Posh Spicy sau Skeletal Spicy

Posh Spicy sau Skeletal Spicy | Autor: Luna75

Link direct la acest mesaj

Daca pentru primul nume e extrem de mandra,afirmand ca cuvantul posh e asimilat de intreaga lume ca avand referire la persoana ei,a doua titulatura vehiculata tot mai des "Skeletal Spice" o face sa sufere foarte mult,deoarece dupa cum spune ea"nu sunt slaba deloc,mai am de unde sa slabesc."
Recent a mai reusit sa piarda 3 kg.,stire care a facut rapid inconjurul lumii si alimenteaza si mai mult supozitia ca ar fi anorexica.Chiar daca ea neaga cu vehementa ca ar suferi de bulimie sau anorexie,eu tind sa cred,ca sufera de anorexie,altfel nu imi pot explica meniul ei zilnic-verdeturi in cantitati minuscule + bucatele de peste crud.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

biata Victoria e disperata sa arate bine .
ii e tare frica sa nu gaseasca Davidutu' pe alta mai slaba si mai frumoasa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Daca esti slaba inseamna ca esti neaparat anorexica???!!!! Si eu sunt slaba , poate prea slaba pt unii, dar cu siguranta nu am nimik de-a face cu anorexia, Doamne fereste! Asa ca si Victoria poate fi slaba doar si nu anorexica. Ziaristii astia!!!!!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

biata Victoria e disperata sa arate bine .
ii e tare frica sa nu gaseasca Davidutu' pe alta mai slaba si mai frumoasa.
Dana

Dana, hai nu fii rea, tie nu ti-ar fi? In ce lume traim, si mie mi-ar tzatzai coastele de frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mda dar se specula cum ca David a avut aventuri cu alte femei care aratau normal, cu forme

o fi sau anu anorexica are nevoie de ajutor..

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Anorexica sau nu, mie imi plac picioarele ei. In rest, NIMIC!
O asemenea pereche de craci as vrea si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

dar de Keira Knightley, Nicole Richie , Calista Flockhart, sau Lindsay Lohan - astea au fost toate cu forme si in ultima vreme s-au decis sa-si " modeleze" corpul

http://www.youtube.com/watch?v=8FEOw7dCmMs&search=ali%20g - aici Ali G face misto de posh si beckham

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Calista cu forme? Unde soro?

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Roxana ,as fii terorizata de frica sa nu ma paraseasca
penntru vreo pitipoanca de 20 de ani.
recunosc sincer!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Calista cu forme? Unde soro?

No, vidiazni!

pai cand a inceput ally mcbeal era ceva mai rotunjoara . dupa aia a inceput sa intre la apa

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Da,da Keira si Nicole sunt de nerecunoscut,au slabit enorm.Keira a recunoscut intr-un interviu recent, cu lacrimi in ochi,ca sufera de anorexie dar se trateaza insa Nicole,ca si Posh de altfel, insista ca se hranesc normal si mai au de unde sa slabeasca.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput