Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 21
svety spune:
Ma tot bate la cap o vecina ca sa nu-i dau miere pt. chestia cu botulismul. Toata lumea sustine ca nu da miere pana la nu stiu ce varsta da fiecare da[:D.
Ma uit imediat la film. Pup U All.
ps. Roxa, asa ii place cu lapte la sfarsit. O cana zdravana de Milli-Lilli.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Svety, aia cu botulismul, e o temere relativ reala. Ce sa zic, vorba aia cum ti-e norocul... Sper ca iei mierea de la Plafar, asta in primul rand. In al doilea rand, e nerecomandata sub 1 an. Doamne fereste de botulism...dar nu orice miere contine bacteria asta.
No, vidiazni!
mariana tache spune:
in mare fuga (am f mult de munca)
Cristiana, felicitari pt cei 7 ani fericiti alaturi de sotiorul tau si multi inante tot asa! Eu nu am citit inca articolul, dar cand am timp sar pe el.
Soro, maine de la 19 sunt la Edith. Sper ca vii!
Svety, si eu stiu la fel ca Roxana: pana la 1 an nu se da miere pt riscul de botulism; dupa aia ... "cum tii norocul"
Raluca, cand stii ceva de pol sa vii musai cu info, caci nici noi nu avem facuta mutatia (mutati de un an!); si te rog sa-mi zici si actele necesare .
Stanca, chiar asa.... de ce nu ne mai scrii despre voi ? Cum mai e Razvan cu bubitele?
Ultima veste: de azi am inceput sa alerg ; si am o ambitie de neclintit; cel pututin o luna am sa alerg in fiecare seara!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Ultima veste: de azi am inceput sa alerg ; si am o ambitie de neclintit; cel pututin o luna am sa alerg in fiecare seara!
bafta! m-am hotarat si eu sa alerg dar nu-sh cand ma apucm bravos!
ma duc la
No, vidiazni!
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi minunata!
Ps. Eram pe pg 3... brrr
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Salve!! Inapoi pe prima pagina!!
Mariana, am intrat www.cluj4all.com/index.php?pid=actenecesare/ci" target="_blank">aici=acte necesare pt. schimbare adresa buletin; acolo vezi ce acte sunt necesare... important totusi... sa nu te duci de n' ori... inca programul nu-l stiu, dar imi propun sa merg intr-o dimi pe la 8 si ceva, poate rezolv repede Sper ca ti-am fost de un minim ajutor macar. Te pup.
P.S. Am aflat si programul:
luni-miercuri: 8.30-12.00; joi: 14-18 pt. depunere acte
minunea vietii mele
ralucames spune:
hihihihiiii, Mariana, eram cam in acelasi timp pe aceeasi lungime dfe unda... ce fain
minunea vietii mele
asi spune:
Mai da' ce sariti asa pe mine?Sunt lenesa nu e nimic altceva.
Razvan e bine ne straduim in continuare sa il fac sa ii placa sa mestece dar nu cu foarte mare succes.Bubitele au disparut dar pielea de pe spate e cam "zgrunturoasa".
Duminica am fost la ai mei la tara la un gratar.Razvan a stat de sambata.Dupa ce au mancat amiaza toti trei mama l-a chemat pe tata sa merga in casa toti trei sa doarma iar tata mai amana.Atunci Razvan i-a zis suparat "ia stai tu aici gura-casca ca eu plec cu buni".
Alta faza: statea cu tata sa astepte ciurda ,sa vada vacile.Vecinii nostri au un catel tare latos.Razvan l-a vazut de departe si-i zice la tata "uite un urangutan".Cand cainele ajunge mai aproape zice suparat "e caine nu maimuta"
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Sanatate Maxima!!!
Era sa uit sa iti zic ca m-ai dat gata cu asta.FELICITARI!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
Salut gascha. Ma duc sa-mi pun florile in jardiniera. Dani s-a trezit la 8 si la 1 a adormit in scaunul lui in bucatarie.
Mierea o iau de la particular, de undeva cum merem la socrii, ca-i floare de munte. E tare buna.
Codruta thanks de mail, dar genu asta de barbati ma lasa rece. Da-mi un Keanu Reeves si atunci chiar ca tre sa sterg tastatura de bale. N-ai drum pe la Mihai?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">