natalia, ai dreptate in privinta Luciei ![]()
Eu mi-am taiat ungiile si e cam dificil. Mi se pare ca mi-am taiat degetele, sint cam stingace in tot ce fac, m-am obisnuit cu ele lungi ![]()
Ati vazut: la terranova e reducere de 70 %!! Eu chiar azi ma duc sa vad poate-mi gasesc cite ceva pe-acolo.