Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:
Hihihihi, ma termina titlul de la poza asta; iar Razvan e de-a dreptul mortal; e vesnic cu gura pana la urechi si vesnic are ceva cu Elise; mare figura!
Nu am poze faine cu Stefan ; adica nu am ce sa pun pe hartie, ca asa de amintire pe un cd merg.
Ioana, ai o burtica frumoasa foc ! si fiindca sunt batuta-n cap am uitat daca ne-ai zis sau nu cine se ascunde acolo; eu raman la parerea ca e baiat; gresesc?
m-am uitat si la aradencele tale; sunteti 3 gravide?
Si cu asta va de noapte buna!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
'neatza...
mai am fost asa de ingrijorata, m-a trezut Serban cu niste crize de numa, copilul mamii cuminte s-a trezit cu pitici pe creier, in racnete si urlete, ne-am speriat amandoi nu stiam ce sa facem cu el. Am crezut ca-l doare ceva, se tragea pe jos, se zvarcolea, impingea jucarii, pe noi, am fost paralizati. Dar el la durere spune "au au" sau "ade" - de la arde...ptiiiiu, nu se poate, sa faca asa criza dimineata "pe nemancate" si din senin, s-o trezit asa cu fatza la cearceaf? urla, nu vroia in brate, ma impingea, l-a luat taicasau in brate, l-a acceptat, dar a inceput sa planga cu lacrimi....hmm...acu sare in pat banditul....
Mariana, draga, imi pare rau, Victor a fost cu pozele si nu l-a prins fain pe Stefy...dar tu ai poze asa de frumoase cu Stefan...nu stiu ce sa zic, decat ca imi pare rau
Ioana scumpa, nu mai stim nimic de Ancuzza, sper ca e bine, demult m-am intalnit cu ea in Central si a spus ca sunt bine, dar ca e foarte ocupata, ca ne mai citeste, rar...nu stiu de ce nu mai vine...Pupam pe Alesio si bafta
gagici, va doresc o zi faina, io mai vin...
Roxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
romana_74 spune:
Am fost azi la Turda la bai... Nu m-am lasat , era soare, frumos dimineata, ce ma gandeam eu ca va fi asa de rece...Bineinteles ca pe la 11.30 am sters-o de acolo! Sper sa nu se fi imbolnavit baietii mei, dar nu au intrat deloc in apa, de altfel nici noi! De fapt stateam amandoi stupefiati si ne miram de ce prostie am putut sa facem...
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
roxana1974 spune:
Romana, sa speram ca totul e ok. Sigur ca ai vrut sa faci un lucru bun, ai vrut sa nu dezamagesti copiii, imi amintesc cat de dezamagita eram eu daca parintii mei promiteau ca mergem la Turda sau undeva la apa si vremea se strica, moaaaama
Fetelor, restul, de ce nu dati bre nici un semn???
Edit: Ioana, am vizionat pozne cu Alesio, modelul atomic!! Haios raaaau
No, vidiazni!
nana_sim spune:
Io muncesc de mare zor sa-mi termin ofeta pentru o licitatie de servicii, sa-mi tineti pumnii stransi!!
Asta-noapte ne-am mutat in locuinta de tranzitie pana la casa noastra care dupa spusele constructorului la sfarsitul lui August e gata. Doamne-ajuta!!
Saptamana viitoare nu voi fi pe baricade, sunt intre organizatorii unei universitati de vara care incepe marti asa ca ... va citesc dar nu cred ca va pot scrie.
Mariana eu s-ar putea sa am nevoie de tatal tau peste vreo 2-3 saptamani. Il mai aranjeaza asa? Suprafata totala de aranjat ar fi de vreo 30 mp.
Romana nu te necaji, copiii se distreaza si cand ploua, oricum se distreaa si daca tu nu le creezi conditiile. Sper ca n-ati racit!
Roxa frumusele poze, iar cele cu schimbul Elisei sunt mortale. Pana se sesizeaza Florina fata ei de mult va fi tranzactionata!
Pup pe toata lumea si va doresc o saptamana cu spor!
Simona
P.S. - cred ca testele alea de ovulatie ma inhiba, de 4 zile incoace imi dau rezultate negative da' nu ma las!!
romana_74 spune:
Sper si eu ca sunt bine, desi paranoia functioneaza... parca mi s-a parut ca ii curge nasul lui Luca, adica nu stiu daca de la plans sau de la o posibila raceala... Cred ca nu se vede asa de repede ca e racit, nu?
SIMONA- poate iti inhibi ovulatia ... te gandesti poate prea mult, asa am patit io, adica asa mi-a explicat Muresan! KEEP GOING!
mariana tache spune:
Fetelor, noi am fost azi de am sarbatorit-o pe Elise; a fost dragut, relaxant, dar ati lipsit; l-am dus pe Simon in locul lui Stefan; vreau sa va spun ca e mai usor cu Stefan (desi face prostii cu copiii); deabia astept sa creasca si piticu`
Sarbatorita a fost ffff draguta, eleganta, cocheta... o minunatie
Roxana, nu te agita; nu-s suparata ca nu are Stefan poze de la voi, doar ca mi-ar fi placut sa pot sa-i scot una de amintire.
Probabil Serbanel e suparat tare din cauza bubitzelor; iti dai seama ca-l deranjeaza; sunt dintr-alea cu lichid sau nu? se scarpina?
Simona, tata mai are un ap (ti-am spus) de facut; pe asta il incepe la ~1 sept. Va trebui sa ii spui o data aproximativa cand se poate apuca de munca, ca nu cumva sa mai ia lucrari pe atunci.
Romana, m-am disrat tare de tine si baile din Turda; mare figura ai fost. Sunt convinsa ca nu au nimic copilasii!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Bai, dar ce-ati patit???
E ora 12 deja si nici o miscare! Eram pe pg 3
Helooooooooo!
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
saluuutareee!!!
am revenit pe plaiuri mioitice dupa un week-end de vis.!!!
fetelor a fost superb Viena e frumoasa si linistita, in prima seara am chefuit si umblat pe strazi pin la 3 noaptea, a doua zi cununia la cea mai veche biserica din oras si nunta intr-o gradina mirifica la 80 de km de Viena in fostul castel a lui Richard Inima de Leu, pe malul Dunarii.
prietenii lor sunt din toata lumea, inafara de noi au fost si State, Dubai, Franta, Finlanda, Anglia si Turcia.si surpiza a fost ca au angajat profesori sa ne invete vals vienez!!!super super.
am trait clipe tare romantice cu sotziorul
marele regret e ca nu am ajuns duminica s-o pupam pe Elise, ptr ca si Thea a fost plecata cu bunicii la Tihutza!
dar o pupanm cum o vedem.
nu am apucat sa citesc in urma, da intru io diseara.
is pe fuga ca cica is libera cu mii de probleme de rezolvat.am ajuns pina in Ambient azi e super acolo ca are cine se ocupa de pitici la locul de joaca.
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
romana_74 spune:
Mda, Luca e racit cobza... ii curge nasul si nu poate respira! Am comis-o! Abia astept sa vina dr. sa il vada si sa ii dea ceva! As vrea sa ii dau si ceva de intarirea sistemului imunitar, voi stiti ceva despre asta? Ma dispera... e la a 20 -a rinita si are doar 10 luni si jumatate!
Si acum o veste mare... LUME, LUME INCEPAND DE AZI, 17.07.2006 LUCA MERGE SINGUREL!