Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Creola, distractie maxima la mare si La multi ani pentru casatorie
Mariana, eu am fost acum vreo luna la o nunta si acolo era un bebe de cateva luni (nu mai mult de 3-4). A stat langa boxe, in fum de tigara si e am plecat pe la 8-9, el era inca acolo. Ce zici de acesti parinti? Cica nu aveau cu cine sa il lase. Nici eu nu am avut cu cine sa o las pe Petra si a ramas Pepe acasa cu ea si am mers singura.
Svety, , efectiv nu am avut cum trece pe la Mihai. Sa ma iersti . Poate maine?!
Cristiana, felicitrai pentru masina. Ce fain e sa ai la indemana tot timpul masina
Olim, sper sa ne vedem si noi stam in zona Kaufland. Cate camere?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

M-ar interesa ceva cu 2 camere, dar sa fie la 60-65 m2, cu balcon sau terasa, si garaj.Daca stii ceva prin zona, anunta-ma te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am ajuns de la Bistra. A fost super. Dani iar a suflat in lumanare. A primit jucarii si carticele cartonate si cu jucarii piscaitoare de care era incantata mami - adica je - el ca magaru' lu' Bula nu avea nimic contra.

Codruta nici o problema. Poate te plimbi cu Petra si treci atunci. Mai pove noi.

Am terminat cartea. SUPERBA pentru mine. Adica mie mi-a placut enorm.

Pup U All. Noapte Buna.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Olim, noi am vrut sa ne vindem apartamentul de 3 camere, de 65 mp si am primit pe el 65.000 euro (nu l-am mai vandut)-e pe Str. Mogosoaia. Am vrut s aluam unul de 3 camere pe Firiza (75 mp) cu 76.000 euro, si unul cu 75.000, dar trebuia bagat in el cel putin 5.000 euro, la primul s-a razgandit proprietarul, iar pe al 2-lea am zis ca nu merita si astfel am ramas cu al nostru. La 2 camere nu stiu cum sunt preturile, dar cred ca e ok la pretul dat de agentie.
Svety, pup

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Noi vrem sa luam unul cu doua camere, dar sa fie confortabil, deoarece nu stim exact cat vom sta l Cluj .Daca cu timpul va fii bine, o sa ne luam o casa, caci dupa parerea mea e mai confortabila, dar cum avem planuri doar pentru urmatorii 2 ani atat ne este suficient pentru 2 persoane.
Il vreau mai mult ca o investitie, decat ca o casa de locuit o viata, si cred ca apartamentele cu 2 camere sunt perfecte pentru ce vrem noi.De aceea il vreau in zona respectiva pentru a ne fii aproape de faculta.
Maine mi-a promis ca ne trimite toate planurile si am sa stiu sigur unde este.
Am vazut cand am fost acasa ca in spate la Kaufland, era o constructie nou, neteerminata.
Vreau ceva comod si mai ales luminos.
Multam pentru informatii si daca mai stii ceva, astept vesti oricand.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Olim, daca zici tu asa, ca nu ai avut timp, te-om scuza, ce sa facem cu tine. Spor la cumparat ap. Eu ador chestiile astea: umblat dupa apartament, amenajat, luat mesterii de guler etc.

Simona, sa ai drum bun la Bucuresti si sa umblii cu folos; asteptam vesti bune de la tine. Vezi ca ma inscriu si eu la condus ; fac parte si eu din categoria damelor cu carnet prafuit; numai ca mai am o problema: nu-mi place deloc sa conduc desi e necesar .

Codruta, tot asa am fost la o nunta la care au fost cu bebe de ~3 (nu mai stiu exact), tinut tot langa boxe si bineinteles in fum. Si motivul, evident e acelasi in ambele cazuri pomenite de mine: nu au avut cu cine sa-i lase pe copii. Incredibil! Cat egoism la parintii astia! Ei sa fie bine, sa se distreze; faptul ca-l tin pe copil in fum, galagie infernala nu mai conteaza. Cum ati procedat voi mi se pare absolut firesc. Oribili sunt unii!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Si eu ador chestiile astea, dar nu cand sunt la asa distanta, si mai ales cand nu ai pe nimeni acasa care sa te ajute, adica sunt "binevoitori", care nici macar nu se deranjeaza sa te sune sa te intrebe daca mai traiestigen soacra.
In 5 saptamani m-a sunat de 2 ori si atunci ca imi era ziua
Dar asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.
Dani doarme dus. Eu ma duc sa mai vad de florile mele de pe balcon ca am lipsit 2 zile si mi-e dor de ele.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Salutare fetelor
Va doresc tuturor o saptamana frumoasa.Eu am emotii ca duminica ne intalnim cu nasii pe care nu i-am vazut de un an.Vin si stau si la noi cateva zile, asa um promisesera de mult.Nu prea stiu ce sa cum o sa ma descurc cu mancarea, caci eu vreau sa postesc, dar nu poti obliga pe nimeni.
Astept vesti despre apartamentul de la Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hielau girlz

am avut un we f incarcat de petreceri, la tara, la fam Muresan... a fost f fain peste tot...

maine mergem la vaccin sper sa fie ok, ca-s cam stressata...

azi aniversam 7 ani de casnicie fericita!!imi iubesc enorm sotul si-mi doresc sa traim muuulti ani impreuna alaturi de papusica noastra

nu poci sta acuma sa va raspund ca am tare mult de lucru dar va pup pe toatele.am trimis articolul la Mariana, Svety si Simona, daca-l mai vrea cineva vreau mailurile pe PM.
Creola, mai scrie-mi-l odata daca mi l-ai dat cumva si nu l-am vazut

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput