Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 6
livia spune:
fetele multumesc mult de raspunsuri!!!
Ma gandeam sa va mai intreb ceva...cunoasteti vreo harta(virtuala) a Clujului?o adresa ceva?poate asa vad si eu zona pe unde ar fi apartamentul gasit!
Daca va trimit o adresa sa vizualizati(pe google earth)ati putea sa-mi da-ti mai multe amanunte de zona????eu am sa cimpar apartamentul pe nevazute de la un particular si m-ar ajuta mult pararea voastra!
puuupici pe obrajori!
arghirmonica spune:
Servus,fetele..stiti ceva dr pediatru orl(pt polipi)?Stiu ca la orl copii au program numai de dimi si nu stiu cum sa fac sa ajung la unul bun si fara sa stau ore intregi la spital...
Mersi ,Monica
impreuna spune:
Livia uite www.dntcj.ro/cjmap/" target="_blank">aici harta Clujului.
Monica, eu cunosc medic ORL dar nu e pediatru..., dc totusi te poate ajuta cu ceva, sa-mi spui.
Fla (sotie si mamica fericita)
romana_74 spune:
MONICA- incearca la GOZGAREA... e foarte bun si are cabinet particular, daca vrei iti dau un PM cu numarul de telefon. Te programezi si te rezolva. El consulta atat copii cat si adulti! Mie mi l-a recomandat dr. copiilor, dar m-am dus la MIHUT ca e la moda si mare prostie am facut, dar inainte de a-l opera pe cel mic voi merge si la GOZGAREA. Ce mai face piticul-voinicul?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
arghirmonica spune:
Servus dragelor,Hai sa va spun io am fost la Cosgarea chiar ieri ca il stiu si mi-a propus scoaterea polipilor pentru inceput.Chestia e ca Daniel are ceva la ureche ii zice otita seroasa.....da la care cica nu aude bine.Suna tare complicat si te ia cu groaza daca stii ce e.
In fine si am zis sa merg si la un pediatru orl ca poate cine stie...2 pareri nu strica niciodata.
Asa am procedat si pt fimoza si hernie inghinala.Mi s-a propus operatia ca e garv in fine si ....alt dr a zis ca in timp se rezolva si nua are rost sa chinuim copilul.Bine ca l-am ascultat.
De aia vreau 2 pareri.
Stiu ca prof.Cosgarea e superbun...dar stiti cum e macar sa fii impacat ca ai facut totul.
Va pup Monica
Cristian 14 zile,Daniel 4,4 ani
arghirmonica spune:
Romana ,mersi de intrebare..
Bebe e bine.sanatos si mancacios.Ziua doarme si noaptea are program muzical distractiv.NU plange da sa maraie si is tot cu ochii la patut ca Doamne feri sa nu se intampla ceva.Paranoia ce mai....am iesit putin si afara da e o caldura de mori si ..cam asta e programul.
Bine inafara de faptu;l ca toata ziua adun boarfele din casa si le pun la locul lor dar parca tot un dezastru e casa.
Ce mai casa de nebuni,
pupici..Monica
carrie spune:
neata girlz
Monica noi am operat-o pe Theiutza de polipi la Ene, mie mi-a placut are rabdare, Mihut e mai coleric.Ene pare mai morocanos da e mai stapan pe el.
livia, te ajutam cu placere daca putem
Florina, asteptam detalii despre tanti aia nevoiasa
va doresc o zi frumoasa
pupicei
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Noi din pacate am dat tare rar pe aici dar sper remediez situatia.
Monica si eu ti l-as recomanda pe dr Ene . Am avut si noi probleme o data si ne-a consultat si Mihut si Ene . Ene a a vut mai multa rabdare cu noi iar tratamentul dat de el a fost bun pentru noi.Multa bafta si sanatate.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
romana_74 spune:
MONICA- si Luca are otita seroasa, dar toti copiii care au probleme cu rinita care de obicei inflameaza glanda lui Luscha ( polipii) , au otita seroasa. Dar aia trece o data cu vindecarea rinitei. Acum nu stiu la voi cum e de grava situatia, poate ca s-a cronicizat de la polipi, eu spun sa il asculti pe G ca e tare bun si stie ce zice. La Ene si Mihut astepti de-ti vine acru, au pacienti din toata tara si nu stiu daca ai tu timp si chef sa stai pe holuri.
romana_74 spune:
MONICA-daca ai chef hai la mine in plimbare cu carutul ca si la Matei i-ar placea sa aiba un preiten de joaca, stam la casa si au si nisip si tare s-ar mai distra flacaii.